Sony Ericsson K750i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
olyan 3gp kovertáló progi van ami akkoára konvertálja össze hopgy teljes képernyõre ki tuja tenni a kéept vízszintesbe???? és a minõség is jó??
Töltsük le az internetet!
esetleg nincs vmi szoftver frissítés hozzá??? amit ugy fellehet tenni h nem megy el a gari???
hát nekem olyanok vannak amik .zip filok és direkt k750i re vannak de felrakom egyéb mappákba és nem hagyja telepíteni csak küldeni engedi meg áthelyezni...
még egy olyan kérdésem lenne hogy a zip fájlokat hogyan tom rajta elindítani??? mert láttam olyan zip filet amin rajt volt h k750i hez is jo de nekem nem telepíti fel.
köszi
berty
1. Nekem a D750i-ben 1 gigás van, nem lassult be.
2. Egyértelmûen HPM-70
3. A fenti füles két részbõl áll, az egyik az átalakító
4. Ha felrakod akkor ugrik a gari
5. Vízszintbe fordítod a képet, és a hangerõ gombokkal tudsz zoomolni, ill. a joyyal mozogni a képen.
elõre is mindent köszönök.
én nem rég kaptam egy ijen k750i-t és lenne pár kérdésem:
1. ha 1Gb-os /512mb kártyát rakok bele nem lassul le?
2. mijen füllhallgatót érdemes hozzá szerezni mp3 hallgatáshoz?
3. lehet hozzá olyan átalakítót venni ami jack dugóvá alakítja a füles kimenetet?
4 Ha felrakom rá a W800-i szoftverét mivel lesz jobb illetve nem e lesz vmi baja gari nem e megy el?
5. vmi kép kezelõ alkalmazást nem lehet rá feltelepíteni ami zoomol a képekbe?
köszi
berty
ide is elfogadok mindenféle tanácsot:[email protected]
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
E kettõ között vacilálok segítsetek
http://balhek.uw.hu A Cím magáért beszél
és még annyi hogy kártyafügetleníti a mobilt vagy nem, mivel csak annyit irt ki hogy w800 és semmi t-mobile-os vagy akármi
de ugyanott találsz 1gb / 512-es memoriakártyákat.
¡Hala Madrid!
Két dologban kérném a segítségeteket.
1. Megvételre keresek használt/uj 512Mb/1Gb-os memóriakártyát.
2. Erre a telefonra lehet navigációs progit telepíteni?
Ha igen akkor ismertek ilyet?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Tehát akkor itt van: http://www.computeractive.co.uk/articles/download/2128853
Korábban már raktam fel játékot a telcsimre számítógéprõl, fel is tudtam õket telepíteni, de most valahogy nem mûxik. Pedig tudtommal mindent ugyanúgy csinálok. Felrakom a .jar fájlokat az other v egyéb mappába, aztán a telcsin ebben a mappában megnyomom a "telepítés"-t, el is kezdi telepíteni amikor egy 2-3 másodperc múlva kiírja, hogy "a mûvelet végrehajtása sikertelen volt". Már több fájllal is próbáltam, olyanokkal is amiket már korábban is feltelepítettem (de késõbb letöröltem) és mindig ugyanaz. Szóval tényleg nem tudom hogy most mit csináljak. Esetleg kihagytam volna valamit?<#nemtudom>#nemtudom>
Ha bárki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
PS: Roland16F-nek: nekem a MID Converter 3.2 van fent, eddig bevált. Ja innen tudod letölteni MID Converter 3.2
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Van egy K750i mobilom és szeretném megkérdezni,hogy nem tud valaki vmi videó konvertálót,mondjuk ami avi fájlt átkonvertál mp4-re amit a mobil is le tud játszani?
Ja és mondjuk egy 30 Mb-os 5 perces videót is le lehet játszani vele (persze ha van rajta elég hely) ?
Elõre is köszi!!
Email: [email protected]
Tel: 70/561-9054
lenne vkinek eladó fülhallgatója k750hez?
http://www.seria.hu/bemutatok/pcszoftv/k750-w800/K750-W800.htm
és annál a lépésnél amikor már ez a rész van hogy :
- Következõ lépésként elindítod a Sony Ericsson Update Tool-t (SEUS)-t...
és az hogy amit innen tudsz letölteni az nemjó mert nem jeleníti meg.
Remélem érthetõen magyaráztam😊
¡Hala Madrid!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Szeretném megkérdezni, hogy a k750i tudja-e a MobilTV-t, mert más fórumokon olvastam ezt is, azt is. Mi az igazság?
Válaszokat elõre is köszi!
"Ez a CDA átírásos dolog (dos ablak, stb) nem mûködik, mert a SEUS nemrég óta már IMEI alapján azonosítja a telefonokat, nem CDA szerint. Tehát eddig mûködött.
W800 szoftot már csak szervizkábellel és speckó progival lehet feltenni. fõleg ha háromnegyed évnél fiatalabb a mobil. És persze fizetõs."
Szerintetek igaz?
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC