307
Újabb FPS csoda...
  • Glpetyus
    fingom nincs,már nem emléXem,hogy volt....
    Info mit ír?
  • doncarlos
    igen...fatal error, kék ablak,reboot...icq-n vagy? az én számom : 254190236 ott gyorsabb lenne.
  • doncarlos
    de lehet hogy az én verziómhoz már nem is kell? megcsináltam azért a regedit-es dolgot, de amíg nemtom hol van ez a file (vagy hogy kell-e) addig nem szarakodnék a daemon-nal...tucc megoldást?
  • Glpetyus
    Ezt írja ki amikor Lszáll?
  • doncarlos
    szal, az a bajom, hogy elolvastam itt mindent, de nekem nincs ilyen file-om : SNOWBLIND.B5T
  • doncarlos
    hali
  • Glpetyus
    Igénytelen..
  • doncarlos
    sziasztok...van itt még vki? Lenne egy kis problémám. Most jutottam csak a játékhoz. Feltelepítettem (nem iso-ban, hanem rendesen dvd-re kiírva van), és crack után indítanám. De!!! néhány másodperc után KÉK ABLAK XP-n!!! FATAL ERROR!!! Reboot, majd semmi. Gép kinyom vár picit, beindít, minden ok! Mi a f.sz van? Konfigom nagyon pici, de még a far cry is beindult :). AMD1200,GeForceFX5200,521MbDDR. Help me!
  • steweee
    egy jó dolog van ebben a játékban, hogy annyira gagyi hogy néhány pálya után érdemesnek találtam rá hogy letöröljem.évekkel ezelőtti színvonalat képvisel, abból is a rossazbbik fajta. talán a red faction 2 volt még ilyen rossz, bár érdekes módok annak az első része sokkal jobb volt, mondhatni a maga idejében korszakalkotó.a chaser volt még ilyen sz**.csak azért írom hogy ha vki az új nem blindwritos verziót meglátva kicsordulna a nyála hogy letöltse, ne tegye sztem
  • romee23
    azt nem tudja valaki, hogy miért fagy ki állandóan snowblind.sp hibával? A clones, és a crackelt is.
  • copass
    úgy jó az egész ahogy van szerintem.
    sok jó 5let van benne,a fegyeverek,a felszerelések,a képességek.

OFF
    a Doom3ROE-ban meg simán lenyúlták a HalLife2 tárgycibálós kesztyűjét csak egy puskába rakták bele.ehh
    ON
  • Gabe18
    Én is végigvittem,szintén csak jót tudok mondani.Nincs túlbonyolitva,meg különösebb extrák sincsenek benne,de tele van jó ötletekel,egyszerű,de élvezetes játékmenettel.
    Egy végigvitelre nagyon jó,bár azt nem hinném hogy mégegyszer nekiállnék.
  • copass
    kb. 3-4 óra "jáccás" után, nyugodtan kijelenthetem hogy qrva jó ez a gamma!
    gép: P4 [email protected] GeForce 4 Ti 4200 64mb 800x600 32bit 2xq AA 2x Anizotropika
    szép folyamatosan ment az egész.
  • Glpetyus
    Nos..végigvittem a gémet.
    Hát csak ajánlhatom mindenkinek,mert szvsz qrva jó.
    Rég kötött le játék így. Az első pár pálya nem nagy szám,de utána bedurvul rendesen.
    Nekem sehol nem akadt,pedig csak egy 9600-al nyomtam.Ráadásúl 1-2 effekt eléggé büntet.A hangulat nagyon ottvan.
    Jó volt.
  • NoYbee
    kári=kéri
  • NoYbee
    Hali!

Kiírtam a game-et Blind-dal, felraktam, elindult, nem crack-eltem.
    Odaadtam spanomnak, felrakta, nem indul nála, kári az eredeti cd-t...

ez mitől lehet?
  • grebber
    Kösz mégegyszer.
    Akkor már csak 6 pálya.
  • _xT
    igen palyanevek szerint van.
    01 - ARRIVAL
    02 - REBIRTH
    03...stb
    18 - ESCAPE ez az utolso
  • grebber
    Köszönöm szépen!!!!

A mentések azok pályanevek szerint vannak igaz?Mert akkor még sok van hátra nekem.
  • Glpetyus
    Kipróbáltam a cuccot,Lvittem addig amig belémültetik az (első)implantátumokat.
    Idáig tetszik a játék.
    A graf nem egetverő,de Lmegy.
  • Glpetyus
    köszönd meg szépen = #244
  • grebber
    A mentések azok pályanevek szerint vannak igaz?Mert akkor még sok van hátra nekem.
  • grebber
    Buherálni? Install azt play.
  • _xT
    Na vegigvittem az utolso palya neve "Escape" ez a 18.-ik
  • tomsolo
    érdekel... köszi :)
  • ThugEdge
    mármint a stolenre mondod.hogy már műxik?és mit kell vele buherálni?
  • _xT
    Passz.
    Most a 16. palyan tartok a neve Nightfall.Szerintem mar nincs sok hatra de lehet hogy tevedek;)
  • grebber
    #235 valaki?
  • Guillotine
    Szevasztok! Ha érdekel benneteket akkor csak azt tudom mondani,hogy hamarosan kész lesz a magyarosítása.
  • Shep
    már az is működik, szóval majd elválik
  • grebber
    Stolen maga a game nem rossz csak sok a grafika bug.
    Én totlom vele.nekem tetszik majd jön hozzá patch de addigra lehet végigviszem :)
  • mike369
    a Stolen GYENGE! kár vele küszködni, mert nem éri meg...
  • grebber
    Mi az utolsó pálya neve??
  • Shep
    hát annyi, egyébként felraktam új drivert és teljesen jó, viszont a depth fieldet kikapcsoltam mert bugos volt vele a kép, kár hogy a stolen ezzel a driverrel sem jó, hátha lesz majd vmi normális driver amivel jól megy az is
    hogy lehet egyáltalán állitani a grafikán mert az eljén beállitottam azota sehol sem találom hol lehetne átállitani?
  • Shep
    érdekes ez a játék is effekt kikapcsolásaával megy csak, egyébként milyen effektekről maradok le?

A stolen meg 9fpesl hasít 6800GT hát nem óriási
    Van ez a nagy köd végülis semmit sem látok.Csak engem tisztel meg az atim ezzel a látványal vagy igy kéne látnom????
  • ssolitude
    Visszajutottam abba az udvarba,ahonnan a játék indult.Mindenkit kinyírtam,elvileg mindent felvettem,odamegyek a radaron a villogó sárga pöttyhöz,de nem történik semmi."Locate entrance to base interior":ezt kellene csinálni.Megoldás?????
  • vytraas
    Már fent van a crack a GameCopyWorld-on. Meg persze a #227-ben jelzett helyen is.
  • windly
    szvsz nem rosz game,bár nekem csak 640X480 ban minden efekt kikapcsolása mellett megy:)) (de akkor legalább jól, nincs fps esés meg ilyenek)

hangulata eléggé rendbe van, és végre egy olyan FPS amiben nem kell csapatot irányítani...azokal mát tele van mindenem:((