47
A Scanner Darkly-Keanu Reeves új filmje
-
#47 Ja és én nem olvastam a könyvet, csak a filmet láttam, de nekem abból nem tűnt úgy, hogy skizofrén lenne, én azt hittem, hogy ő tudja, hogy magát figyeli, csak a főnökei nem tudják, mivel nem is ismerik az arcát. -
#46 Én ezt mind vágom, csak olyan kevéske. -
homeless #45 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem hinném, hogy lesz folytatása. Hát az igaz, hogy nem egy tömegfilm. Szerintem ezért is nem adták itthon a moziba. A történet annyi, hogy a föszereplőt beépítik, hogy szerezzen információkat Bob Arctorról, de a drog hatására skizofrén lett és csak a film végén derül ki számára, hogy ő maga bob. A teljes igazság pedig az, hogy azért építették be, hogy rászokjon a drogra, mert csak a teljesen idiótákat engedik dolgozni a ültetvényeken, amit a new path rehabilitációs központ üzemeltet.
-
#44 Megnéztem, hát nem egy kasszasiker film, vagy hogy szokták mondani.
A vége felé azon gondolkodtam, hogy vajon mi a történet, aztán csak lett valami kevéske.
SPOILER
Most ez annyi volt, hogy hülyét csináltak a srácból (ahelyett, hogy csak eljátszaná) hogy bejusson a kukoricásba, ahol a H anyagot készítik, és esetleg megtudnak majd valamit? Vagyis a nagyokosok feláldozták a saját céljuk miatt a srác "életét".
Ennek lesz folytatása? A könyvnek van? Vagy ennyi? -
mermalior #43 Ez egy qrva jó kis film. Most néztem meg másodszor. PKD egyik legelgondólkodtatóbb írása. -
#42 Amúgy most annyira tré a film?
Vagy miért nem volt a magyar mozikban?
Mert én pl. már várom, hogy megjelenjen holnap. -
#41 Na remélem akkor holnapután megjelenik!
Már nagyon kíváncsi vagyok rá. -
#40 Most 7 napot nem bírsz ki?
És magyar lesz. -
#39 VAlakinek megvan ez a film?
és hozzá felirat?
-
#38 December 5-én jelenik meg, az nincs is olyan messze. -
#37 Előrendelhető. -
#36 Köszi. -
#35 Sajnos nem jutott el, és valószínűleg nem is fog. DVD-n lehet majd beszerezni. -
#34 Eljutott ez a magyar mozikba, vagy van esély arra, hogy valamikor látható lesz? -
#33 DVD megjelenés December 19-én.
Forrás: -
#32 Jó lenne már egy felirat is. -
#31 Tud valaki valamit a hazai bemutatóról? Éppen most olvastam ki a könyvet, és elég mély benyomást tett rám...
Valahol olyan infót találtam, hogy december 5-én jelenik meg DVD-n, és már netről is letölthető dvd-rip formában, lehetséges, hogy itthon nem is lesz a mozikban? -
GazVezir #30 A film látványa a vektor grafikai és a line art technika elegyéből született meg és láthatjuk, hogy igen jól mutat a vásznon. A mindenképpen tiszteletreméltó az, hogy minden egyes képkockát egyenként megcsináltak a fiúk. Respect! -
#29 bezzeg ha uwe boll film lenne ... (1talan igy irjak a nevet ? :) ) -
#28 Na mostmár látom tényleg megy a mozikban. -
#27 Az a csótányos pali nagyon nagyon unszimpatikus -
Lyan Kyj #26 azt írták origón, h jövő év elején lesz.. -
#25 oda van írva, july 7
magyar premierről még nem lehet tudni, mivel nem egy nagy produkcióról van szó akár 1 éves is késhet -
#24 Na de mikor volt az USA -s és mikor lesz a magyar premier? -
Lyan Kyj #23 Nagyon várom már!!! -
#22 És nagyon zsír a minőség is.
Csak kár, hogy nincs full képernyő, lementeni meg nem lehet. -
#21 Első 24 perc? Jóhogynem az egész filmet. -
HRaVeN1 #20 Ittmeg lehet nézni a film első 24 percét -
#19 Release dates for
A Scanner Darkly (2006)
Country Date
France 25 May 2006 (Cannes Film Festival)
USA 7 July 2006 (limited)
UK 15 July 2006 (Cambridge Film Festival)
USA 28 July 2006
Brazil August 2006
UK 18 August 2006
Spain 20 October 2006
Ezek szerint már a mozikban van? -
#18 zsir kis film lesz... -
#17 már csak 3 hónapot kell várnod -
#16 mehetne már a mozikban :P -
vasbandee #15 Hali mindenki!
Kár előre bármit is mondani, de optimista és bizakodo vagyok, szal én egy jo, de szokatlan filmet várok főleg Linklater és Reeves-től. A filmet szerintem kevesen figják megnézni és csak egy kis rétegnek fog tetszeni a maga sajátos "rajzfilm" feelingje és története miatt. De ez egyáltalán nem baj, mert: kevesen vesznek rá jegyet és nem fognak mellettem csörögni a popcornnal!:DD Na lényeg a lényeg, tavasszal egy nagyon jó kis filmmel ajándékoznak meg minket a mozik!;)
-
#14 na van hivatalos trailer:
itt -
flashX #13 Nem rossz, csak bmp. -
#12 csináltam egy háttérképet ... nembaj, ha nem tetszik, de azért megosztom ....
Download Hi-Res (1280x1024) -
#11 eltolták jövő tavaszra -
#10 mikor lesz a bemutatója? -
#9 nagyon várom ezt a filmet -
#8 egy két kép: