10
-
ttc2 #10 Csak nem értem mit is csinál ez a vacak tulajdon képpen ...sima kazettára rögzit vagy elektronikusra? -
LaPalma #9 már ne is haragudj, de ez a mondásod itt egy hülyeség. ugyanis amiről itt szó van, az nem mágneses adathordozó, hanem egy átjátszó, egy "interface" a magnód és pl egy mp3 lejátszó közt. ennek az átjátszónak a tartalma akkor veszik el, ha elhagyod -
Dinosaur #8 Az mindegy hogy milyen országról van szó attól még hogy fejletlen nem kéne visszamenni a technológiában aminek például számos hátrány is van pl. mágneses térben a kazetta tartalma elveszhet stb. -
johnny01 #7 Uraim uraim ti nem is tudjatok hany hagyomanyos magno mukodik meg az egesz vilagon es eszt celozta meg japan most foleg a fejlodo orszagokban ne csak magunkra gondoljunk a modern ketyerenkre es sok ember szeret nosztalgiazni es ez nem a gazdagok kivaltsaga johnny01))))))) -
Genin #6 mondjuk az elem helyett lehetne aksit tenni bele, a tekeréssel pedig lehetne tölteni
csak egy kérdés: Mi a f@sznak kell a bluetooth? -
LaPalma #5 mozgó alkatrész? minek?
dobjuk ki a ventillátorokat, meg a vinyót..
nekem pl. az autómban gyári magnó van, nincs "kedvem" gyári cd-t venni bele, vettem egy ilyen hasonlót, csak nem bluetooth, hanem madzagos (blackline) és azzal kötöm össze az ipodot. -
irkab1rka #4 mozgó alkatrészek? minek? -
#3 A nosztalgiázás luxus. A luxus pedig a gazdagok lehetőség. -
Zozo76 #2 Ja, meg van kazetta-adapter amihez hozzakotsz egy hordozhato MP3 lejatszot es meg van oldva a kocsiban a zene... :) Persze inkabb CD-s mp3 lejatszot mert meg 256 Mb-os tarhely se valami sok. 512-tol lenne erdekes de az gondolom nem olcso. Az alatt meg nem erdemes vele foglalkozni. -
Dinosaur #1 És ki fogja használni?