Project: Snowblind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

copass
úgy jó az egész ahogy van szerintem.
sok jó 5let van benne,a fegyeverek,a felszerelések,a képességek.

OFF
a Doom3ROE-ban meg simán lenyúlták a HalLife2 tárgycibálós kesztyûjét csak egy puskába rakták bele.ehh
ON

Én is végigvittem,szintén csak jót tudok mondani.Nincs túlbonyolitva,meg különösebb extrák sincsenek benne,de tele van jó ötletekel,egyszerû,de élvezetes játékmenettel.
Egy végigvitelre nagyon jó,bár azt nem hinném hogy mégegyszer nekiállnék.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

copass
kb. 3-4 óra "jáccás" után, nyugodtan kijelenthetem hogy qrva jó ez a gamma!
gép: P4 [email protected] GeForce 4 Ti 4200 64mb 800x600 32bit 2xq AA 2x Anizotropika
szép folyamatosan ment az egész.

Glpetyus
Nos..végigvittem a gémet.
Hát csak ajánlhatom mindenkinek,mert szvsz qrva jó.
Rég kötött le játék így. Az elsõ pár pálya nem nagy szám,de utána bedurvul rendesen.
Nekem sehol nem akadt,pedig csak egy 9600-al nyomtam.Ráadásúl 1-2 effekt eléggé büntet.A hangulat nagyon ottvan.
Jó volt.

kári=kéri
Hali!

Kiírtam a game-et Blind-dal, felraktam, elindult, nem crack-eltem.
Odaadtam spanomnak, felrakta, nem indul nála, kári az eredeti cd-t...

ez mitõl lehet?
grebber
Kösz mégegyszer.
Akkor már csak 6 pálya.

Next PC upgrade: 2022

igen palyanevek szerint van.
01 - ARRIVAL
02 - REBIRTH
03...stb
18 - ESCAPE ez az utolso

grebber
Köszönöm szépen!!!!

A mentések azok pályanevek szerint vannak igaz?Mert akkor még sok van hátra nekem.<#eplus2>

Glpetyus
Kipróbáltam a cuccot,Lvittem addig amig belémültetik az (elsõ)implantátumokat.
Idáig tetszik a játék.
A graf nem egetverõ,de Lmegy.

Glpetyus
köszönd meg szépen = #244

grebber
A mentések azok pályanevek szerint vannak igaz?Mert akkor még sok van hátra nekem.

grebber
Buherálni? Install azt play.

Na vegigvittem az utolso palya neve "Escape" ez a 18.-ik

tomsolo
érdekel... köszi 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ThugEdge
mármint a stolenre mondod.hogy már mûxik?és mit kell vele buherálni?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Passz.
Most a 16. palyan tartok a neve Nightfall.Szerintem mar nincs sok hatra de lehet hogy tevedek😉

grebber
#235 valaki?

Guillotine
Szevasztok! Ha érdekel benneteket akkor csak azt tudom mondani,hogy hamarosan kész lesz a magyarosítása.

www.guillotine.atw.hu

Shep
már az is mûködik, szóval majd elválik

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Stolen maga a game nem rossz csak sok a grafika bug.
Én totlom vele.nekem tetszik majd jön hozzá patch de addigra lehet végigviszem 😊

a Stolen GYENGE! kár vele küszködni, mert nem éri meg...

grebber
Mi az utolsó pálya neve??

Shep
hát annyi, egyébként felraktam új drivert és teljesen jó, viszont a depth fieldet kikapcsoltam mert bugos volt vele a kép, kár hogy a stolen ezzel a driverrel sem jó, hátha lesz majd vmi normális driver amivel jól megy az is

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
hogy lehet egyáltalán állitani a grafikán mert az eljén beállitottam azota sehol sem találom hol lehetne átállitani?
Shep
érdekes ez a játék is effekt kikapcsolásaával megy csak, egyébként milyen effektekrõl maradok le?

A stolen meg 9fpesl hasít 6800GT hát nem óriási

Törölt felhasználó
Van ez a nagy köd végülis semmit sem látok.Csak engem tisztel meg az atim ezzel a látványal vagy igy kéne látnom????
Visszajutottam abba az udvarba,ahonnan a játék indult.Mindenkit kinyírtam,elvileg mindent felvettem,odamegyek a radaron a villogó sárga pöttyhöz,de nem történik semmi."Locate entrance to base interior":ezt kellene csinálni.Megoldás?????
Már fent van a crack a GameCopyWorld-on. Meg persze a #227-ben jelzett helyen is.
szvsz nem rosz game,bár nekem csak 640X480 ban minden efekt kikapcsolása mellett megy😊) (de akkor legalább jól, nincs fps esés meg ilyenek)

hangulata eléggé rendbe van, és végre egy olyan FPS amiben nem kell csapatot irányítani...azokal mát tele van mindenem😞(

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/projectsnowblind.htm

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Na megoldottam a problematikát. Nem kell ezt kiirni semmi blindwrite-al mivel crackes verzió. A gond az volt, hogy a legújabb nvidia driver volt fenn ami FOS! visszaraktam a régit, egyböl elindul nem kell órákat a fekete hátteret bámulni. Amúgy már le is zúztam. Ennél hangulatra a Combat: Task Force 121 sokkal jobb volt, pedig az sem szép.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Az elõttem szólóval val vagyok egycipõben valaki esetleg a Cracket ha betudná linkelni 1000 köszönet érte. <#worship>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

#216-ra valaki? Vagy esetleg aki azt kapta le, az nem tudná belinkelni valahová? Mert nem igazán szeretnék újra gigákat lekapni egy 1 megás crack-ért. Lécci segítsetek...
Maxtreme
Végre sikerült mûködésre bírnom a játékot (a full screen effekt kikapcsolása nálam is bejött) <#eljen>
Viszont maga a játék baromira nem tetszik.
- Agyatlan
- Ronda
Ráadásul nálam csinál néha fura dolgokat:
Odamegyek 1 emberhez, 85 Fps-rõl leesik 15-re. Elfordulok, visszanézek ugyanoda, 79 Fps...<#nemtudom> (tuti hogy nem memóriahiány miatt vann, mert ha swappelne azt látnám a vinyón)
De mint említettem a game abszolút nemtetszik, szal gyors uninstall lett a vége 😊

magus755
Visszaolcvashatnál pár oldalt mondjuk a 77-es és a 124-es beszolásokat az alapján elindul de akkor is ha blindwrite-al ki iród lemezre!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Feltelepítem, elinditom és nagy feketeség. Semmit nem csinál. Valaki járt igy? ABIT NF7-S, amd 2500+, geforce 4ti4200, 1gb ram.

Van benne coop-mód, vagy botok a multiban?
magus755
Köszönöm szépen ez bejöt!<#wave><#worship>

A grafikai lasúlásra, nem indulára nálam /GF 5900/ megoldás, hogy a setup nál, ahola felbontást lehet állítani kivettem a pipát a full screen efect elöl, s láss csodát tökéletesen mükszik.
Az a trükk, hogy a Windowsban a Területi és nyelvi beállításoknál válaszd az angol nyelvet és utána telepítsd a Blindwrite-ot. Így nem kapsz "patin couffin" hibaüzenetet. Persze ezután állítsd vissza a magyar nyelvet.
Sziasztok. Most látom, hogy kijött egy Hoodlum verzió a gaméból. Az ahhoz való törés nincs meg valakinek? Mert nagyon unom már azt a clonedvd macerát. Gondoltam hátha valakinek véletlen megvan. Tusom, elõbb-utóbb megjelenik valamelyik crack oldalon, de hátha valakinek elõbb van meg...
rorr
ugyanez nálam is és 10 perc alatt jön be a fõmenü😊

Asus p4p800, 3000ht, 1gb ram, inno6800gt, audigy
71.81whql driver van fenn
Öszintén szólva hanyagoltam a kérdést utobbi napokban de azért fel nem adtam még! Ha van ötlet kipróbálom!

magus755
Nagyon szivesen segitünk ha kell és ha tudunk ezért van a forum!

nos, aki szereti felderíteni a dolgokat az megteszi a többiek helyett,nekem az is szimplán elég ha vki ebbe a fórumba leírja. még egyszer köszi mindenki nevében

magus755
Nem a géphez kell érteni hanem egy kicsit utána kell járni a megfelelö forumokban és meg lesz a megoldás csak szánni kell rá a fáradságot!

rorr
nforce-s alaplapod van?

grebber
Ja mindenkinél.

szuper vagy, köszi szépen. egyébként ezt te honnan tudtad? vagy ennyire jól értesz a géphez? és más játéknál is mûködik ez?