53
-
#53 Na, jah. Biztos hirtelen megallapitas volt..
Viszont nekem mind2 tetszett. -
Nazir #52 Amikor odaérsz a pörkölthöz megváltoz6 a véleményed. -
Thief55 #51 Épp ezaz... ez nem egy tökfőzelék :D -
winnie #50 miért ne alkothatna? ha csak belekóstolsz a tökfőzelékbe, még meg tudod állaoítani, hogy rossz. -
Thief55 #49 Az aki fél órát nézett belőle, az hova alkot véleményt? :D
Gyökerek... -
#48 Sziasztok!
Az hogy van akinek nem tetszik attól nem rossz egy film csak nemmindegy sztem h milyen korban nézünk meg egy filmet!Valószínűleg egy 14éves nem rajong egy fordulatos pszichothrillerért mondjuk hanem inkább egy lövöldözös filmért pl ahol a főhős lelővi egy tárnyi tölténnyel egyedül az egéx japánhadsereget!Vszinű fiatalabb koromban énse dijaztam volna az oldboy szerű filmeket!
Sztem nagyon űtős az Oldboy és fordulatos!
Érdemes megnézni a rendező bosszú trilógiájának másik két tagját a Sympathy For Mr Vengeance-t és a Sympathy For Lady Vengeance-t!
Ha az oldboy tetszett ezekben se fogtok csalódni!
Nagyon jók a kóreai filmek! -
djukel #47 En meg ilyen istentelen szar filmet eletemben nem lattam. 60 percig kinoztam megem vele. -
VIG0 #46 Megnéztem 3adjára. Mostmár azt mondom a tavalyi év legjobb filmje és legjobb filmzenéje. -
#45 -
Cat #44 megnéztem
hasonló szart ritkán látni
kritikán aluli film, ha egy szóval kéne jellemezni, akkor beteges -
#43 Nem sok köze van a kettőnek egymáshoz -
_Vegeta_ #42 Nemmondtam h nem velem van a baj, de nekem nemjott be. Lehet ugyvan ahogy mondtad/tam. :D -
#41 Mármint más stílus de most (is) láttam. Úgyhogy ajánlom for evribádi. -
#40 A japán Brother sokkal jobb! -
#39 Nekem nem tetszett a zenei aláfestések hangulati tartalma. Nem nagyon emléxem már a konkrét zenékre, de ez az érzés nagyon megmaradt bennem. De ez egyéni izlés kérdése! -
#38 Elég csak a fejét megnézni. Ezen a képen már szétlőtte, mindkét oldalon folyik belőle a vér. :)
Valszeg a forgatáson lőtték ezt a fotót, de tuti nem a filmből való szkrínsot. -
winnie #37 passzolok, régen láttam:) -
#36 Nemtom, nem hallgattam Lúdas Matyi rádiójátékot. :O)))
A pisztolyos kép tényleg érdekes. -
#35 tiszta ruhába szállt be a liftbe sazl... -
winnie #34 hanem? volt valami hasonló jelenet. -
#33 http://www.sg.hu/kep/2005_02/0222oldboy2th.jpg
ez kamuak... nem így volt a filmbe... -
#32 mikor "kimászott" a börtönéből nekem ott az akkor bejött... a végém viszont olyan volt mintha a ludas matyi rádiójátékot hallgattam volna..:)
nekem tetsztett, bár nem sorolnám a legkedvesebb filmek közé... olyan érdekes volt a szó jű értelmében...
polipos jelenet megdurva viszont... semmi nem übereli utána.... -
Cat #31 ja, ez mind sajtófotó -
#30 Nem egészen. A forgalmazó keményen beleszól, hogy milyen képeket lehet publikálni a cikkből. Pl. ha valaki egy képpel lelőné egy film csattanóját, az szépen kapna a fejére... -
winnie #29 gondolom, nem ismerem a procedúrát, de nyilván hozott anyagból válogat.
ha a film készítői ezeket a képeket szánták a promóképeknek, akkor más képeket nyilván nem lehet használni. (kopirájt, tudomisénmi)
gondolom mindegyik kritikánál ezek a képek 'cirkulálódnak' pl. itt - és most csak random rányomtam egy kritikára. -
#28 Valamiről megfeledkezel: a cikkíró dönti el, hogy mit tesz a cikke mellé...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
winnie #27 az összes fontossab poént lelőtte a képekkel!
nem tudom, de tudtommal a filmekhez a forgalmazó mindig hozzácsap egy sajtópakkot, amiben az ismertetőn kívül, mindenféle reklámanyag is van. a fentlévő 10 képből, ahogy utánanéztem min. 8 sajtókép, szóval ezért terhelje a felelősség az alkotókat:) (ld. még az oldboy homepage-e)
(a 4-es és 5-ös képet valóban nem találtam, de ezek nem hiszem, hogy valamit is ellőnének.)
-
winnie #26 abszolút, csak a vivaldi nem kellett volna nekem:) -
#25 Főcímzene?
Szerintem ott volt. -
#24 Sebaj, majd itt is az lesz, mint egy másik nagynevű portálon. Íratnak egy új elemzést a cikkíróval, aki így már kénytelen végignézni a filmet, és egy teljesen korrekt írást ad róla (ami szégyen, miután az első nagyon tré volt)! :DD -
#23 ...fontosabb...
#22 Amúgy látszik, mennyire nem törődött a cikk írója a filmmel: az összes fontossab poént lelőtte a képekkel! Gratulálok!
winnie #21 hiába volt jó a filmben a négy évszak zenéje, mégis valami saját muzsikát vártam volna el. amúgy szerintem ütött a zene -
#20 Érdekes, szerintem meg telitalálat lett a zene is.
Pl. Woo-jin visszaemlékezése húga elvesztésére alatti hegedűs dallam kőkemény hatású volt nálam. -
#19 Nekem fontosak a zenei aláfestések a hangulat fokozása miatt és ezt teljesen Lb@szták benne. A sztori egyébként jó és tetszik, de valahogyan nem tudott mély nyomokat hagyni bennem a film a zene miatt. Az operatőri munka viszont elsőrendű! Ritkán látni ilyen jól sikerült vágóképeket és átvezetéseket a snittek között, szal ezért gratula a készítőknek!
Összességében azt tudom mondani, hogy többet is ki leheztett volna hozni a történetből. És hangulatilag is kellett volna még agyalni rajta! -
#18 Miért nem úgy nyilatkoztok egy filmről, hogy először megnézitek teljes egészében? -
TheZsenyka #17 Csatlakozom a "Kb elso feloraig birtam, vhogy nagyon nem jott be." állásponthoz. Hát nem egy 'Hetedik Pecsét' -
#16 Hát akkor nem olvastad el a cikket.
A srác az elején magasztalja, a végén ócsárolja a filmet, hogy mindkét tábornak eleget tegyen - ergo, nem mer véleményt alkotni.
Commandante #15 az Event Horizon az egyik kedvencem
asszem ezt is meg fogom nézni, én csípem a keleti filmeket -
#14 "Akkor valami problema lehet.. nem erzed at a feeling-et. :)"
Tőled idézve az én véleményemre az Event Horizon-ról! :)))