útvonal tervező

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
wandor csak Magyarország.

01110000 01110010 00110000

mikike
sõt még az se kell
maxthonban kijelölöd, lenyomod rajta az egér gombot, jobbra húzod az egeret elengeded az egér gombját
az elsõ találatról tölthetõ is

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
a gogléban

Taranov
Ebben hol a link? Nem találom

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mikike
wandor

Taranov
Pontosan ez a helyzet.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Neked milyen cuccon van? Nekem ugyanolyanom van 9210i-re, ha benne vagy a témában, konzultálhatnánk 😊
Pl. olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e hozzá Magyarország térképet szerezni, ha pénzbe kerül az nem baj, illetve tudja-e mutatni a térképet 3D-ben.

nekem olyan link kell ahonnan útvonaltervezõ progit tudok letölteni. nem online tervezõ kell.
Nem.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Akkor tudtok adni egy linket vagy nem?
MiQ
50%-ban igazad van (autoroad <#vigyor2>), de sonymap-em nekem is van, csak régi.

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

Szeretem az olyan topikokat, ahol a topiknyitó képtelen leírni részletesen és pontosan, mi a problémája, vagy hogy betûhelyesen leírja a szoftver nevét, ha már kunyerálós topikot indított.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

MiQ
õõõ ... nem. Nekem tom-tom routerem van. De létezik MS Autoroute is 😊

Véletlenül nem AutoRoute (mármint ha a MS-féle progira gondolsz)?

Mivel elég nagy, így csak fájlcserélõn fogod megtalálni. Ha meg lusta vagy leszedni onnan, még mindig ott a Michelin online autóstérképe.

MiQ
Nekem tom-tom routerem van, talán pc-n is használható.

MiQ
... van a sonymap-nek új változata?
Az engem is érdekelne.

Hali! Tudna valaki adni egy linket ahonnan az autoroad vagy a sonymap legújabb változatát lehet letölteni? Sürgõs!!! (vagy ha van más útvonal tervezõ az is jó lenne) köszi