512 MB-os grafikus kártyával erõsít az ATI és az Nvidia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blabla....

Mondj egy jatekot, amit nem lehet skalazni. Max. nem ultra-giga-full grafikan tolja az illeto, hanem mediumon vagy low-n. A Doom3-at is lehet tolni meg egy ezer eves voodoo5-on is 20-30 fps-sel (persze az mas kerdes, hogyan nez ki).

Unreal 3 lehet kirak ** neha ** 1 millio poligont, de egy 512mb-os x850xt siman el fogja huzni a jatekot - kompromisszummentesen.
Hat jovore unreal3 es azon nem fog hasitani. 20-30 atlag fps-t mondanak a mostani csucskategorianak.
Ez nem teljesen igaz, mivel ezek 256 bitesek es majdnem 1200 Mhz-en ketyegnek es GDDR3 a memoria tipusa. Ez azert brutal savszelesseg. Ehhez jon egy kiforrott chipkeszlet, szoval egy 512-es x850xt az 2 ev mulva is igen jol fog hasitani.
Kis-Bob
azért "jo", hogy ezzel probalnak teljesítményt növelni... amúgy meg ne futja másra, csak összekötözgetnek 10 videókártyát. ez a baj. a sok loser, meg megfesz kettõt a legdrágábból, h doomozhason. Sajnálom, hogy szinte csak az ilyen játékokra van igény.

Hát még szép hogy Gef2-vel megy a Doom3(opengl).
off:
Nálam nem megy valami faszán kevés a ram, de ezt komolyan mondom.
Amúgy nem lenne semmi baj, de amúgyse az én stílusom a gamma.
CS:S 4ever

HB Clan

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

NEXUS6
Hát most prószáltam a doom3-at egy 64MB-s PCI-s!!!! GF2MX-el;)))

Gyak minden effekt megvolt rajta, pedig az csak egy DX7-es szintû kari!!!!

Sebesség, textúran, felbontás persze a béka feneke alatt, de lehetséges hogy egy kúlszuper 3GHz-es AMD64-el, sok-sok mega RAMmal az se lett volna gond.
Más játékok persze megköveteleik a rendes dx9-es karit, szal szerintem egy enyhe káosz van manapság a hardver piacon (is).

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Az enyém is ilyen, de "csak" 256 megás. Dobhatom a kukába? :D

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

A szokásos marketing... a számok hatalmával gyõzik meg megint az embereket...
arty
kb. annyi értelme lesz a 850es ATIra ennyi ram, mint a 256megás 9600asok :) mire szükség lesz a ramra, a GPU régen nem fog tudni lépést tartani az akkor megjelenitendõ effektekkel/geometriával, stb ...

mondjuk, eddig még sosem volt olyan idõszak, hogy a játékok tulnyomó többsége elment volna szûrõk nélkül egy csúcskategoriás kártya ram-mennyiségének NEGYEDÉVEl rendelkezõ kártyán ... :) (pedig a mostani jobb 128megásokon még maxon elfut majd minden ...)

Forza.

kishûtõ....
gyönyörû<#eljen>

nem csak az szép amit a VGA tud hanem ahogy maga az kinéz:)
barret
Jól beszélsz!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nem sok az 1 mega egy 286 - hoz ? Nekem fél megás volt a 486-ba , igaz az volt a gyenge keresztmetszet.
PyRex
lol, régen 1MB volt a 286-osomban... :))))))))))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

hornbali
Ez az 512 Mb DDR jól fog jönni az Unreal 3 és a hozzá hasonló játékokhoz. <#eljen>

PyRex
milyen volt a régi kép? :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Hát, nem megmondtam? <#vigyor> Nézzétek az új képet <#nyes>

Ez a hûtés az 512MB memóriára kell <#nyes>