11
  • atr0p0sz
    És aztán lehet, hogy a Sony beperli azokat, akik az általuk gyártott telefonra a Sony Records által kiadott zenei cd-ket átmásolták? :P
    Undorító, hogy tiltanak, perrel fenyegetnek, büntetnek, de közben bíztatnak arra, hogy igen igen vedd meg, másold rá, aztán majd jól megbüntetünk, mert a telefon ára semmi ahhoz képest, amit mi majd leperlünk rólad....
  • TeszteloPontHu
    Aha. És hány éve is létezik az MP3 formátum? Hány éve kaphatóak MP3-lejátszók?
  • Hedgehunter #9
    Akkor en egy szerencsetlen alak vagyok a Sonyval! Amugy igazabol en olyanra gondoltam amihez kifejezetten szukseges szoftver pl Md. A Sony DVD irom pl kivaloan mukodik az erositom sem szarakodik.....
  • Csiszi
    Ez közel se igaz, nekem pl már majd 1 éve van egy olyan sony külső dvd olvasó/cd íróm, ami mellesleg mp3 discmanként is funkcionál (ekkor persze a notebooktól függetlenül, és akár dvd-ről is olvassa a zenéket).
  • aDannyBoy
    MicroDrive 2.2Giga 24e Huf
  • Hedgehunter #6
    Ja a Sony meg dogoljon meg!! Eddig MINDEN Sony amit vettem (Sony buzi voltam)es szoftver kellett hozza, beszart egy ido utan!!! (marmint a szoftver)
  • Hedgehunter #5
    Na vegre eddig azert nem vettem uj telefont, mert nem tudtam mp3 lejatszokent hasznalni!!! Hajra SD, ram fejlodj meg egy kicsit olcso 10 gigaig!!!!
  • TeszteloPontHu
    Az első Sony termék, amely nem csak a saját formátumát támogatja...
  •  eX
    Hát kiváncsi vagyok ,mit alkotnak!
  • dez
    "amikre át lehet másolni zenei CD-k anyagát PC-n keresztül"

Ha ez nem wav-ban történik, akkor a norvég piac már ki is esett, mert ott épp most akarják ugye betiltani az ilyet...
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=35561
  • flashX
    Érdekes...