114
Isten közbeavatkozása avagy véletlenek?
-
#33 Isten csak véletlenül avatkozik közbe... -
#29 !Szerinted! nem azt jelenti. -
#28 mondtam már, hogy attól még, hogy a többi törvényt nem ismered, nem azt jelenti, hogy véletlen volt
-
#27 Jah. 2 totál rossz és ide nem illő példa. Az első szimplán fizikális tényezőkkel magyarázható, a második pedig szociális törvényekkel.
Az, hogy az apja nem akkor ment be amikor a robbanás történt, hanem pont egy másodperccel később akart benyitni (és ez mentette meg) nem magyarázható a fentiek egyikével sem. Szerencsés véletlen volt. -
#26 Nos millió baleset történik szerte a világon amelyek sajnos tragikus végkimenetelűek.Ezt "természetes".Néha ezerből egy szerencsés történik, aminek megvan a matematikai valószínűsége, ilyenkor ez rögtön előtérbe kerül és különleges lesz. -
#25 nem szubjektív, mert tényleg így van
tudtad-e például ha egy ember és egy kamion ütközik, akkor az ember törik össze?
és ez nem szerencse
vagy amikor én és st fikázó bajnokságot rendezünk, akkor ő banol engem és nem én őt?
ez se szerencse, azért van így, mert így kell történnie
attól még, hogy nem látod a törvényszerűségeket, azok megvannak
-
#24 Elképzelhető.Faterom az OVITnál dolgozik.
Egyépkétn nem az a szerncsa hogy a falhozcsapódott és nem dőlt ki a fal hanem az hogy a robbanást túlélte. -
flashX #23 Jó kis topik. -
#22 A te verziód is tetszik :)
Az, pedig, hogy mi az igazság, ilyen esetben teljesen szubjektív, szíved joga azt hinni, hogy: "vannak bizonyos törvényszerűségek és minden annak engedelmeskedik" de ez nem tény.
Mindezek ellenére velem is történt már egy csomó olyan dolog, amit már nehezen írok a pech, vagy éppen a szerencse számlájára. -
#21 vicces vagy tdániel
gondolom arra gondolt a topiknyitó, hogy milyen szerencse, hogy a falnak eső emberi test nem omlasztotta össze az épületet
pedig az igazság az, hogy vannak bizonyos törvényszerűségek és minden annak engedelmeskedik
-
#20 Szerencse, hogy faterodat egy ajtó beleverte a falba? Szerintem inkább pech :D -
#19 miféle szerencse?
ha nem értetek valamihez ne szóljatok bele -
#18 Szerintem faterom cégénél ebben az esetben: a cég ahol faterom dolgozik, de nem biztos :) -
#17 Faterodé az ELMÜ? :O -
#16 Szerintem sajt. -
_Vegeta_ #15 Jajj, inkabb kihagyom most ezt a temat pedig erdekesnek igerkezik, de nemakarom h megin lehurrogjon vki. :) de azer...
#1: Te melyiket akarod? mer akkor az :) -
#14 Hát nem is.De kb ez oylan mint hogy Briniből hardrocker legyen. -
#13 nem teljesen te döntöd el :) -
#12 nem is fog :D
-
#11 rocker se ment át zenébe -
Jimmyke #10 Én inkább magamban hiszek (akaraterő powaa). -
Jimmyke #9 Ez asszem át fog menni tudományosba :) -
#8 nem emberben, és a hit fontos dolog, én mondjuk ilyen téren jobban hiszek ilyen téren a szerencsében mint az úgy nevezett istenben, + nem szabad összetéveszteni a hitet a vallással -
#7 The force is with me.
Eygépként nem is mondatm hogy van isten de furcs hogy több milliárdan hisznekj egy nemlétezőnek hitt embernek -
Jimmyke #6 Ebben az univerzumban túlélte, de lehet hogy egy párhuzamosban nem, vagy nem is volt robbanás, vagy nem is ott dolgozott stb... Fura dolgok ezek -
#5 szerencse -
Jimmyke #4 Semmi sem bizonyítja hogy van Isten. "There is only the Force" :) -
#3 nem az hogy túlélte. -
#2 véletlen baleset? :) -
#1 Csátok.Faterom cégénél(ami Magyar o.-t Látja el árammal) ma egy robbbbanástötént a főkapcsolók helységében.Apám ment volna be amikor is kiszakadt az ajtó a helyéről és faterom a detaonáció miatt neki esett a falnak.
Nha ez most szerecse vagy az Isten így akarta?