Paraworld

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello! a játékhoz le lehet tölteni egy olyan modot amivel lehet játszani a SEAS-sal, én le is töltöttem és futtattam de valamiért nem sikerült, nem tudtam kiválasztani a törzseknél a SEAS-t. ha valakinek lenne ötlete hogy mi a baj és leírná, akkor azt megköszönném
PLS! valaki tudna adni egy serial number-t az enyémet valamiért nem fogadja el <#szomoru1>
HA valakinek kellenek a magyar nyelvi fájljai akkor emailban el tudom neki küldeni.
Sziasztok én a 8-as pályában mindjárt az elején leakadtam mert el kellene pusztítanom a barbárok elõõrseit de ez nem megy, mert sajnos ha kifejlesztem a hármas szintet akkor triceratopsokkal támadnak, és nem tok idõben elég nyersanyagot gyûjteni az egységekhez<#schmoll2>.Ha valaki tudna egy jó stratégiát akkor kérem mondja meg mert se hogysem akar sikerül a dolog.<#sir><#schmoll2>
Sziasztok!Remélem kapok választ arra a kérdésemre hogy lehet ezt multiba tolni?Vagyis vannak ilyen szerverek vagy hasonlók?
bajgunar
Nekem is csak odáig tölt be (W7 x64)
Am a crack-je meg vírusos! <#nyes> Ha törtel próbálod.
a magyar nyelvi fájlok gondolom:
...\ParaWorld\Data\Base\Texts\Quest és Helpmapában kéne lennie.
Magyarítani nem tudom, vagyis tudnám de teszetlni nem tom.

Jelenlegi magyírtásom:
I Of The Dragon
az mitõl lehet, h elindítom, és nem tölt be csak az a szemes kisablak?
nagy1miklos
Sziasztok! Nemrég újra feltelepítettem a paraworldöt és eszembe ötlött vajon fellelhetõ-e hozzá valahol egy pályaszerkesztõ?

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

igen én választhatok, kösz hogy válaszoltál,kipróbálom.
Uf, nem emlékszem, ez melyik pálya... itt már te választhatsz szabadon a három nép közül?
Ha igen, akkor elmondom a taktikámat:
Én a sivatagi néppel ajánlom. Az eleje még nyögdécselõs ezzel, de megoldható. Taktika: Taslov (ugye így kell írni?) tornyokat kell felhúzni. Akik a tenger felõl támadnak, azokat egy T-rex titán és pár ilyen torony könnyen megfogja. (ajánlott ide templomot is építeni, hogy a T-rex gyógyuljon.) 4 torony elég ha van.
A többi egységeddel pedig terjeszkedhetsz a szárazföldön.

hello!
nem tudom hogy valaki nézegeti-e még ezt a topicot,mert az utolsó bejegyzés 2009-es februári, de ha vki igen akkor az ha tudja hogy kell meg csinálni " A foglyok kiszabadítása " nevû küldit akkor írja le,mert már az elején elakadok mert 2 oldalról is támadnak erõs egységekkel.
elõre is köszönöm!
nem tudom fejbõl, ha nincs bazárad akkor még képez mobil központokat (amiket az iguanodon hú)

Szia

elõször is köszi h írtál, de írtam az imént h nem tudok raktárat építeni , amire gondolsz h kõfejtõ meg favágó olyat sem tudok nem tom miért....
vannak olyan épületek ahova a követ vagy a fát hordják, építs olyat.

Helló,

Köbö 3 hete játszok a paraworld-el és most eljutottam egy olyan pályára ami nem megy: azt írja a mentor h építsek 3-as szintet de nem tudok mert nincs 700 anyagom mert annyit nem tud tárolni a központ raktárat építeni meg nincs lehetõség. 15 percem van 3-as szintet csinálni meg a bazárban kereskedõ dinót a kalózoknak de nem megy mert nincs raktár mit tudok ilyenkor tenni????Tud vki segíteni?? Jah ha meg lejár az idõ állandóan támadnak és le kéne gyõznöm a kalózokat de nem tok elég erõs csapatot kiképezni a kettes szint miatt....:-( Elõre is köszike
Ákálámágó!! ákálámágó!!
én kiszedném hun fájlokat ha tudnám ho melyik az!
olyan tudtommal nincs

Heló!
Tudna valaki egy telepítõ kódot adni mert a mostanival nem tok multiplayerezni a neten mert ki írja hogy rossz a telepítõkód.
Köszi.
Csá
elõre is köszönöm
még annyit hogy a mostani lehetne
köszi és csá
Heló valaki tud adni egy jó telepítési kódot mert nekem a játék nem engedi a multizást
ha lehet minnél hamarabb
NYA HI! meg van a játék, csak a VD kulcs esetében az OK gombot nem lehet meg nyomni. megoldás van?

elakadtam a 5. küldetésnél ahol 3 fõhõssel indulok és rohangálni kell össze-vissza. De valahogy a túlerõ mindig legyõz. Hogyan lehet ezt a pályát megcsinálni? Elõre is köszönöm
hát ezekszerint nem... 😞

1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!

Asszem, nem lesz magyar nyelvi fájlunk... 😞

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

igen lécci nagyon jo lenne ha valaki fel tudná tenni ide vagy a rapidshare-ra.<#worship><#worship><#worship>
Dj Xyberpunk
plizzzzzzzzz magyarítást kérnék én is!!

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

EvilRicky
Amúgy ha csinálsz még favágót és kõfejtõ épületet, akkor emelkedik 1 minimálisat a termeléshez szügséges hely...De aszem, a "warehause" vagy vmi ilyensmi kell!

lehet h csak kamu az hogy magyarul van meg neki? 😊

tényleg meddig tartana feltenni a fájlokat, sztem semeddig..na de ez az Õ dolga!

mindenesetre szívesen fogadnánk azokat a fájlokat 😉

grebber
Hiába már kérték sokan ,de nem reagál az illetõ 😞

Next PC upgrade: 2022

valaki tegye fel pls a magyar filékat mer nemtom h. h. kell a 2. fejlõdést megcsinálni mer 600nál megáll a hús,fa és kõ betakarítás :S
maaagyaar filéékat plíííííz 😛
igen igen légyszi valaki töltse fel a magyar feliratot a játékhoz

Nincs meg valakinek magyarul? Feldobhatná a magyar fileokat vhova.

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

Bugz
Serialt tud mondani vki?

Dirty South

Szisztok vki meg tudná mondani, h a Paraworld játékban h kell elõléptetni az egységeket, mert sehogy se tudok rájönni??
Attila: Nálam sikerült, simán....
vlaki nem tudná a magyar fájlokat, nagyon jo lenne ...
Sziasztok!
leszedtem a razor 1911 fájlt már fel is telepítettem a játékot de amikor megcrackelném a bin fájlokat ki tudom csomagolni a rar fájlból de az lmx fájlokat nem! valószínûleg ezért írja ki a hibát. vki eltudná küldeni nekem azokat vagy segítene? elõre is köszi
öregharcsa
a minimum konfig azt jelenti "talán" elindul.(úgy kell rugdosni)
és megcsináltad amit mondtam...máshová telepíteni???
dx9 frissítés..esetleg kártyadriver frissítés...mert lehet ez nem tetszik neki...

http://pspfilez.extra.hu/

HarryProf
a minimumon van a felbontás és oda van telepitve ahova eredetileg akarta. és a minimum konfig megvan

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

öregharcsa
akkor szedd le és telepítsd egy másik meghajróra vagy ha ezt tetted próbáld meg oda ahová kéri....
ja vedd még visszább a felbontást extrákat..lehet nem elég az a minimum amit te akarsz neki adni.. 😞
egyébként milyen konfig???

HarryProf
így se mükszik

öregharcsa
indítsd újra a géped és próbáld meg megint....

HarryProf
elõsször segitsetek!

grebber
Feltennéd a nyelvi fájlokat ha megkérlek szépen?

Remélem nem foglal sok helyet.
http://rapidshare.com-ra feltudod tölteni!

Next PC upgrade: 2022

HarryProf
Helló!
Eredetiben, magyarul van meg a PARAWORLD. Feltelepitettem, elinditottam, de amikor a hadjáratot vagy akármit inditottam volna, akkor a töltést nem kezdi el. És órákon át nem csinál semmit, amugy nem fagy le.Mit csináljak? megvan a minimum ami kell a géphez. HELP!

áá a magyar filéket plz tegyétek fel
Olvass vissza 2 üzenetet légy szíves! Kösz

meg van valakinek a paraworld játék nagyar felirattal ha igen akkor ted már fel ide azokat a fáljlokat ami magyar feliratá teszi a játékot.
Oldal 1 / 5Következő →