Kóka szerint fejlett az ország informatikai ágazata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, az nagy biznisz volt, amikor Sulinet keretében bérelt vonalat passzoltak tovább mindenkinek 😊. Ennél drágább konstrukciót nem igazán találhattak volna ki 😊. Jó öreg L+R.

Laci, a magyar jelzõt hol hagyta el a Matáv, errõl lemaradtam. Most MATEL (He-Man erõsebb mint Valaha
<#circling>) néven futnak, amiben ott figyel a magyar mint jelzõ.
Hát õ már csak tudja, meghájasodott belõle...
Kis-Bob
"Kóka szerint fejlett az ország informatikai ágazata" ....Szerintem meg nem.

Az mar merenylet az oktatas ellen. Lassan mar otthon is nagyobb savszelesseg jut egy emberre mint az oktatasban 100-ra

Békés megyében csak 128...
Tetsuo
Egy statisztikából mindig ki lehet emelni olyan paramétereket ami faszán hangzik..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Arra azért ne vegyél mérget, hogy háromszor annyiba kerül.
Épp itt az sg-n írták többen is külföldrõl, hogy ott nem tüntetik fel a telefontársaság felé fizetendõ díjat.
Hogy kikhez érdemes mérni magunkat ? Hát az újonnan belépõkhöz. És ha itt nem is mi állunk a legjobban, de az élmezõnyben vagyunk szélessáv terén.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

nemcsak egészséges közlekedési infrastruktúrával rendelkezik,- Hát még ez se vezetett szamarat se a magyar utakon - de gyors internetkapcsolat áll rendelkezésre - Mihez képest? Afganisztánhoz képest biztosan...
Mielõtt mond valamit, azért nem ártana körülnézni a világban.. de legalább Európában...
És az is nagy mocsokság, hogy még ADSL szolgáltatót sem tudsz váltani...az invitel még mindig nincs kész a sávszélbõvítéssel....<#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Laci73
Egyetértek veletek. Az amúgy szimpatikus Kóka úr a lényegrõl nem beszél csupán: világviszonylatban is a legmagasabb árakat diktátlja a külföldi tulajdonba került Matáv, amely már a magyar jelzõt is elhagyta új nevébõl. Tavaly így festett egy számlám (Axelero kábelnet 512/64):
Alapdíj 9990
Modembérleti-díj 6000
+ hülyeségek 0-2000 forint/hó.
Kaptam egy alkalommal 17890 forintos számlát is, és csak nyeltem, amikor a sávszél minden volt, csak a reklámozott gyorsaságból nem mutatott fel semmit.

Jelenleg egy kisszolgáltatónál vagyok, havi 4000-et fizetek szélessávért, amely ügyesen szervezett rendszerben váltakozik, min. 400 kbit, de éjszaka mértem már 2-3 Megabitet is! További elõny, hogy a feltöltési sávszélesség azonos a letöltésivel, és nincs korlátozva a letölthetõ mennyiség sem.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

😊 Foleg hogy pl. a kozoktatasban 4-5 gepteremre jut 768kbites ADSL (mar ahol van). 😄 Ez aztan am a fejlodes....

Arról bezzeg 1 szót sem ejtett, hogy mindez majd' háromszor annyiba kerül, mint az EU többi részén....

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce