Madagaszkár

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eye-scream
Sztem kurvajó lett, pár napja néztem meg. Legjobbak a pingvinek, de nekem nagyon bejötta lemúr fõnök, meg a kis lemúrkölök is 😊
Tény, hogy történetbõl sokkal többet is ki lehetett volna hozni, de a karakterek jól kidolgozottak, a megvalósítás nagyon fasza és a befejezés is aranyos 😊
Nekem nagyon kellemes élményt jelentett a film, ajánlom mindenkinek.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

M@TriX
nem értem én sem a leszóló kritikákat, a Robotoknál jobban sikerült a karakterek nagyon kidolgozottak, személyiség, modellezés, meg már az elsõ 10 percben hullára röhögtem magam, szóval nekem bejön 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

AnuluWork
Tényleg jó lett. A négy pingvin szuper. Nekem mondjuk a két majom is bejött.

-Méghogy mi büdösek lennénk!? Te mit gondolsz?

De mindegyik szereplõ egy igazán kidolgozott egyéniség. Nekem mondjuk a zsiráf jött be nagyon, de mindegyik aranyos volt.

Tuti, hogy lesz folytatás, de abban a pingvinekre nagyobb hangsúlyt kell fektetni! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

STREEX
Most néztem meg.Szerintem kifejezetten kellemes lett.Sokkal jobb mint a cápamese és a robotok.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Felõlem...
Punkerwork
az régen volt, és kiírtom innen is a warez-t.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Miért ne? Tudtad, hogy a SG régen SuperGamez címen futott, mégrégebben pedig SuperWarez volt?! <#vigyor2>
Punker
remélem nem akartok majd itt warez-olni!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

grebber
Madagascar.TC.XViD.PROPER-SAOSiN
Madagascar.SVCD.TS-Centropy

Next PC upgrade: 2022

Punkerwork
írták hogy ez inkább gyerekeknek van, és nem a felnõtt kategória.

szoftos filmecske. olyan robotok, cápamese-kvalitású, de a nagyokat meg sem közelíti. talán, ha csak a pingvinekrõl szólt volna...
M@TriX
na ne már, mostabnában nem tudnak egy jó animációs filmet kiadni? bár a Robots-ot is lehúzták, de egyszer megnézni nekem tetszett...

azért remélem a trailerbe nem az össze poént lõtték el, metr akkor van gáz 😊

na majd kiderül.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Gorvik
Engem a trailer alapján a karakterek ábrázolása fogott meg. Olyan szokatlan, de ettõl jó. Remélem tényleg ütõs lesz.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

STREEX
Mondjuk amint kátom nem olyan nagy durranás, a mozinet.hu is 40%-ot adott rá és az imdb-n is 6.1-en áll a mutató.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

M@TriX
na nekem már csurog is marha jól kezdõdik 😊

STREEX
Szerintem kb. annyira lesz jó mint a cûpamese és a robotok.Remélem inkább az utóbbi.

Punkerwork
Mozipremier: 2005. június 9.

Punkerwork
dátumot tud valaki?

Punker
lassan

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

újabb animáció? Tuti megnézem, az eddigieken sz.rrá nevettem magam. (azóta is az vagyok :-))) )

Punker
lassan ez is itt van

M@TriX
jópofának ígérkezik. 😉

Iori
Chris Rock rulez 😉

I love this game!

ThePartyFace
Ez rohadt jo!!😊)
"Hey guys! We just came from New York"
"WEHHEHHEHE...I can't stand out! I'll swim back to New York"
FETRENGEK😄DDD

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Punker
jó lesz!

akyyy
Nincs meg valakinek madagaszkár himnusza?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bandee1987
Én egy jó hangulatú, poénos, Shrek szintû rajzfilmre számítok...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
a trailert itt vagy pedig a Shrek 2 dvd-jén lehet megtekinteni.

Bandee1987
Eredeti hangok: Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett-Smith, David Schwimmer, Sacha Baron Cohen (Ali G), Cedric the Entertainer, Andy Richter, Gwen Stefani

Bandee1987
Nos, az amerikai mozipremier 2005. május 27.-én lesz, a hazai pedig kb. júniusban.
Eme rajzfilm négy elkényeztetett állatkerti állatról szól, akik harcos állatvédõk tevékenysége következtében egy dzsungelben kötnek ki…

← ElőzőOldal 2 / 2