Új használtautó kereskedelmi weblap indult
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szánalmas...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Kéte megoldás van:
- Nem kötelezõ egy olyan honlapot használni ami személyes adatokat használ,
- irj be hülyeségeket ne az igazat.
Igazi emailcímet sose(!) írj, új ergo megbízhatatlan weblapon. Nem csodálkoznék ha csak adatokat gyûjtenének...
Egyébként az elõ mondattól kiakadtam:
"Magyarországon a használt gépkocsik eladása már nem csak kizárólagosan az autószalonokban történik"
Csókolom a használtkocsipiac "kicsit" régebb óta mûködik mint az elsõ (nyugati) magyaroszági autószalon! Ébredjünk már fel...
A másik:
"a honlapon felajánlott egyéves használtautók kitûnõ állapotban vannak: maximum 24 hónaposak"
:-o
A kép pedig inkább a szánira való 😊)
- Nem kötelezõ egy olyan honlapot használni ami személyes adatokat használ,
- irj be hülyeségeket ne az igazat.
Igazi emailcímet sose(!) írj, új ergo megbízhatatlan weblapon. Nem csodálkoznék ha csak adatokat gyûjtenének...
Egyébként az elõ mondattól kiakadtam:
"Magyarországon a használt gépkocsik eladása már nem csak kizárólagosan az autószalonokban történik"
Csókolom a használtkocsipiac "kicsit" régebb óta mûködik mint az elsõ (nyugati) magyaroszági autószalon! Ébredjünk már fel...
A másik:
"a honlapon felajánlott egyéves használtautók kitûnõ állapotban vannak: maximum 24 hónaposak"
:-o
A kép pedig inkább a szánira való 😊)
Ja, nem tudom, hogy van pofájuk mindenféle személyes adatot kötelezõen követelni egy rohadt keresésért. Meg ki hiszi el, hogy nem adják ki másnak?
Hát kérem ez a cég egy katasztrofa, egy nyavajás képet engedne megnézni, hogy nem kéri a telefonomat, a születési anyakönyvi kivonatomat, stb.....
Hát ilyen nincs.......
Na mondom regisztrálom magam egye fene hátha akkor.
Majd keresnék egy szerencsétlen Suzukit, rákeresek, s sehol egy kép de az összes lkehetséges szeméyli adataimat már kéri.Huhhhhhhhhhhhhh
De titkos lehet az a szerencsétleb SUZUKI.
Minek csinálnak ilyen honlapot, ki az Örült aki ilyen honlapot az internettre rak.
Üdvözlettel
a webreferens
Hát ilyen nincs.......
Na mondom regisztrálom magam egye fene hátha akkor.
Majd keresnék egy szerencsétlen Suzukit, rákeresek, s sehol egy kép de az összes lkehetséges szeméyli adataimat már kéri.Huhhhhhhhhhhhhh
De titkos lehet az a szerencsétleb SUZUKI.
Minek csinálnak ilyen honlapot, ki az Örült aki ilyen honlapot az internettre rak.
Üdvözlettel
a webreferens
Nem sírnék, ha annyit keresnék, mint a képen lévõ négy csóka átlagban. Azt hiszem, ezt a weboldalt se az átlagfelhasználónak hozták létre. Akinek van pénze, annak általában nincs annyi mûszaki affinitása (értsd: esze), hogy tudja használni bármire is a netet, akinek meg nincs pénze, az úgy se használt merdzsót fog venni - bár jobb lenne, mint a sok szuzuki. <#vigyor1>#vigyor1>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ