320
Paint Shop Pro
-
#320 Lekerekített sarkot illetve hozzáigazodó keretet hogyan lehet csinálni? -
#319 a slicernél hogy lehet 20*20 kisképnél többet létrehozni? -
#318 Tudna segíteni valaki hogy a trial lejárta után is tudjam használni a PSP8-at? -
#317 Hát nem tudom! Hiába csinálok Plugint.. Nem fogadja a DDs-t szóval nem tudom.. Lehet leszedek egy 7-est. Mert azt talán ugy teszi be mint ahogy a linkedbe meg van adva. Mert én most csináltam a corel könyvtárba egy mappát de semmi ugyan ugy unkorrekt filét ir ki. -
#316 igen, neked kell készíteni egy plágin könyvtárat. -
#315 Aha Tehát én csináljak egy ilyet? Na de hova??? Bocs hogy ilyen sokat kérdezek, de egyszerüen semmilyen olyan könyvtár szerkezetet vagy hasonlót nem találok ahova bemásolhatnám.. -
#314 persze, hogy nincs mivel az első pontban ott van, hogy "mék ö dájrektori" -
#313 Kösszi!
De van egy gondom! Nekem a Paint shop pro x2 vagy mi van. És ez a C:program files/Corel/ paint shop pro x2 könyvtárban van és ebben nincsen plugins könyvtár., Sőt olyan filéket sem találok amiket az nvidia oldalról töltött le. Szóval hova tegyem? Vagy szerezem be a 7-est? -
#312 parancsolj:
ftp://download.nvidia.com/developer/NVTextureSuite/Paint_Shop_Pro_Steps.pdf -
#311 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Corel Paint shop pro x2-es verziójával, hogy tudnám elérni azt, hogy a dds filékat is megynissa a program,
Kérlek segítsetek ebben..
Üdv. -
anocsa #310 Oké, értem a próblémát. Kezdjük tiszta lappal.
Hol tudnám megvásárolni a PSP9 prógramot??
Mi az a serial? warez?
Köszi -
#309 itt nem szeretik az ilyen kéréseket sajnos...
ami crack, serial, warez stb...annak nem örülnek... -
#308 pedig az egyszerü kérdésedre kaptál választ, miszerint vedd meg és akkor nem fogsz itt varezolni. -
anocsa #307 Kösz a semmit. Csak 1 egyszerű kérdést tettem fel. -
#306 vedd meg, és akkor nem warezolsz itt -
anocsa #305 Hahó!!
Él még ez a forum??
Tud valaki PSP9-hez crack-et?? -
#304 :D elég segitőkészek vagytok.. Na mind1.. Megoldom másképp. -
#303 Srácok!
Nekem van egy olyan gondom, hogy van egy windows extended editionom. Na most mivel ez a win akad meg szarakodik sok progival nem ezt használom. De ezen a winen van egy teljes verziou Paint Shop Pro X. Külön tudnám telepiteni, de mivel a Windows alapból fel tenné nincs hozzá kex szám. Nem tudnátok megdobni priviben egy ilyen számmal vagy valami linket adni ahol megnézhetném.. Tudom hogy tilos a Warez de nem tudom máshogy megoldani.
Előre is Kösszi a segítségetek! -
#302 Az ilyen programoknál telepítéskor kell bemásolni a serialt...
Tehát telepítsd újra és jó lesz...:) -
Katsume #301 Syasztok!
Most telet le a Paint Shop Pro 9-hez az a kb 30-40 napos próbaidőszak hallottam egy crack nevű dologról amit ha letöltök akkor örökké tudom használni a Paint Shop Pro 9-et ...a folytatás le is töltöttem ezt a crackot de a gép nem nyitja meg vmi telepítse újrát ír ki ez normális?? Előre is köszi annak aki válaszol pux.. -
Vegitaking #300 Sziasztok !
Én egy olyat szeretnék kérdezni , hogy nekem 9.01 es PSP -m van .
Hogy tudok benne olyat csinálni , hogy például le vagyok Fényképezve , mittomén a házunk előtt , és én ki akarom vágni Magam , hogy például egy másik háttérre berakjam magam ?
Köszi szépen , várom a választ ! -
#299 szia!
Kattints ide és írd be amit szeretnél! :) -
cypka93 #298 Nem tudjátok, hol tudok cracket letölteni a Psp 10 vagy 11-hez? Köszönöm szépen! Viki -
#297 köszi megtaláltam. -
phoenix1 #296 Attól függ, hogy melyik verziót használod a XI-es elég nehézskes, főleg első látásra, a 7.04 és a XI-es között pedig nagy a különbség. De azért a 7.04-es verziót javasolnám.
A 7.04-esben a képernyő job felén látod a szín palettát és alatta van két kis téglalapba színek. Ráviszed az egér kurzort az egyikre (attól függ, hogy körvonalat akarsz-e vagy kitöltést, a felső a körvonal az alsó a kitöltés) és nyomva tartva az egér bal gombját megjelenik egy menü és ött lesz a gradient lehetőség is.
A XI-es ban is hasonló de ottan ha jól emléxem kattintasz és akkor megnyílik egy ablak, ott viszont egy Gradient nevű fület keressél. -
#295 hello! Valaki meg tudná mondani hogy hol találom a programban a gradient-et! Már mindenhol kerestem de sehol sincs meg. -
phoenix1 #294 Nem baj, valakinek biztos eszébe juthat még ez a kérdés és akkor már csak keresnie kell a fórumon ;-) -
braaa #293 köszi szépen, de már tárgytalan, áttértem PS-re, meg azóta ujra is reg-eltem, de azér kösz hogy segíteni szerettél volna! -
#292 astalavista.box.sk, Google, fájlmegosztó hálózatok (torrent, eMule, Dc++)
Vagy használj teljesen ingyenes alternatívát: Gimp, Paint.NET,... -
Tothicsa #291 hello! nekem egy kód kéne hozzá -
#290 2007. márc. 25. 20:22
:DDD
Csak 3 hónap telt el. :))
Azóta talán már csak megoldotta valahogy. Ha más nem, pixelenként. :) -
phoenix1 #289 paint shop pro-ba rajzolsz egy körvonalat a kéznek vektor rétegen, ráírsz a vonalra, utánna vagy eltünteted a vonalat vagy átlátszóra vagyis nincsen szin kitöltésre teszed. Egész egyszerű, főleg Paint Shop Pro 7-be. Kedőnek inkább ezt ajánlanám, persze a XI nagyon jó eszköz, ha már valaki dolgozott benne egy ideje és ismeri, hogy mi hol van. :) -
brashA #288 remélem most TÉNYLEG sikerül:(az hozzászólásom normálisan)
"(#285) mármint elipszis alakba de hogy?
mondjuk ha van ez a képem
és a kéz vonala mentén szeretném futtatni a szövegem.
Ezt
warbbrushal csináltam de ekkor elveszik a text szerkesztése lehetőség.
még egy kérdésem ha lehet:
Brush-nál nem lehet anti-aliast állítani, mondjuk ha a importált brushom kb 100pixel akkor az szinte használhatalan,mer nagy size ba baromi pixeles lesz,100pixelbe meg minek?" -
brashA #287 kép valamiért lemaradtam remélem most sikerül:
-
brashA #286 (#285) mármint elipszis alakba de hogy?
mondjuk ha van ez a képem
és a kéz vonalát követne szeretnék mondjuk írni akkor hogyan???
Ezt
warbbrushal csináltam de ekkor elveszik a text szerkesztése lehetőség.
még egy kérdésem ha lehet:
Brush-nál nem lehet anti-aliast állítani, mondjuk ha a importált brushom kb 100pixel akkor az szinte használhatalan,mer nagy size ba baromi pixeles lesz,100pixelbe meg minek? -
#285 az elöbb írtam le! (#281) -
#284 File - References - File Locations -
brashA #283 meg ha lehet még1 kérdésem a pspb-be hova lehet pakolni a letöltött brush (abr) fájlokat?? -
brashA #282 és el is árulnád hogy??....
kösz -
#281 a psp-ben ha mondjuk egy alakzat fölé akarsz szöveget tenni, ellipszis alakban akkor lehet olyat..