Vejedre ütök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott van a cikk alján

meg tudná valaki mondani az angol címét?
indexet különösen utálom, mert MINDEN filmet lehúz - meg szerintem egyébként sem a tiszta véleménymondás a kritikusok dolga, hanem hogy bemutassák milyen a film anélkül, hogy elmondanák a tartamát (port.hu ebben különösen szar, simán leirják hogy mi van benne)

magus
cikkironak gratulálok, de ha már mindenféleképpen leakarja huzni a filmet, akkor tegye ugy mint az index vagy a mozinet, mert igy semmi ertelme

Megnéztem!Hát nekem vmi kegyetlenül bejött😄

nyilván valahogy a gaylord keresztnevet (magyarul tükörfordítás: b*zi úr), és a focker vezetéknevet (magyarul tükörkiejtésben: b*szó) - valahogy magyarosítani kellett.
Annyira nem rossz film, 1x meg lehet nézni és végig lehet rötyöni, deeee ...
Hogy lett "Gaylord 'Greg' M. Focker"-bõl Segil Bekur a magyar ferdítésben?
(Unokatesókból meg Fei és Mell Bekur???)

ha bejön a pisi-kaki humor, akkor érdemes.

ha akarod látni, hogy bolondozik egymással d. hoffman és r. de niro, akkor is érdemes.

nem rossz, de annyira nem is jó - röhögni tuti fogsz.
KeKKSZike
Ez hülyeséég! Sztem meg sokkal-sokkal jobb, mint az elsõ rész! 😛

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Állítólag nincs annyira jó, mint az elsõ rész, igaz ez, vagy érdemes-e megnézni?
'Seg-lyúúúk'

Hát ez a film veszett volt! Az egész mozi (koradélután néztem, így voltunk vagy 20an max) hangosan röhögött, úgyhogy megvolt a hangulat.
A zavarbaejtõs poénok elég silányak voltak, viszont a szóviccek ("Itt a Beckur kúria...") rohadt jók!
Az elsõ rész nekem is tetszett, de láttam már sokkal jobb filmeket is. Remélme a 2. rész jobb lesz mint az elõdje. Nemtudom ki látta a Pitkin-filmeket, de azok messze túlmutatnak a mai vígjátékok nagy részén. Szerintem.
Gyerekek javítsátok ki mert nagyon ronda elírás.
gz8
Érezd a humort, ifjú jedi! <#vigyor2>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Én holnap nézem meg remélem nem csalodok, amikor az apjára ütött az tetszett. Most se legyen másképp

Na ezt aztán jó megaszontam.
Szerintem nagyon jó film, van olyan jó mint az elsõ része vagy talán még jobb is.
Cactus
Ben Stiller törzsgyökeres magyar, nem tudtad? 😄 Egyébként egy igen csúnya elírás...

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Ha már vígjáték, akkor: Az örökség. Na azt nem lehet überelni. 😄

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Shag Beckur, magyar hangja Ben Stiller

Biztos hogy ez pont magyarul tud? 😄

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Én láttam, nekem nagyon bejött.😄

Live your life like it\'s your last day...

alph4
1x mindenképpen meg kell nézni, mint minden vígjátékot! <#kacsint>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Nekem az elsõ rész nagyon bejött, ritkán csinálok ilyet, de ezt kétszer is megnéztem. Nem is nagyon tudom elképzelni, hogy vannak olyanok akiknek nem tetszett.
A második rész szinte minden esetben gyengébb mint az elsõ, gondolom ez itt sem lesz másképp. Azért persze megnézem.