Madagaszkár

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eerarrs
datango
RISZÁLOM UGYIS UGYIS ! RISZÁLOM UGYIS UGYIS! ÓÓÓÓ IGAZI ATOOMAKI

Valaki el tudja küldeni nekem a riszálumugyis ugyis dalt???
Megköszönném:Vagy linkbe vagyy ide:[email protected]

c115

Punker
DVD-n nézzétek meg a pingvinek karácsonyi akcióját! :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

bigfoot
magyarul nagyon szar!!angolul viszont nagyon ott van

Fel tudná valaki tenni a filmenek a dvd borítóját?Elõre is kösz!:)
1ébként kösz
van 1000 féle codekem, de nincs hang ,se bsplayer, se real player, se media player, se divx, ....
Solya
Csak egy tipp: ac3filter?

csáó

leszedtem már 2xer is torrentrõl a pingvines változatot, de 1iken sincs hang...

miért ??,

thanx
Adam II
Mik azok a foszákok???

Tessék aki lusta megkeresni annak itt egy link.
Hogy meddig marad fent azt nemtudom de gondolom addig amíg az uw nem törli.
Madagaszkár - Riszálom Ugyis Ugyis

\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"

A Robotok is megér egy misét.
Na most komolyan: linket a riszálomhoz magyarul?
a rádio1-en nálunk szokták nyomni a riszálomot:D
hello fiuk nem tugyátok hol lehetne meg halgatni a riszálom ugyis ugyis

-the invisible-

Sati84
Bazz, kétszer küldtem el... Bocsi...

\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Az eddig megjelent CG-filmek rangsora nálam:

1. Szörny Rt. (10/10) (verhetetlen!!!)
2. Toy Story 1-2 (10/10)
3. Jégkorszak (10/10)
4. Hihetetlen család (10/10)
5. Némó nyomában (9/10)
6. Shrek 2 (9/10)
7. Egy bogár élete (8/10)
8. Madagaszkár (7/10)
9. Shrek 1 (7/10)
10. Cápamese (6/10)

Szerintem az összesnek 10/10-nek kéne lennie, ehhez képest elég gyenge alkotások születtek az utóbbi idõben... :-((

(A Robotokat még nem láttam...)

\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Az eddig megjelent CG-filmek rangsora nálam:

1. Szörny Rt. (verhetetlen!!!)
2. Toy Story 1-2
3. Jégkorszak
4. Hihetetlen család
5. Némó nyomában
6. Shrek 2
7. Egy bogár élete
8. Madagaszkár
9. Shrek 1
10. Cápamese

A Robotokat még nem láttam...

Sati84
Nekem nem tetszett túlságosan. Kétségbeesetten próbáltak benne poénkodni, de igazából csak egy átlagos filmre futotta. Pedig egy CG-filmnek kiemelkedõnek kell lennie (Lásd eddig a Cápamese kivételével mindegyiket), különben nemsokára elkezdek nem hinni az új DreamWorksös címekben és csak Pixar-filmeket fogok nézni (bennük még nem csalódtam, ráadásul a legjobb CG-film is az övék (Szörny Rt.))

Így egy Shrek-szintû film lett, ami kevés, 7 pontot adok rá a 10-bõl (igen, ilyen ember is van, nekem nem tetszett a Shrek 1, csak a 2...)

Guer
nem tud vki egy linket a : riszálom ugyis - ugyis..... -hoz? (monjdjuk mp3-ban)
kéne a magyar meg az angol verzio is

Solya
A Boss az nem a Skipper volt? A 4.ket meg simán privatenek nevezte....mintha...de nem bizti

nagyon kiru a film!
szétröhögtem az agyamat rajta.sok ijet kéne még csinálni.<#eljen>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Digo! nem én sem tudom sajnos!!! Engem is a magyar verzió érdekelne aki tudja hol lehet megszerezni az sûrgõsen írjon idé...!!!
Stann
A 4. pingvin nevén gondolkodom, de nem akar eszembe jutni!
Boss, Rico, Kovalski,..?
És ki is volt a negyedik?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

ja, az ok, de en a magyar verziora gondolok
Serpa
erre keresetek rá.
I Like To Move It - Sacha Baron Cohen

ez a szám engem is naon érdekel. Probaltam keresgelni, de eddig hiaba
Sziasztok...sztem nagyon Tuttkeráj volt ez a rajzfilm:! Remélem lesz második része is:)..Valaki nem tudja véletlenül h hol lehet letölteni a "riszáljuk ugy is ugy is" számot ? nagyon jó lenne ha vki megmondaná! elõre is kössz..
aeris
Kedden láttam, pingvinek halál jók voltak:D, többi nem igazán tetszett:c

hát nekem itt olyan oldal jön be hogy életemben nem láttam ilyet..
sztem itt tutin nincs vagy én vok a nagyon hülye..:)
Iori
Madagascar OSTon rajta van sztem, www.isohunt.com

I love this game!

szijasztok!
nem lehet letölteni azt a zanét amit énekelnek?
magyarul!("riszálunk úgyis, úgyis")
elõre is köce!
Eye-scream
Az kiba*** nagy volt!
A lemúrok nagyon bejöttek :D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

M@TriX
jah, azt sajnáltam, hogy lefordították.. de a végén lejátszák, úgyhogy megbékéltem, lehet a végérõl rá is kavarom az énekre...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Serpa
egyértelmû, hogy az angol a jobb.
^-^

azért nem mindegy, hogy ali g énekli angolul az 'i like to move it'-et, vagy benton doktor a magyar verziót:)
Ma megnéztem, és nagyon tetszett. Nagyon jó a hangulata és a látvány is rendben van.
Na meg a zene: "riszálunk úgyis, úgyis" -ez haláli volt. :-D

Punker
tényleg nem rossz érdemes megnézzni, az öreglány a táskájával hatalmas, bár van egy olyan érzésem hogy eredeti hanggal jobb lett volna.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
na ha van jegy akkor délután viszem a kölköt, még soha nem volt moziban (4,5 éves) kiváncsi leszek mit lép :)

Eye-scream
Ja lehet, én úgy emlékeztem az Oroszlánsirály 2 volt a mozikban, na mind1....azért jó lenne egy folytatás ehhez :)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Rajzfilm(ek)folytatással: Oroszlánkirály, Lilo és Stitch, A Dzsungel könyve meg még biztos van....

pedig azt hittem kellõképpen kiemeltem:) "és hány normál rajzfilmnek készült MOZIS folytatása"

- az oroszlánkirály 2 CSAK videóra jött ki.
- a lilo és stitch 2 CSAK videóra jött ki (és igen, az aladdin 2, a pocahontas 2, a notre-dame-i toronyõr 2 is, mint majdnem minden disney-rajzfilm-folytatés)
- a dzsungel könyve 2 és a pán péter 2 valóban volt moziban, de az egyik 37, a másik 50 évvel az elsõ rész után, szóval ezek nem tartoznak a 'normális' folytatások közé. (és persze egyik sem volt high profile, nagy költségvetésû premier, nem ment sok moziban és a kettõ összesen hozott annyi bevételt, mint a shrek 2 a nyitó szombatján)
Eye-scream
Rajzfilm(ek)folytatással: Oroszlánkirály, Lilo és Stitch, A Dzsungel könyve meg még biztos van....

az ice age 176M-ót (ez ma úgy 190-200), és valóban készül a folytatás. ez volt a fox elsõ cgi-filmje. (a második a robotok) - a bevételeket tekintve õk inkább a biztosra mennek. (a dreamworks pedig tovább keresi a 2. shrek-et:)
Punkerwork
csinálják a másodiakt, szal.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Serpa
Ice Age mennyit hozott?

így van. de az animációs piac az más. össze lehet számolni, hogy hány CGI-filmnek és hány normál rajzfilmnek készült MOZIS folytatása az elmúlt, mondjuk 10 évben. a CGI-sek között csak a toy story és a shrek büszkélkedhet ezzel, de mindkettõ kult lett és mindkettõnél tudták, hogy simán túlszárnyalják az eredetit bevételileg. (normál rajzfilm folytatásra pedig egyre sem emlékszem, bevallom)

(a filmeknél nincs ilyen cél, ott ha sikeres egy film, akkor simán jön a folytatás. ezeket az animációs filmeket több évig csinálják és ott nagyot kell durrannia valaminek, hogy megérje új részt csinálni ahelyett, hogy újabb shrek-szerû durranást próbálnának csinálni.)
AnuluWork
Ez mind lehet, hogy oké, de rakat olyan film volt, aminél ez nem számított.

(Robotzsaru, Koponyák, Hegylakó, Ördögûzõ, Penge, stb.)

Itt pont õk voltak azok, akiknek a kalandjait tovább lehetne fokozni a zebra, a viziló, az oroszlán és a zsiráf nélkül is.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ahhoz, hogy folytatás legyen nem. (az eredmény szó se róla impresszív, sima idei top20-as lesz, de ez animációs kategóriában csak so-so)

a shrek 2 314M-ót hozott 3 hét alatt usa-ban, a némó 194M-ót, az incredibles 177M-ót, még a szörny rt is 156M-ót jó pár éve. (a madgaszkár amolyan shark tale szerû bevételt fog hozni, úgy 170-180M-ót, ami ebben a mûfajban nem kiemelkedõ, inkább közepes (nyilván a robotoknál és a cápamesénél jobb, de a többitõl elmarad - és a folytatáshoz nyilván olyan film kell, aminek a folytatása is aratni fog, hiszen a közepest bármilyen új animációs filmmel tudják hozni, szóval nem az a cél)
3 hét alatt 135 milliós bevétel csak az USÁ-ban.
Ez nem siker?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tuti, hogy lesz folytatás, de abban a pingvinekre nagyobb hangsúlyt kell fektetni! :)

ez felettébb valószínûtlen. folytatást csak a nagy siker indukálna.
Oldal 1 / 2Következő →