307
Újabb FPS csoda...
-
#267 fingom nincs,már nem emléXem,hogy volt....
Info mit ír? -
#266 igen...fatal error, kék ablak,reboot...icq-n vagy? az én számom : 254190236 ott gyorsabb lenne. -
#265 de lehet hogy az én verziómhoz már nem is kell? megcsináltam azért a regedit-es dolgot, de amíg nemtom hol van ez a file (vagy hogy kell-e) addig nem szarakodnék a daemon-nal...tucc megoldást? -
#264 Ezt írja ki amikor Lszáll? -
#263 szal, az a bajom, hogy elolvastam itt mindent, de nekem nincs ilyen file-om : SNOWBLIND.B5T -
#262 hali -
#261 Igénytelen.. -
#260 sziasztok...van itt még vki? Lenne egy kis problémám. Most jutottam csak a játékhoz. Feltelepítettem (nem iso-ban, hanem rendesen dvd-re kiírva van), és crack után indítanám. De!!! néhány másodperc után KÉK ABLAK XP-n!!! FATAL ERROR!!! Reboot, majd semmi. Gép kinyom vár picit, beindít, minden ok! Mi a f.sz van? Konfigom nagyon pici, de még a far cry is beindult :). AMD1200,GeForceFX5200,521MbDDR. Help me! -
steweee #259 egy jó dolog van ebben a játékban, hogy annyira gagyi hogy néhány pálya után érdemesnek találtam rá hogy letöröljem.évekkel ezelőtti színvonalat képvisel, abból is a rossazbbik fajta. talán a red faction 2 volt még ilyen rossz, bár érdekes módok annak az első része sokkal jobb volt, mondhatni a maga idejében korszakalkotó.a chaser volt még ilyen sz**.csak azért írom hogy ha vki az új nem blindwritos verziót meglátva kicsordulna a nyála hogy letöltse, ne tegye sztem -
romee23 #258 azt nem tudja valaki, hogy miért fagy ki állandóan snowblind.sp hibával? A clones, és a crackelt is. -
#257 úgy jó az egész ahogy van szerintem.
sok jó 5let van benne,a fegyeverek,a felszerelések,a képességek.
OFF
a Doom3ROE-ban meg simán lenyúlták a HalLife2 tárgycibálós kesztyűjét csak egy puskába rakták bele.ehh
ON -
Gabe18 #256 Én is végigvittem,szintén csak jót tudok mondani.Nincs túlbonyolitva,meg különösebb extrák sincsenek benne,de tele van jó ötletekel,egyszerű,de élvezetes játékmenettel.
Egy végigvitelre nagyon jó,bár azt nem hinném hogy mégegyszer nekiállnék. -
#255 kb. 3-4 óra "jáccás" után, nyugodtan kijelenthetem hogy qrva jó ez a gamma!
gép: P4 [email protected] GeForce 4 Ti 4200 64mb 800x600 32bit 2xq AA 2x Anizotropika
szép folyamatosan ment az egész. -
#254 Nos..végigvittem a gémet.
Hát csak ajánlhatom mindenkinek,mert szvsz qrva jó.
Rég kötött le játék így. Az első pár pálya nem nagy szám,de utána bedurvul rendesen.
Nekem sehol nem akadt,pedig csak egy 9600-al nyomtam.Ráadásúl 1-2 effekt eléggé büntet.A hangulat nagyon ottvan.
Jó volt.
-
NoYbee #253 kári=kéri -
NoYbee #252 Hali!
Kiírtam a game-et Blind-dal, felraktam, elindult, nem crack-eltem.
Odaadtam spanomnak, felrakta, nem indul nála, kári az eredeti cd-t...
ez mitől lehet? -
#251 Kösz mégegyszer.
Akkor már csak 6 pálya. -
_xT #250 igen palyanevek szerint van.
01 - ARRIVAL
02 - REBIRTH
03...stb
18 - ESCAPE ez az utolso -
#249 Köszönöm szépen!!!!
A mentések azok pályanevek szerint vannak igaz?Mert akkor még sok van hátra nekem. -
#248 Kipróbáltam a cuccot,Lvittem addig amig belémültetik az (első)implantátumokat.
Idáig tetszik a játék.
A graf nem egetverő,de Lmegy. -
#247 köszönd meg szépen = #244 -
#246 A mentések azok pályanevek szerint vannak igaz?Mert akkor még sok van hátra nekem. -
#245 Buherálni? Install azt play. -
_xT #244 Na vegigvittem az utolso palya neve "Escape" ez a 18.-ik -
#243 érdekel... köszi :) -
#242 mármint a stolenre mondod.hogy már műxik?és mit kell vele buherálni? -
_xT #241 Passz.
Most a 16. palyan tartok a neve Nightfall.Szerintem mar nincs sok hatra de lehet hogy tevedek;) -
#240 #235 valaki? -
#239 Szevasztok! Ha érdekel benneteket akkor csak azt tudom mondani,hogy hamarosan kész lesz a magyarosítása. -
#238 már az is működik, szóval majd elválik -
#237 Stolen maga a game nem rossz csak sok a grafika bug.
Én totlom vele.nekem tetszik majd jön hozzá patch de addigra lehet végigviszem :) -
mike369 #236 a Stolen GYENGE! kár vele küszködni, mert nem éri meg... -
#235 Mi az utolsó pálya neve?? -
#234 hát annyi, egyébként felraktam új drivert és teljesen jó, viszont a depth fieldet kikapcsoltam mert bugos volt vele a kép, kár hogy a stolen ezzel a driverrel sem jó, hátha lesz majd vmi normális driver amivel jól megy az is -
#233 hogy lehet egyáltalán állitani a grafikán mert az eljén beállitottam azota sehol sem találom hol lehetne átállitani? -
#232 érdekes ez a játék is effekt kikapcsolásaával megy csak, egyébként milyen effektekről maradok le?
A stolen meg 9fpesl hasít 6800GT hát nem óriási -
#231 Van ez a nagy köd végülis semmit sem látok.Csak engem tisztel meg az atim ezzel a látványal vagy igy kéne látnom???? -
ssolitude #230 Visszajutottam abba az udvarba,ahonnan a játék indult.Mindenkit kinyírtam,elvileg mindent felvettem,odamegyek a radaron a villogó sárga pöttyhöz,de nem történik semmi."Locate entrance to base interior":ezt kellene csinálni.Megoldás????? -
vytraas #229 Már fent van a crack a GameCopyWorld-on. Meg persze a #227-ben jelzett helyen is. -
windly #228 szvsz nem rosz game,bár nekem csak 640X480 ban minden efekt kikapcsolása mellett megy:)) (de akkor legalább jól, nincs fps esés meg ilyenek)
hangulata eléggé rendbe van, és végre egy olyan FPS amiben nem kell csapatot irányítani...azokal mát tele van mindenem:((