Walkman-telefonokat készít a Sony Ericsson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És aztán lehet, hogy a Sony beperli azokat, akik az általuk gyártott telefonra a Sony Records által kiadott zenei cd-ket átmásolták? 😛
Undorító, hogy tiltanak, perrel fenyegetnek, büntetnek, de közben bíztatnak arra, hogy igen igen vedd meg, másold rá, aztán majd jól megbüntetünk, mert a telefon ára semmi ahhoz képest, amit mi majd leperlünk rólad....
Undorító, hogy tiltanak, perrel fenyegetnek, büntetnek, de közben bíztatnak arra, hogy igen igen vedd meg, másold rá, aztán majd jól megbüntetünk, mert a telefon ára semmi ahhoz képest, amit mi majd leperlünk rólad....
Aha. És hány éve is létezik az MP3 formátum? Hány éve kaphatóak MP3-lejátszók?
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Akkor en egy szerencsetlen alak vagyok a Sonyval! Amugy igazabol en olyanra gondoltam amihez kifejezetten szukseges szoftver pl Md. A Sony DVD irom pl kivaloan mukodik az erositom sem szarakodik.....<#wow3>#wow3>
Ez közel se igaz, nekem pl már majd 1 éve van egy olyan sony külsõ dvd olvasó/cd íróm, ami mellesleg mp3 discmanként is funkcionál (ekkor persze a notebooktól függetlenül, és akár dvd-rõl is olvassa a zenéket).
MicroDrive 2.2Giga 24e Huf
Ja a Sony meg dogoljon meg!! Eddig MINDEN Sony amit vettem (Sony buzi voltam)es szoftver kellett hozza, beszart egy ido utan!!! (marmint a szoftver) <#banplz>#banplz>
Na vegre eddig azert nem vettem uj telefont, mert nem tudtam mp3 lejatszokent hasznalni!!! Hajra SD, ram fejlodj meg egy kicsit olcso 10 gigaig!!!!<#ijedt>#ijedt>
Az elsõ Sony termék, amely nem csak a saját formátumát támogatja...
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
"amikre át lehet másolni zenei CD-k anyagát PC-n keresztül"
Ha ez nem wav-ban történik, akkor a norvég piac már ki is esett, mert ott épp most akarják ugye betiltani az ilyet...
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=35561
Ha ez nem wav-ban történik, akkor a norvég piac már ki is esett, mert ott épp most akarják ugye betiltani az ilyet...
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=35561
Érdekes...