184
Szerintem? Szerinted! Nagy ötlet!
 • marko952
  #184
  Király topk...4 évig nem írnak...:S
 • Duddits
  #183
  Nem tudtok birót adni hozzá? A zenei cd boritója kellenne. Leginkább a korong.
 • Sné Zsuzsa
  #182
  Amúgy hívhatsz Zsuzsának is szimplán :) Nem vagyok férjezett, csak poénból jött az "Sné".
  / Barátom nickje S-sel kezdődik az egyik játékban, így ez lettem :) /
 • Sné Zsuzsa
  #181
  :)))

  Drága vagy!
  Nekem sem tetszett az Arany Csirke, annyit mondtam, hogy legalább az magyar :))
  A Barátok köztöt, sajnos elvétve nézem, mert tanulni kell és sokszor átalszom az egész délutánt, majd hajnalban felkelve frissen tanulmányozom a törit, ircit, stb. :)
  Mindennel egyetértek, amit leírtál! Nem az Arany Csicsire vagyok büszke, csak örülök, hogy sok nézettséget vonzó adás magyarokról, eszméletlenül jó MAGYAR filmekről szólt :)
 • béricsi
  #180
  Kedves Sné Zsuzsa!
  Az uccsó 3 hozzászólásodat még enm olvastam el, de a régebbiekre reagálnék.
  Örültél az Aranycsirkének, meg hogy milyen jó, meg magyar.
  Nem bántásból mondom, de az Aranycsirke nagy szar volt, az egész egy nagy sms játék volt, aminek az utolsó 10 percében átadtak 2 díjat.
  Sajnos, azt mondom sajnos, mivel néztem, nagyjából végignéztem, és én valami jobbra, másra számítottam. Nem ezt kaptam.
  Kereskedelmi TV ide, Kereskedelmi TV oda, láthattunk már jó pár magyar nyereséges műsort, ami ezerszer jobban meg van csinálva, és magyar, és szeressük.
  Ez az egész műsor képmutatás volt, tele bakikkal, gagyi műsorvezetőkkel. Ha a nagy magyarsággal jössz, akkor talán ababn egyetérthetünk, hogy még a Fábry sem volt ebbe a músorba való (nemhogy a többiek), ugyani a Fábrynak minden második szava német szó, és minden harmadik angol.
  Az amcsikkal meg kár példálózni, mert ugye mindenki tudja, hogy ha egy átlag amcsi azt mondja, hogy "büszke vagyok arra, ami avgyok", meg ha egy átlag amgyar mondja, vajon melyik az őszintébb? :)
  Tudjuk, a magyar, nem? De, mivel az amcsiknál ez divat lett, enm szívből jön.

  Én csak azt szeretném neked ajánlani, hogy tényleg lásd meg a magyar dolgokban a szépséget, és akkor már inkább Barátok Köztöt nézz, és arra legyél büszke, ne az Aranycsirkére.
 • Sné Zsuzsa
  #179
  Ja. Szerintem sem. Én pl nem szoktam pornó, brutális és idióta oldalakat nézni..mert nem érdekel....ez a legszebb benne...csak azt az oldalt nézed meg, amit ismersz, vagy rákeresel...ott már te vagy az irányító!!
 • Sné Zsuzsa
  #178
  :)
  Én kizárom...sőt...hazudni sem szoktam...amiből másnak kára lehet.
  Vannak olyan dolgok, amiket, ha elkövetsz nem vétek, mert akkor lennél hülye, ha nem tennéd meg....mondjuk engem még sosem büntettek meg..egyszer állítottak meg rendőrök, nem volt személyim, de nem csaltam bevallottam, hogy hanyagságból otthon felejtettem.
  Mindig vállalom a felelősséget.
  A TV-kben másféle hazugság megy.
 • Sné Zsuzsa
  #177

  2005. ápr. 03. 16:55 | Privát | Galéria | Válasz | #154

  A butítást, amúgy nem szó szerint értem, mint ahogyan mondtam aspyrinnek is...csak tudod azt az egyet nem komálom az ilyenekben, hogy a reklámok és más egyebek által arra vezetik rá az emebereket, hogy na csajszi legyél szingli, legyél ultra vékony...persze nem azért, hogy jól érezd magad a bőrödben és mindezt sportolással érd el..hanem mindenféle kacatot vegyél meg mellette akár rengeteg csokit és undorító izéket is kajálhatsz..na meg azért tedd meg, mert az a trendi...szóval én ezt erre értettem.
  Ezeket mind a reklámok nagy részében láthatod...mindenki szép, csinos stb. és pontosan ezért nem szeretem a kereskedelmi adókat, mert a legtöbb raklámot azokon láthatod.

  Szóval izé :)))
  Erre gondoltam :)

  Válasz 'winnie' üzenetére (#151)

 • Sné Zsuzsa
  #176
  Na jó...ki van az agyam! Rohadtul nem érdekel a mögöttes tartalom, mert lesz*rom az egélsz TV-t, mert amit sugáéroz az egy nagy fos és, aki nézi annak az értelmi szinvonala hasonló, úgyhogy nem fogok itt szépítgetni, nem szoktam TV-t nézni és a valóságshowba bekerülök valóban hülyék és csak menözni próbálnak, kitűnni a többi emeber közül, mert kinjában már azt se tudja mit csináljon. Az ilyenek értékrendje olyan, mint a műsor és képzeld mindig a mögöttes tartalmat nézem meg a dolgoknak, mert nem vagyok manipulálható, utálom, ha át akarnak vágni és nekem nem kikapcsolódás lesűlyedni azok azoknak az idiótáknak a szintjére.

  Nincs semmi összeesküvés csak kihúzzák okos módon az emeber zsebéből a pénzt, mert szinte belénevelik az embeerbe, hogyx ilyen az élet és erre-meg arra van szüksége.

  Ne ítéld meg a gondolatmenetemet, mert ez csak egy falatnyi az egészből, fogalmad sincs milyen ember vagyok, ne okoskodj velem kjapcsolatban.
  Az interntet meg ki a fene hozta fel? Engem érdekel már az internet. Az egész eredetileg nem is erről szólét, de már annyra túl lett bonyolítva, mintha nem is tudom mit mondtam volna...lovagoilni a mondataimon? Hát tessék.
 • Waterhorse
  #175
  Az interneten nem kapja az ember közvetlenül a pofájába az adagot. Azt néz a gyerek amit ő akar, és csak akkor jut el hozzá bármi is ha kifejezetten olyan dologra keres rá. Nagyon jó példa a mai eset, személyesen tapasztaltam meg a kölykök igényei, és érdeklődése mire terjed ki. Számítástechnikát tanulok és délután a kicsik vannak a termünkben, ma kivételesen tovább maradtam. Talán van 20 gép a teremben, a lányok egytől-egyig valami rózsaszín-lila színvilágú barbies oldalakat nézegettek, míg a fiúk többsége Batman-nel játszott. A szexualitás pl. nem is érdekli a kölyköket olyan 12-13 éves korukig, ha akkor nézi az olyat, hát had nézze, én sem voltam különb, és szerintem egyikünk sem. Szóval az internet nem hinném, hogy közvetlenül rossz hatással lenne a kölykökre.
 • Vlala #174
  Kicsit tranzi, de tényleg undorító volt. Ja, és szavazni kellett ezerrel itt is...
 • abonyitomz
  #173
  elég gagyi lett az aranycsirke , főleg aszem a balázs panni abban a férfi göncben és a félrezselézett hajával iszonyat undorító volt
 • winnie
  #172
  Az igazi gond, hogy ezek a valóságmizériák a mai napig nem jutottak el arra a szintre, hogy őszinte emberek legyenek bennt..mivel mindenki bennt akar maradni ezért hazudik azoknak akik bennt vannak hogy ne válaszzák ki és hazudnak azoknak akik kint vannak,

  node, EMBER!!:) ez benne a lényeg. ez egy játék. a survivor, vagy a big brother a másik megtévesztésén alapszik, mert csak így lehet elérni, hogy tovább bent maradj. és ezért is érdekesek (nem a magyar verzió, természetesen, azok roppant silányok - de aki megnézi az amerikai survivort, az tudja mire gondolok)

  akinek nem bírja a gyomra a taktikázást, az ne nézze - de aki játszik az tudja, hogy mi a pálya, és aki nézi, az is tudja.
 • Garfield
  #171
  Az igazi gond, hogy ezek a valóságmizériák a mai napig nem jutottak el arra a szintre, hogy őszinte emberek legyenek bennt.. mivel mindenki bennt akar maradni ezért hazudik azoknak akik bennt vannak hogy ne válaszzák ki és hazudnak azoknak akik kint vannak, hogy őt válasszák ki ha a többiek mégis kiküldték. Nekem az ilyen meberekből idekint is elegem van miért jó ha ezt még 24 órában is a számba tömik??? Meg az ilyen csá-csumi-csá jellegű köszönéseket erőltetnek a számba amit egy ózdi paraszt kitalált és főmusoridőbe nyomják szintén az arcomba, hogy milyen jó az ha halálra cikizem meg szívatom a másikat közben meg beszélni meg ragozni nem tudok rendesen.. az a bajom, hogy iszonyatosan népbutító az egész és igazából tudat alatt hat rád ami a TV-ből kijön még ha háttérben is van "zaj"ként... (Bár a reklámok hatásfoka így sokkal jobb mivel a tudatalattidra hat és nema tudatodra amit el tudsz fojtani)

  Nekem mindpssze két megjegyzésem lenne a fentiekhez:

  1. Ha az emberek őszinték lennének egymáshoz a való életben, akkor megérteném a kritikádat. De nem azok, és nem is a valóságshow-k meg hasonlók tették ilyenekké. Az emberek ugyanúgy hazudnak a hétköznapokban, ha pillanatnyi érdekük úgy kívánja: "jajj, drága közterület-felügyelő úr, csak 5 percre ugrottam be beteg édesanyámhoz, ne büntessen már meg" vagy "Kedves szabálysértési előadő úr/hölgy, lehet, hogy lefényképezték az autómat 110-zel lakott területen, de nem én vezettem, hanem egy hozzátartozóm, viszont emiatt megtagadhatom a reá nézve terhelő vallomást, köszönöm, ismerem a jogaimat".

  2. Már megint ez az "áldozat"-duma. Ki tömi 24 órán át a szádba? Senki. Maximum magad, amikor benyomod azt a gombot a műsor időpontjában a távirányítón, amelyikre a kérdéses csatornát beprogramoztad. Ha már feltétlen tévét akarsz nézni, akkor bőséggel vannak egyéb csatornák, amiket nézhetsz.
  Nálam pl. az elmúlt évek valóságshow-i úgy elmentek mellettem, mint a huzat, mert mivel nem érdekelt, így nem kapcsoltam be a tévét akkor és ott. Lehet, hogy a neten néha szembejön egy-egy, ezzel kapcsolatos hír, de hát kéremszépen, senki sem kényszerít arra sem, hogy rákattintsak.

  Ilyen egyszerűen ki tudod zárni az életedből a neked nem tetsző műsorokat.
 • Garfield
  #170
  A butítást, amúgy nem szó szerint értem,

  Ne haragudj, hogy kötözködöm, de akkor mit jelent átvitt értelemben a "butítás"?
 • Garfield
  #169
  Hmm..nem. Szóval nem része az elbutított bírka tömegnek az olyan ember, aki átlátja mindazt, ami mögötte van.Én is nézek nagyon ritkán kereskedelmit, de mindig szemem előtt tartom a mögöttes jelentéseket.

  Az ilyeneket hagyjuk már, ha kérhetném...Ha átlátja, akkor mi a ráknak nézi???
  Aki ilyen műsorokat néz, azért nézi, meg szórakozni, még inkább kikapcsolódni akar, nem pedig holmi háttérben megbúvó összeesküvéseket még mögöttes jelentéseket tanulmányozzon.

  Azt viszont nem értettem, hogy mire gondolsz:
  Ez sajnos egy teljesen tipikus jelenség napjaink gondolkodásában

  Mi a tipikus pontosan? Az elmélet és valóság nem fedi egymást? Ezt mire érted? Az én elméletem (fontosabb dolognak tartom a belső értékeket, a lelkinyugalmat, mint a külcsínyt) az a valóságban is teljesül.


  Maga a gondolatmenet.
  Általánosságban elítőleg szólok általam nem ismert emberek kisebb-nagyobb csoportjáról bizonyos események, közhelyszerű tulajdonságok vagy viselkedési minták alapján, végig nem gondolva azt, hogy ezen események, tulajdonságok, viselkedések esetleg saját környezetemben is előfordulhatnak olyan embereknél, akikről viszont soha életemben nem nyilatkoznék ilyan lenézően.
  (Ha jobban belegondolok, nincs messze a szimpla előítélettől az egész, mert ugye embereket és/vagy csoportjait egyetlen kiragadott tévénézési szokásuk alapján minősítem.)

  A TV-t meg azért mondom, hogy népbutító, mert nagy hatással van az emberekre. Sajnos főleg a gyermekekre.

  Ennyi?

  Akkor hadd kérdezzem már meg: az internetről mi a véleményed? Mert szerintem manapság az internet köröket ver bármilyen, a tévében látható ízléstelen valóságshow-ra, kakis-pisis-fingós idétlenkedő műsorra. Egy gyerek manapság sokkal nagyobb veszélyben lehet az interneten, mintha a tévét bámulná.
  Manapság viszont ezerrel nyomják az internetet mindenhol, szinte már alapvető ismeretnek számít a használata.
 • Garfield
  #168
  Hát persze...
 • Garfield
  #167
  Akkor nem értetted, miről beszélek.

  Nem is mondtam, hogy marha leszel tőle, meg hogy ne nézd.

  Én azokat nem tudom megérteni, akik manapság széltében-hosszában olyasmiket mondanak, hogy "le a kereskedelmi tévék népbutító idióta műsoraival, mert fogyasztó zombit csinál az emberből" meg hasonlók. Többek közt pont azért nem értem meg, mert sokszor kiderülhet, hogy hogy az általuk annyit támadott úgymond "idióta" műsorokat, csatornákat ismerőseik, az ő mércéjük szerint is okos, értelmes emberek nézik. Vagyis az általánosságok szintjén megfogalmazott nagyszerű elvek a rideg valóságban csődöt mondanak. Ugyanis akik a fentieket hangoztatják, nem fogják leagymosottidiótázni a barátjukat, munkatársukat, stb. csak azért, mert X műsort néz.
  Hogy más példát ne mondjak, lásd #166-ban TheBerzerker első mondatát: proli musor a hulye proli kozonsegnek.
  Én nem hinném, hogy a nézett műsor maga minősíti az embert is.

  Szóval rossz a címzetted. Felőlem mindenki azt néz, amit csak akar, ami neki jólesik. Ezalapján megítélni embereket akár csak az általánosság szintjén is felettébb ostobaság és szűklátókörűség.
 • TheBerzerker
  #166
  proli musor a hulye proli kozonsegnek.5 perc utan felidegesitett es betettem a the beyond dvdmet:)
  foleg az idiota musorvezeto no(?) irritalt.szivesen megkinoznam es vegigneznem ahogy kifolynak a belei:)

  valosagsokrol annyit hogy szanalmas hogy ennyi a magyar media es a sztarkultusz.lassan oda jutunk mint tolunk joval "nyugatabbra".marika neni aki szerepelt a hiradoban vilagsztarnak szamit (ha nem is megasztarnak).
  azok az emberek meg akik elmennek egy ilyen soba lassuk be...nem tul erdekes vagy egyeni gondolkodasmoddal rendelkezo emberek.mindegyik tipikusan a mai legdivatosabb kulruralis "forradalom" termekei.idiota egyenisegtelen tucat majmok akikbol 3213123123213123 maszkal az utcan.de az is teny es valo hogy mivel a nezok 99.9999999%-a is primitiv idiota igy hat ez kell nekik.
  ezert nem nezek ilyen baromsagokat.sajnos az ember 100%ig megsem tudja elhatarolni magat tole mivel mas emberekkel elunk egyutt es rankragadnak dolgok.
 • Bucser
  #165
  Az igazi gond, hogy ezek a valóságmizériák a mai napig nem jutottak el arra a szintre, hogy őszinte emberek legyenek bennt.. mivel mindenki bennt akar maradni ezért hazudik azoknak akik bennt vannak hogy ne válaszzák ki és hazudnak azoknak akik kint vannak, hogy őt válasszák ki ha a többiek mégis kiküldték. Nekem az ilyen meberekből idekint is elegem van miért jó ha ezt még 24 órában is a számba tömik??? Meg az ilyen csá-csumi-csá jellegű köszönéseket erőltetnek a számba amit egy ózdi paraszt kitalált és főmusoridőbe nyomják szintén az arcomba, hogy milyen jó az ha halálra cikizem meg szívatom a másikat közben meg beszélni meg ragozni nem tudok rendesen.. az a bajom, hogy iszonyatosan népbutító az egész és igazából tudat alatt hat rád ami a TV-ből kijön még ha háttérben is van "zaj"ként... (Bár a reklámok hatásfoka így sokkal jobb mivel a tudatalattidra hat és nema tudatodra amit el tudsz fojtani)

  Szóval sok sikert a TV nézéshez:) én inkább maradok a kedvenc filmjeimnél és sorozataimnál amit letöltök reklám nélkül vagy megveszek dvd-n minthogy a lelkemmel (tudatalatimmal) fizessek a "színvonalas szolgáltatásért"... Vagy olvasok vagy dumálok haverokkal...

  Tudjátok: "Valóban ez a nap híre?" NA kb z a véleményem a kerTV-s híradókról és fókusz/aktív/forrónyomon/tények/találkozások quintettről.... Borzalom és ez TV-zés....


  JA és hogy a topichoz is hozzászólják:D

  Örülök, hogy a Kontroll nyert a rendező egy tök szimpi figura mega film is nagyon odatette magát:) Jó hogy van az aranycsirke csak a show közben adott reklámokból kb. 10-szer annyi bevételük volt mint amennyit díjakra fordítottak...
 • Sné Zsuzsa
  #164
 • Sné Zsuzsa
  #163
  A butítást, amúgy nem szó szerint értem,
 • Ombika
  #162
  Figy miert ne nezhetne ha neki ez kell en is megnezem es nem vagyok marha tole!!!!!!
 • Kandurex
  #161
  Valószínű
 • Sné Zsuzsa
  #160
  Hmm...na jó akkor még egyszer nekiiugrok a hozzászólásodnak :)

  Hmm..nem. Szóval nem része az elbutított bírka tömegnek az olyan ember, aki átlátja mindazt, ami mögötte van.Én is nézek nagyon ritkán kereskedelmit, de mindig szemem előtt tartom a mögöttes jelentéseket.
  Bárki nézhet reggeltől-estig kereskedelmiket, csak jó, ha erre odafigyelünk.

  Azt viszont nem értettem, hogy mire gondolsz:
  Ez sajnos egy teljesen tipikus jelenség napjaink gondolkodásában

  Mi a tipikus pontosan? Az elmélet és valóság nem fedi egymást? Ezt mire érted? Az én elméletem (fontosabb dolognak tartom a belső értékeket, a lelkinyugalmat, mint a külcsínyt) az a valóságban is teljesül.
  Nem szoktam amúgy fikázni a valóságshowkat, mert akik bennt vannak ők is emberek, más értékrenddel, más személyiséggel, ugyanolyan emberek, mint én vagy te vagy bárki más...csak más más tulajdonságokkal. A TV-t meg azért mondom, hogy népbutító, mert nagy hatással van az emberekre. Sajnos főleg a gyermekekre.

 • Sné Zsuzsa
  #159
  Ne haragudj, de nem értem pontosan mire gondolsz.
 • winnie
  #158
  vó. korrekt. végre.
 • Garfield
  #157
  jaja..valóban! Hát nem is tudom erre mit mondhatnék...valóban sok az ilyen műsor....csak talán annyi, hogy van köztük némi különbség...talán...talán az értelmiségi színvonal..vagy nem is tudom mi..de ez hülyeség...sok olyan okos haverom van, aki megnézi néha napján a néshowrt

  Ez sajnos egy teljesen tipikus jelenség napjaink gondolkodásában.
  A lényege valami olyasmi, hogy az ember egész szépen elvan elvont ideológiák, eszmék álláspontok megfogalmazásával mindaddig, míg ezek a nézetek kézzelfogható közelségbe nem kerülnek a hétköznapjaiban, egyszerűebben szólva az elmélet és a gyakorlat finoman szólva nem fedi egymást.
  Mert haverom is jól el tudja fikázni a kereskedelmi tévéket meg a valóságshow-kat, de csomószor voltam náluk olyankor, amikor háttértévéként ment náluk, merthogy "ez már olyan szar, hogy nézni kell".

  Ez a "butítós, agymosós kereskedelmi tévés" álláspont is nagyszerűen működik egészen addig, míg ki nem derül a környezetünkben levő, élő ismert, tisztelt, esetleg szeretett emberekről, hogy bizony ők is hajlamosak ilyen "butító, agymosós" kereskedelmi tévéket nézni. Akkor ilyenkor most mi van? Ő is a tévé által manipulált, elbutított birka tömeg része lenne?
 • Garfield
  #156
  Ha én azt mondom, hogy na csajszi legyél szingli, legyél ultra vékony...persze nem azért, hogy jól érezd magad a bőrödben és mindezt sportolással érd el..hanem mindenféle kacatot vegyél meg mellette akár rengeteg csokit és undorító izéket is kajálhatsz..na meg azért tedd meg, mert az a trendi..., akkor teljes joggal elküldesz a halál pé-jába és nem foglalkozol velem.

  A reklámokkal miért nem lehet ugyanezt megtenni? Ha én mondom, akkor teljesen természetes a reakciód, viszont akkor a reklámokkal miért kell többet foglalkozni?
 • Sné Zsuzsa
  #155
  Gyönyörű szép képeid vannak az "asztalodról". Nagyon tetszenek! Főleg az, amelyiken egy kődarab van...és be van borúlva az ég...nagyon szép!
 • Sné Zsuzsa
  #154
  A butítást, amúgy nem szó szerint értem, mint ahogyan mondtam aspyrinnek is...csak tudod azt az egyet nem komálom az ilyenekben, hogy a reklámok és más egyebek által arra vezetik rá az emebereket, hogy na csajszi legyél szingli, legyél ultra vékony...persze nem azért, hogy jól érezd magad a bőrödben és mindezt sportolással érd el..hanem mindenféle kacatot vegyél meg mellette akár rengeteg csokit és undorító izéket is kajálhatsz..na meg azért tedd meg, mert az a trendi...szóval én ezt erre értettem.
  Ezeket mind a reklámok nagy részében láthatod...mindenki szép, csinos stb. és pontosan ezért nem szeretem a kereskedelmi adókat, mert a legtöbb raklámot azokon láthatod.

  Szóval izé :)))
  Erre gondoltam :)
 • Sné Zsuzsa
  #153
  sok ilyen műsor van és lesz is. sokat csinálnak. dáridó, néwshowr, sztárboy, benne leszek a tévében, vv

  ezek mind magyarokról szólnak, mind kertévés műsorok.

  jaja..valóban! Hát nem is tudom erre mit mondhatnék...valóban sok az ilyen műsor....csak talán annyi, hogy van köztük némi különbség...talán...talán az értelmiségi színvonal..vagy nem is tudom mi..de ez hülyeség...sok olyan okos haverom van, aki megnézi néha napján a néshowrt..nem tudom elmondani pontosan micsoda a különbség...csak úgy érezhetően más..ja...utánzat :DDD (mármint a csicsi)
  Na de legalább annyi, hogy együtt örülhetünk a magyar filmekenk...bár...akár bulizhatunk a dáridón is :DDDD Inkább azt kihagyom :)

  Ja-ja...sajnos más a neveltetés...és talán pont ezért tudtam örülni, hogy volt ilyen műsor..mondjuk legjobban Fábry S. mondata tetszett...kicsit...de legalább Magyar, mint a Tanuban.. :) ...szóval az szép mondat...az tetszik :)
 • Sné Zsuzsa
  #152
  Nem tudom mennyire voltam félreérthető, ha az összes hozzászólásaimat tekintjük, de elfogadom, ha más külső szemmel így véli.Szeretek válaszolni, azt nem unom, ugyanakkor magyarázkodni már nem annyira.Valóban nem vagy az egyetlenem, de próbáltam nem ellenséges hangnemben válaszolni (csakhogy félre ne értsd!)

  1, "Ami ebben az országban folyik évek óta mind a politikában, mind a hétköznapokban arra nemhogy büszke nem vagyok, de inkább csak szégyellem."
  2, a butítsák szó előtt-utáni jelre szeretném felhívni a figyelmed: "
  Ne haragudj, de kérdezz meg vkit mit jelent, fáradt vagyok egy kicsit, de, ha nagyon szeretnéd, elmagyarázom.
  3, #148 / 3

  Akkor is így gondolom.. :
  "Ha már nem tudsz a mostaniakra büszke lenni, légy büszke azokra kikre mindig is büszkék lehetünk és magyarok és tanítsd, majd te is gyermekednek ezt és cselekedj úgy, hogy rád is büszke lehessen minden magyar..aki ismer, aki nem!"
  Lehet, hogy belekeverem a történelmet, de ez mindenkorra igaz....egyetlenem...


 • winnie
  #151
  2. a szavaiddal élve engem ne butítsanak mindenféle ürüggyel akár magyar(főleg!) akár nem

  csak azt butítják, aki hagyja. ld. távirányító.

  amúgy ezt nem is értem. néztem én régen sok kereskedelmi tévét, de a fenébe is! nem érzem úgy, hogy butább lettem volna tőle:)
 • winnie
  #150
  Csinálj akkor ehgy olyan műsort, amiről sokan beszélnek, írnak újságok és szinte mindenki tud róla!!!

  sok ilyen műsor van és lesz is. sokat csinálnak. dáridó, néwshowr, sztárboy, benne leszek a tévében, vv

  ezek mind magyarokról szólnak, mind kertévés műsorok.


  ez nálunk lehetséges?????

  az amerikai kultúra más - az nagyon fiatal. a miénk már 1000-nél is több éves. ott más a neveltetés, itt sosem fogsz látni általánosságban házakon magyar zászlókat, csak úgy.

  büszke vagyok a hazámra, büszke vagyok a magyar nép embereire - de talán megbocsátható, ha akár a jelen csalóira, hazugjaira, doppingolóira vagy a múlt csalóira, hazugjaira, gyilkosaira annyira nem vagyok büszke:)
 • Aspyrin
  #149
  Csak annak kell magyarázkodnia, aki félreérthetően fogalmaz. Ha unod ne válaszolj.Szal nem vagyok az egyetlened.
  Továbbá:
  1. off téma, nem is szóltam róla
  2. a szavaiddal élve engem ne butítsanak mindenféle ürüggyel akár magyar(főleg!) akár nem
  3. #147
  A történelmet pedig abszolút felesleges belekeverni egy kereskedelmi csatorna sms műsorába.
 • Sné Zsuzsa
  #148
  Jajjj Istenem, hogy én mennyire kezdem unni már a témát…hogy állandóan abból állnak ki a hozzászólásaim, hogy megmagyarázom másoknak mit is gondolok…kész..
  Na jól van…lássunk neki:
  Kedves Egyetlenem!
  1, Egy szóval nem említettem meg a politikát, nem mondtam, hogy szeretem.
  ( „Számomra elkeserítő volt, mikor a NEMZETI ÜNNEPÜNKET sokan bemocskolták, hol ilyen, hol olyan módszerrel.” #124)
  2, Azt sem mondtaml, hogy az Arany Csirke hazafiasságról szólt!!
  ( „TV népbutító, manipulatív és undorító dolg (van egy-két kivétel), de legalább máér ezzel "butítsák" az embereket!!!!!!” #145)
  3, Az amcsikhoz csak azért hasonlítgatom magunkat, mert szinte csak róluk hallunk, a legtöbb filmet tőlük nézzük stb…nem mint államról, hanem mint népről beszélek.

  Na..többet nincs kedvem ehhez a hozzászólásomhoz hozzáfűzni, max még annyit, hogy a kedvenc sorod
  ("LÉGY BÜSZKE HAZÁDRA ÉS MINDENRE, AMI MAGYAR? AKÁR MÉG? HA ROSSZ IS!!!!!!!!!!!!!!" )
  tehát nem arra vonatkozott, hogy a politikában lévőkre meg isten tudja kikre légy büszke, hanem a régmúltra…olvasd el a „Zalán futása”-t, majd olvasd el, hogy Vörösmaty miért is írta és megérted majd, hogy én mire gondolok.

  „ Az olvasóközönség a 19.század elején semmit sem óhajtott jobban, mint egy hősi eposzt, hogy az a nagyszerű múlt dicsőségét ragyogtassa fel a sivár jelen kárpótlásául.”
  / Irodalom II /

  Ha már nem tudsz a mostaniakra büszke lenni, légy büszke azokra kikre mindig is büszkék lehetünk és magyarok és tanítsd, majd te is gyermekednek ezt és cselekedj úgy, hogy rád is büszke lehessen minden magyar..aki ismer, aki nem!

  Ha Pityu kútba ugrik, nem ugrok utána.

 • Aspyrin
  #147
  Valami félreértés van itt. Én nem azért fogom szeretni a magyar filmet, mert az magyar, hanem azért, mert jónak tartom. "LÉGY BÜSZKE HAZÁDRA ÉS MINDENRE, AMI MAGYAR? AKÁR MÉG? HA ROSSZ IS!!!!!!!!!!!!!!" ? Na ne viccelj, én csak arra vagyok büszke, amire fellehet nézni. Ami ebben az országban folyik évek óta mind a politikában, mind a hétköznapokban arra nemhogy büszke nem vagyok, de inkább csak szégyellem. Az aranycsirke sem hazafiságról szólt, csupán üzletről, amit jól tudtak álcázni egy nemzetiségi maszlaggal. Az amcsikhoz pedig végképp nem érdemes hasonlítgatni magunkat, de ebbe már inkább nem is megyek bele, mert szétoffoljuk a topikot.
 • Sné Zsuzsa
  #146
  az előző hozzászólásomhoz még annyi, hogy:

  Elsősorban ..ban!! :)

  -----------------------------
  Köcke, hogy egyetértesz és örülök, hogy hasonlóképpen látjuk a dolgot!

  Fontos az összetartozás!!
 • Sné Zsuzsa
  #145
  Most már ki van az agyam, hogy minden mondatomban hibát keresnek egyesek!!!!


  Na figyelj: a TV népbutító, manipulatív és undorító dolg (van egy-két kivétel), de legalább máér ezzel "butítsák" az embereket!!!!!!

  Csinálj akkor ehgy olyan műsort, amiről sokan beszélnek, írnak újságok és szinte mindenki tud róla!!! Na és persze tegyük hozzá, hogy mindez magyarokról szól...mélg akár akkor is, ha utánzat, ha unalmas, ha amateur, de MAGYAR!!!!!!!!!

  Mindenki beszél róla a Kis Mari a DR és mindenki aki magyar!!!!!

  Tehát nem istenítem őket, nem szeretem az adót, de ez akkor is egy jó dolg, hogy a legtöbbet nézett adón magyarokról szól egy nagyon hosszú műsor és nem Amcsikjról!!!!!

  Mert ugyebár Magyarországon élünk és nem külföldön, tehát elsősorba a hazánkat kell szeretni!!!


  Egy nemzet akkor lesz erős, ha nagy a nemzet összetartása és nagy a nemzeti öntudat!!!

  Nézd meg az amcsikat, hogy a zászlójuk ott van szinte minden házon, mert büszkék a hazájukra és együtt zengik himnuszukat...ez nálunk lehetséges?????


  LÉGY BÜSZKE HAZÁDRA ÉS MINDENRE, AMI MAGYAR? AKÁR MÉG? HA ROSSZ IS!!!!!!!!!!!!!!