23
-
Cat #23 ott van a cikk alján -
madart #22 meg tudná valaki mondani az angol címét?
-
Cat #21 indexet különösen utálom, mert MINDEN filmet lehúz - meg szerintem egyébként sem a tiszta véleménymondás a kritikusok dolga, hanem hogy bemutassák milyen a film anélkül, hogy elmondanák a tartamát (port.hu ebben különösen szar, simán leirják hogy mi van benne) -
#20 cikkironak gratulálok, de ha már mindenféleképpen leakarja huzni a filmet, akkor tegye ugy mint az index vagy a mozinet, mert igy semmi ertelme -
mEkLaU #19 Megnéztem!Hát nekem vmi kegyetlenül bejött:D -
winnie #18 nyilván valahogy a gaylord keresztnevet (magyarul tükörfordítás: b*zi úr), és a focker vezetéknevet (magyarul tükörkiejtésben: b*szó) - valahogy magyarosítani kellett. -
Inquisitor #17 Annyira nem rossz film, 1x meg lehet nézni és végig lehet rötyöni, deeee ...
Hogy lett "Gaylord 'Greg' M. Focker"-ből Segil Bekur a magyar ferdítésben?
(Unokatesókból meg Fei és Mell Bekur???) -
winnie #16 ha bejön a pisi-kaki humor, akkor érdemes.
ha akarod látni, hogy bolondozik egymással d. hoffman és r. de niro, akkor is érdemes.
nem rossz, de annyira nem is jó - röhögni tuti fogsz.
-
#15 Ez hülyeséég! Sztem meg sokkal-sokkal jobb, mint az első rész! :P -
miklos17 #14 Állítólag nincs annyira jó, mint az első rész, igaz ez, vagy érdemes-e megnézni? -
FoxMulder #13 'Seg-lyúúúk'
Hát ez a film veszett volt! Az egész mozi (koradélután néztem, így voltunk vagy 20an max) hangosan röhögött, úgyhogy megvolt a hangulat.
A zavarbaejtős poénok elég silányak voltak, viszont a szóviccek ("Itt a Beckur kúria...") rohadt jók! -
miklos17 #12 Az első rész nekem is tetszett, de láttam már sokkal jobb filmeket is. Remélme a 2. rész jobb lesz mint az elődje. Nemtudom ki látta a Pitkin-filmeket, de azok messze túlmutatnak a mai vígjátékok nagy részén. Szerintem. -
LionTm #11 Gyerekek javítsátok ki mert nagyon ronda elírás. -
#10 Érezd a humort, ifjú jedi! -
mEkLaU #9 Én holnap nézem meg remélem nem csalodok, amikor az apjára ütött az tetszett. Most se legyen másképp -
Sony90210 #8 Na ezt aztán jó megaszontam. -
Sony90210 #7 Szerintem nagyon jó film, van olyan jó mint az első része vagy talán még jobb is. -
#6 Ben Stiller törzsgyökeres magyar, nem tudtad? :D Egyébként egy igen csúnya elírás... -
Robin Hood #5 Ha már vígjáték, akkor: Az örökség. Na azt nem lehet überelni. :D -
Robin Hood #4 Shag Beckur, magyar hangja Ben Stiller
Biztos hogy ez pont magyarul tud? :D -
Redfox #3 Én láttam, nekem nagyon bejött.:D -
#2 1x mindenképpen meg kell nézni, mint minden vígjátékot! -
archkoven #1 Nekem az első rész nagyon bejött, ritkán csinálok ilyet, de ezt kétszer is megnéztem. Nem is nagyon tudom elképzelni, hogy vannak olyanok akiknek nem tetszett.
A második rész szinte minden esetben gyengébb mint az első, gondolom ez itt sem lesz másképp. Azért persze megnézem.