Oldboy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont nekem mind2 tetszett.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Gyökerek...
Az hogy van akinek nem tetszik attól nem rossz egy film csak nemmindegy sztem h milyen korban nézünk meg egy filmet!Valószínûleg egy 14éves nem rajong egy fordulatos pszichothrillerért mondjuk hanem inkább egy lövöldözös filmért pl ahol a fõhõs lelõvi egy tárnyi tölténnyel egyedül az egéx japánhadsereget!Vszinû fiatalabb koromban énse dijaztam volna az oldboy szerû filmeket!
Sztem nagyon ûtõs az Oldboy és fordulatos!
Érdemes megnézni a rendezõ bosszú trilógiájának másik két tagját a Sympathy For Mr Vengeance-t és a Sympathy For Lady Vengeance-t!
Ha az oldboy tetszett ezekben se fogtok csalódni!
Nagyon jók a kóreai filmek!
hasonló szart ritkán látni
kritikán aluli film, ha egy szóval kéne jellemezni, akkor beteges
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Valszeg a forgatáson lõtték ezt a fotót, de tuti nem a filmbõl való szkrínsot.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A pisztolyos kép tényleg érdekes.
ez kamuak... nem így volt a filmbe...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
nekem tetsztett, bár nem sorolnám a legkedvesebb filmek közé... olyan érdekes volt a szó jû értelmében...
polipos jelenet megdurva viszont... semmi nem übereli utána....
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
ha a film készítõi ezeket a képeket szánták a promóképeknek, akkor más képeket nyilván nem lehet használni. (kopirájt, tudomisénmi)
gondolom mindegyik kritikánál ezek a képek 'cirkulálódnak' pl. itt - és most csak random rányomtam egy kritikára.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem tudom, de tudtommal a filmekhez a forgalmazó mindig hozzácsap egy sajtópakkot, amiben az ismertetõn kívül, mindenféle reklámanyag is van. a fentlévõ 10 képbõl, ahogy utánanéztem min. 8 sajtókép, szóval ezért terhelje a felelõsség az alkotókat😊 (ld. még az oldboy homepage-e)
(a 4-es és 5-ös képet valóban nem találtam, de ezek nem hiszem, hogy valamit is ellõnének.)
Szerintem ott volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pl. Woo-jin visszaemlékezése húga elvesztésére alatti hegedûs dallam kõkemény hatású volt nálam.
Összességében azt tudom mondani, hogy többet is ki leheztett volna hozni a történetbõl. És hangulatilag is kellett volna még agyalni rajta!
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
A srác az elején magasztalja, a végén ócsárolja a filmet, hogy mindkét tábornak eleget tegyen - ergo, nem mer véleményt alkotni.
asszem ezt is meg fogom nézni, én csípem a keleti filmeket
Tõled idézve az én véleményemre az Event Horizon-ról! 😊))
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Lehet, hogy skizó az író? 😄
nem hinném, hogy az elkövetkezõ hetekben lesz távolkeleti film a magyar mozikban.
De jobb távolkeleti filmek is vannak.. (remélem azokról is olvashatunk)
nekem ez konkrét véleménynek tûnik: "zikba, az utóbbi idõben azonban a koreai filmgyártás egy-két remeke is beúszik"
"Ez a film az egyik legjobb, amit az elmúlt 5 évben láttam."
"Kb elso feloraig birtam, vhogy nagyon nem jott be."
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
tul eroszakos. tulsagosan. es e miatt hatasvadasz. chung king expressrol peldat lehetne venniuk, mert az elmult par evben a keleti filmekbol omlo ver kezdi felulmulni a holivudi cukros viz mennyiseget.
Szerintem még a cikk írója sem mert véleményt alkotni, és ez már a vég.
Ez a film az egyik legjobb, amit az elmúlt 5 évben láttam.
Mert a kritika eleje tök jól indult...
A film alapmû, teljesen egyetértek az imdb-s helyezésével. Szombaton néztem meg moziban (otthon már láttam más formátumban), másodjára még jobban tetszett, mint elõször.
Félek az amerikai riméktõl, gyanítom kb. az lesz a csökkentett képességû shareware a koreai fullverzióhoz képest.
Hálivúdi fostenger-imádók messze kerüljék el!