2396
-
#1755 Szoftvert akarok frissíteni, és a 6.-odik lépésnél tartok, ahol azt mondja, hogy nyomjam meg, és tartsam lenyomva a C-t, és közbe kössem össze USB-n a telót a géppel. Ez is meg volna. A kérdés csak az, hogy meddig kell lenyomva tartani a C-t? Mert nekem nem történik semmi sem közben. Tovább gomb sem jelenik meg, változatlan a képernyő. Ha pedig elengedem a C-t, akkor kis idő után felcsukódik magától a telefon, és kéri a Pin kódot. De nem hiszem hogy ennek így kéne lennie, mert mindvégig úgy tudom nem is szabad a telefonnak bekapcsolt állapotba lennie. -
#1754 a macromedia az 1 flash program ami a OSnyeriscon update service.. hez kell -
#1753 Sziasztok, nekem rögtön akkor kezdődik a probléma, mikor rákattintok az Update Service ikonra. Ugyanis azt a hibaüzenetet kapom, hogy: "Incompatible Macromedia version. Requied verision available from http://www.macromedia.com. Application will terminate."
Nos, én úgy érzem, hogy egy nagyon amatór problémát nem tudok megoldani, de én még azt se tom, hogy mi ez a macromedia. Természetesen ellátogattam a weboldalra, de azt se tom, hogy ott mit kellene leszednem. Nagyon fontos lenne pedig, hogy frissíthessem a telómat minél előbb :( -
#1752 ha elromlik meglehet csináltatni max 5 ezerért -
#1751 én meg azt mondom hogy nem ér meg egy garivesztést.... :/ -
#1750 pendriveként lehet majd használni,lesz benne bekapcoslásnál repülő mód... pontsoat nem tudok nincs ilyen telom de sokan mondják h megéri w800i szoft ot rakni rá -
#1749 Pontosan mit tud az a walkman a zenelejátszáson kívül? -
#1748 köszi szépen -
#1747 Nagyon szépen köszi a választ. Egy apró kérésem még volna. Ha valaki le tudná írni részletesen, hogy hogyan tehetném meg azt a frissítési módot, hogy ne menjen el a gar, megtenné, hogy leírná? A kézikönyvben láttam, hogy a www.sonyericsson.com/supportoldalon kellene valamit tennem, de én még nagyon kezdő vagyok, és még úgy se segít, ha magyarul van írva :) Ha lehet választani több szoftver közül, vagy nem tudom hogy megy ez, akkor nekem lehetőleg olyan kellene, amivel hngosabban szól telefon. -
#1746 Hmp 70 kitűnő választás,ritka ha elkúródik szoftverfrissitésnél de akkro is meglehet csinálni szerviz kábelel,lehet bele 2gigát rakni,lehet rá hangosabb Szoft ot is rakni -
#1745 Ja, és a szoftverfrissítés jár valami kockázattal, a gar vesztésn kívül? Pl, hogy elkúrjuk vele a telefont.
Meg még annyit, hogy fülesnek hmp 70-est ajánlotok? -
#1744 Alapszoftverrel max mekkora kártyát érdemes bele rakni? Elbírja a 2 gigát, vagy érezhető lassabbodás?
Meg van olyan mód, hogy Rock EQ-t állítunk be hangszínszabályzásnál manuálisan? Ha igen, akkor tudna valaki esetleg képet küdeni, hogy melyik csúszkát hogyan állítsam be? Csak mert volt egy mp3-as lejátszóm, amitől a k750-nek köszönhetően valszeg megválok, és azon volt ilyen EQ, és tetszett :) -
#1743 elveszik igen
ha pl w800ira frissited kapsz walkman lejátszót kicsivel szebb képet, pár egyéb dolgot még -
#1742 attol h frissítem, nem tünnek el az eredeti szarok? Vagy egyáltalán ki lehet őket valahogy venni? -
#1741 mienk akarod frissiteni felesleges..w800 szoftver meg végkép felesleges attol nem lesz w800 telod és nem lesz pl 3 megapixeles a kamerád -
#1740 és ha ezt megcsinálom, akkor elveszik a garancia? -
#1739 akkor le kell Szedni róla a Tmobilos szoft ot és rátenni gyárit -
#1738 azért ennyire nem egyszerű. nekem t-mobil-os van, és azt írja hogy nincs elérhető frissítés. -
#1737 ha csak a szoft ot akarod frissiteni vagy w800i t akarsz rárakni?
seus-sonyericsson update servise lezseded elinditott örülsz:) -
#1736 Sziasztok
Ha lenne rám időtök, akkor nekem vki el tudná magyarázni, h-hogyan is kell a szoftvert frissíteni? Kérlek benneteket.
Köszi -
#1735 tudna olyat h hangosabb lenne de azt nem sima szoft frisittéssel csinálhatod -
#1734 jól tudod de akkro kell rá raknod w800i szoft ot -
#1733 Úgy hallottam, hogy ha szoftvert frissítek, akkor tudni fog olyat a telefon, hogy egy olyan gépre is ráköthetem adatkábellel, ahol nincsen telepítve ez a PC Suite. Jól tudom? Mert akkor sürgősen frissítenem kéne. Meg még a másik. Használnám mp3 lejátszóként, de az a bajom, hogy alapból nem nagyon hangosan tud szólni. Ezen is tudna esetleg segíteni a szoftverfrissítés, vagy inkább ne az alapfülesessel hallgassam? Vagy nincs mód, hogy hangosabban tudjon szólni? -
#1732 mert nincs neked fennt a Usb driver patch -
marcokeceli #1731 helosztok nekem nem sikerul a frissites.mewgnyitmo az exét(w800.exe)megcsinalom hogy ugy dugom ra hogy kozbe nyomom a c-t és akkor is bekapcsol a telom ennek hatására meg hibat ir ki.és van vmi koze hogy amikor radugom a windows csatlakozot egy driver egyxet prüttyeni szookott nekem kettot mintha megszakadna a ketto kozott és ujra racsatlakozna? -
#1730 ki
téma szerkesztővel -.- info : sonyericsson.com -
marcokeceli #1729 Sony Ericsson Update Tool na erről mit tudtok?Szoftverfrissítés:és nekem mert irhatja ki hogy telepítsem a flashot ha mar telepítve van? -
marcokeceli #1728 Még a 4 gigás karit is kezeli azt irták egy masik forumbe(tesztelte a csávó). www.telefonguru.hu -
#1727 hey. van egy témám a telefonra, és amugy ocsmány szar, de a háttérkép nagyon teccik.
kilehet valahogy haxolni belőle?
előreishtx a választ.- -
#1726 nekem 2-es van és az faszás. a 4GB-oshoz szoftver kell. asszem. ha yól tudom.
nebáncsatok ha ná :DDd -
#1725 4 gigásat elvileg simán -
kriszquad #1724 hello a mobil hányas kártyát bír el -
gergő992 #1723 ki nem szarja le ezt??? -
#1722 Nosza egyél egy kis BANánt. -
#1721 mészapicsába.. :C -
rosta1994 #1720 Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
-
#1719 nagyon küszi:D -
#1718 http://k750.atw.hu/
http://segames.cjb.hu/ -
#1717 legyetek szívesek 1 linket küldeni ahonnan lehet a telóhóz játékokat tölteni!!előre is köszi -
#1716 Valaki tudja,hogy a mini excel nevű progi hova menti a munkalapot.???