53
-
#13 Olvasgasd a képek alatti szövegrészeket is, ott a szöges ellentéte áll ennek.
Lehet, hogy skizó az író? :D -
winnie #12 De jobb távolkeleti filmek is vannak.. (remélem azokról is olvashatunk)
nem hinném, hogy az elkövetkező hetekben lesz távolkeleti film a magyar mozikban. -
#11 Izé, végre nem a buta csöpögős Hálivúd! Ezért gratula!
De jobb távolkeleti filmek is vannak.. (remélem azokról is olvashatunk) -
winnie #10 Szerintem még a cikk írója sem mert véleményt alkotni, és ez már a vég.
nekem ez konkrét véleménynek tűnik: "zikba, az utóbbi időben azonban a koreai filmgyártás egy-két remeke is beúszik"
-
winnie #9 na jó, most már dönsük el!:)
"Ez a film az egyik legjobb, amit az elmúlt 5 évben láttam."
"Kb elso feloraig birtam, vhogy nagyon nem jott be." -
_Vegeta_ #8 Kb elso feloraig birtam, vhogy nagyon nem jott be. -
dondore #7 nos.
tul eroszakos. tulsagosan. es e miatt hatasvadasz. chung king expressrol peldat lehetne venniuk, mert az elmult par evben a keleti filmekbol omlo ver kezdi felulmulni a holivudi cukros viz mennyiseget. -
#6 Tényleg gáz ez a cikk...
Szerintem még a cikk írója sem mert véleményt alkotni, és ez már a vég.
Ez a film az egyik legjobb, amit az elmúlt 5 évben láttam. [Klasszikusokkal nem versenyzhet, ez tény.]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
#5 A kedves cikkíró árulja már el, hogy ő műértő, szakavatott kritikus, vagy egy egyszeri filmnéző?
Mert a kritika eleje tök jól indult...
A film alapmű, teljesen egyetértek az imdb-s helyezésével. Szombaton néztem meg moziban (otthon már láttam más formátumban), másodjára még jobban tetszett, mint először.
Félek az amerikai riméktől, gyanítom kb. az lesz a csökkentett képességű shareware a koreai fullverzióhoz képest.
Hálivúdi fostenger-imádók messze kerüljék el! -
#4 Még nem láttam , de úgy látszik megkell néznem.. -
Nyiri #3 Kurva jo ez a film... Nincs itt semmifele kult. Ami jo az jo. -
#2 Szerintem ez a film kegyetlen jó volt. Aki szereti a keleti filmeket, annak mindenképpen látnia kell...lehetőleg még az amerikai remake előtt, amit ha jól tudom még idén, de legkésőbb jövőre leforgatnak. Örüljünk hát együtt egy újabb szuper remake-nek... -
flashX #1 Kult.