221
ParaWorld a Sunflowers-től
-
Zujik #221 hello! a játékhoz le lehet tölteni egy olyan modot amivel lehet játszani a SEAS-sal, én le is töltöttem és futtattam de valamiért nem sikerült, nem tudtam kiválasztani a törzseknél a SEAS-t. ha valakinek lenne ötlete hogy mi a baj és leírná, akkor azt megköszönném -
Robber #220 PLS! valaki tudna adni egy serial number-t az enyémet valamiért nem fogadja el -
niko123 #219 HA valakinek kellenek a magyar nyelvi fájljai akkor emailban el tudom neki küldeni. -
niko123 #218 Sziasztok én a 8-as pályában mindjárt az elején leakadtam mert el kellene pusztítanom a barbárok előőrseit de ez nem megy, mert sajnos ha kifejlesztem a hármas szintet akkor triceratopsokkal támadnak, és nem tok időben elég nyersanyagot gyűjteni az egységekhez .Ha valaki tudna egy jó stratégiát akkor kérem mondja meg mert se hogysem akar sikerül a dolog.
-
Aprolek84 #217 Sziasztok!Remélem kapok választ arra a kérdésemre hogy lehet ezt multiba tolni?Vagyis vannak ilyen szerverek vagy hasonlók? -
Nekem is csak odáig tölt be (W7 x64)
Am a crack-je meg vírusos!Ha törtel próbálod.
-
lordpeter #215 a magyar nyelvi fájlok gondolom:
...\ParaWorld\Data\Base\Texts\Quest és Helpmapában kéne lennie.
Magyarítani nem tudom, vagyis tudnám de teszetlni nem tom.
Jelenlegi magyírtásom:
I Of The Dragon -
lordpeter #214 az mitől lehet, h elindítom, és nem tölt be csak az a szemes kisablak? -
Sziasztok! Nemrég újra feltelepítettem a paraworldöt és eszembe ötlött vajon fellelhető-e hozzá valahol egy pályaszerkesztő? -
Zujik #212 igen én választhatok, kösz hogy válaszoltál,kipróbálom. -
W B #211 Uf, nem emlékszem, ez melyik pálya... itt már te választhatsz szabadon a három nép közül?
Ha igen, akkor elmondom a taktikámat:
Én a sivatagi néppel ajánlom. Az eleje még nyögdécselős ezzel, de megoldható. Taktika: Taslov (ugye így kell írni?) tornyokat kell felhúzni. Akik a tenger felől támadnak, azokat egy T-rex titán és pár ilyen torony könnyen megfogja. (ajánlott ide templomot is építeni, hogy a T-rex gyógyuljon.) 4 torony elég ha van.
A többi egységeddel pedig terjeszkedhetsz a szárazföldön. -
Zujik #210 hello!
nem tudom hogy valaki nézegeti-e még ezt a topicot,mert az utolsó bejegyzés 2009-es februári, de ha vki igen akkor az ha tudja hogy kell meg csinálni " A foglyok kiszabadítása " nevű küldit akkor írja le,mert már az elején elakadok mert 2 oldalról is támadnak erős egységekkel.
előre is köszönöm!
-
W B #209 nem tudom fejből, ha nincs bazárad akkor még képez mobil központokat (amiket az iguanodon hú) -
onlineman #208 Szia
először is köszi h írtál, de írtam az imént h nem tudok raktárat építeni , amire gondolsz h kőfejtő meg favágó olyat sem tudok nem tom miért.... -
W B #207 vannak olyan épületek ahova a követ vagy a fát hordják, építs olyat. -
onlineman #206 Helló,
Köbö 3 hete játszok a paraworld-el és most eljutottam egy olyan pályára ami nem megy: azt írja a mentor h építsek 3-as szintet de nem tudok mert nincs 700 anyagom mert annyit nem tud tárolni a központ raktárat építeni meg nincs lehetőség. 15 percem van 3-as szintet csinálni meg a bazárban kereskedő dinót a kalózoknak de nem megy mert nincs raktár mit tudok ilyenkor tenni????Tud vki segíteni?? Jah ha meg lejár az idő állandóan támadnak és le kéne győznöm a kalózokat de nem tok elég erős csapatot kiképezni a kettes szint miatt....:-( Előre is köszike -
paci600 #205 Ákálámágó!! ákálámágó!! -
TaPeti #204 én kiszedném hun fájlokat ha tudnám ho melyik az! -
W B #203 olyan tudtommal nincs -
magnusz #202 Heló!
Tudna valaki egy telepítő kódot adni mert a mostanival nem tok multiplayerezni a neten mert ki írja hogy rossz a telepítőkód.
Köszi.
Csá -
magnusz #201 előre is köszönöm
még annyit hogy a mostani lehetne
köszi és csá -
magnusz #200 Heló valaki tud adni egy jó telepítési kódot mert nekem a játék nem engedi a multizást
ha lehet minnél hamarabb -
W B #199 NYA HI! meg van a játék, csak a VD kulcs esetében az OK gombot nem lehet meg nyomni. megoldás van? -
taki1979 #198 elakadtam a 5. küldetésnél ahol 3 főhőssel indulok és rohangálni kell össze-vissza. De valahogy a túlerő mindig legyőz. Hogyan lehet ezt a pályát megcsinálni? Előre is köszönöm -
jimyke1 #197 hát ezekszerint nem... :( -
Jambokee #196 Asszem, nem lesz magyar nyelvi fájlunk... :( -
lafi19 #195 igen lécci nagyon jo lenne ha valaki fel tudná tenni ide vagy a rapidshare-ra. -
plizzzzzzzzz magyarítást kérnék én is!! -
Amúgy ha csinálsz még favágót és kőfejtő épületet, akkor emelkedik 1 minimálisat a termeléshez szügséges hely...De aszem, a "warehause" vagy vmi ilyensmi kell! -
jimyke1 #192 lehet h csak kamu az hogy magyarul van meg neki? :)
tényleg meddig tartana feltenni a fájlokat, sztem semeddig..na de ez az Ő dolga!
mindenesetre szívesen fogadnánk azokat a fájlokat ;) -
Hiába már kérték sokan ,de nem reagál az illető :( -
Darth Vader123 #190 valaki tegye fel pls a magyar filékat mer nemtom h. h. kell a 2. fejlődést megcsinálni mer 600nál megáll a hús,fa és kő betakarítás :S -
Darth Vader123 #189 maaagyaar filéékat plíííííz :P -
jimyke1 #188 igen igen légyszi valaki töltse fel a magyar feliratot a játékhoz -
Jambokee #187 Nincs meg valakinek magyarul? Feldobhatná a magyar fileokat vhova. -
Serialt tud mondani vki? -
foldi6 #185 Szisztok vki meg tudná mondani, h a Paraworld játékban h kell előléptetni az egységeket, mert sehogy se tudok rájönni?? -
foldi6 #184 Attila: Nálam sikerült, simán....
vlaki nem tudná a magyar fájlokat, nagyon jo lenne ... -
Bálint Attila #183 Sziasztok!
leszedtem a razor 1911 fájlt már fel is telepítettem a játékot de amikor megcrackelném a bin fájlokat ki tudom csomagolni a rar fájlból de az lmx fájlokat nem! valószínűleg ezért írja ki a hibát. vki eltudná küldeni nekem azokat vagy segítene? előre is köszi -
a minimum konfig azt jelenti "talán" elindul.(úgy kell rugdosni)
és megcsináltad amit mondtam...máshová telepíteni???
dx9 frissítés..esetleg kártyadriver frissítés...mert lehet ez nem tetszik neki...