12
-
pemga #12 Jaja, az nagy biznisz volt, amikor Sulinet keretében bérelt vonalat passzoltak tovább mindenkinek :). Ennél drágább konstrukciót nem igazán találhattak volna ki :). Jó öreg L+R.
Laci, a magyar jelzőt hol hagyta el a Matáv, erről lemaradtam. Most MATEL (He-Man erősebb mint Valaha
) néven futnak, amiben ott figyel a magyar mint jelző. -
DOT #11 Hát ő már csak tudja, meghájasodott belőle... -
#10 "Kóka szerint fejlett az ország informatikai ágazata" ....Szerintem meg nem.
-
Zoldalma #9 Az mar merenylet az oktatas ellen. Lassan mar otthon is nagyobb savszelesseg jut egy emberre mint az oktatasban 100-ra -
Razgon #8 Békés megyében csak 128... -
#7 Egy statisztikából mindig ki lehet emelni olyan paramétereket ami faszán hangzik.. -
valaé valaé ná #6 Arra azért ne vegyél mérget, hogy háromszor annyiba kerül.
Épp itt az sg-n írták többen is külföldről, hogy ott nem tüntetik fel a telefontársaság felé fizetendő díjat.
Hogy kikhez érdemes mérni magunkat ? Hát az újonnan belépőkhöz. És ha itt nem is mi állunk a legjobban, de az élmezőnyben vagyunk szélessáv terén. -
Braindead #5 nemcsak egészséges közlekedési infrastruktúrával rendelkezik,- Hát még ez se vezetett szamarat se a magyar utakon - de gyors internetkapcsolat áll rendelkezésre - Mihez képest? Afganisztánhoz képest biztosan...
Mielőtt mond valamit, azért nem ártana körülnézni a világban.. de legalább Európában... -
HUmanEmber41st #4 És az is nagy mocsokság, hogy még ADSL szolgáltatót sem tudsz váltani...az invitel még mindig nincs kész a sávszélbővítéssel.... -
#3 Egyetértek veletek. Az amúgy szimpatikus Kóka úr a lényegről nem beszél csupán: világviszonylatban is a legmagasabb árakat diktátlja a külföldi tulajdonba került Matáv, amely már a magyar jelzőt is elhagyta új nevéből. Tavaly így festett egy számlám (Axelero kábelnet 512/64):
Alapdíj 9990
Modembérleti-díj 6000
+ hülyeségek 0-2000 forint/hó.
Kaptam egy alkalommal 17890 forintos számlát is, és csak nyeltem, amikor a sávszél minden volt, csak a reklámozott gyorsaságból nem mutatott fel semmit.
Jelenleg egy kisszolgáltatónál vagyok, havi 4000-et fizetek szélessávért, amely ügyesen szervezett rendszerben váltakozik, min. 400 kbit, de éjszaka mértem már 2-3 Megabitet is! További előny, hogy a feltöltési sávszélesség azonos a letöltésivel, és nincs korlátozva a letölthető mennyiség sem. -
Zoldalma #2 :) Foleg hogy pl. a kozoktatasban 4-5 gepteremre jut 768kbites ADSL (mar ahol van). :D Ez aztan am a fejlodes.... -
HUmanEmber41st #1 Arról bezzeg 1 szót sem ejtett, hogy mindez majd' háromszor annyiba kerül, mint az EU többi részén....