Egyetlen távirányító minden készülékhez?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A logitech is próbálkozott ilyennel, csak a szokásos gyerekbetegségek itt is megtalálhatóak voltak... De az alap5let jó, elösször beprogramozod aztán egy internetes adatbázisba nelraktározza az adatokat, így format c után is müködik, persze ma már eza gép függõ összeállítás is lehet h bopnyolult lesz egy két embernek, de azér kivi leszek h pl a TESCO örül-e az ilyen emberkéknek, meg a haosnló hypermarketek 😊) Egy PDA-val el tom hangolni az összes tvt ?😊))
Ez hír??
AMX
Crestron
Cue
Mindhárom cég elég rég óta ezzel foglalkozik és mindegyinek van magyarorszagi forgalmazója..
AMX Control panel
AMX
Crestron
Cue
Mindhárom cég elég rég óta ezzel foglalkozik és mindegyinek van magyarorszagi forgalmazója..
AMX Control panel
WWFSMD?
Nem Pécó, Peco.
De ma már vannak intelligensebb távirányítók is. Ennek hiába szólsz oda: Peco, kapcsold be a tévét...
De ma már vannak intelligensebb távirányítók is. Ennek hiába szólsz oda: Peco, kapcsold be a tévét...
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Jó neve van...
PéCó
: )
PéCó
: )
Ilyen már eddig is volt, úgyhívják hogy univerzális távirányító (pl 8 in 1), stb. Nekem is van, így nincs szükség 5 távirányíróra, csak azt az egyet használom. Nem értem mi ebben az újdonság, és azt sem értem, hogy milyen lesz az a 3 dimenziós kijelzõ?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ha viszont elromlik ez a kis bigyusz, akkor egy hétig nem fogok tudni tv-zni???
ez jó;
de már látom mikor egy elvadult PDA átveszi az irányítást a cég felett
de már látom mikor egy elvadult PDA átveszi az irányítást a cég felett