Madagaszkár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megköszönném:Vagy linkbe vagyy ide:[email protected]
c115
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
leszedtem már 2xer is torrentrõl a pingvines változatot, de 1iken sincs hang...
miért ??,
thanx
Hogy meddig marad fent azt nemtudom de gondolom addig amíg az uw nem törli.
Madagaszkár - Riszálom Ugyis Ugyis
\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"
Na most komolyan: linket a riszálomhoz magyarul?
-the invisible-
\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
1. Szörny Rt. (10/10) (verhetetlen!!!)
2. Toy Story 1-2 (10/10)
3. Jégkorszak (10/10)
4. Hihetetlen család (10/10)
5. Némó nyomában (9/10)
6. Shrek 2 (9/10)
7. Egy bogár élete (8/10)
8. Madagaszkár (7/10)
9. Shrek 1 (7/10)
10. Cápamese (6/10)
Szerintem az összesnek 10/10-nek kéne lennie, ehhez képest elég gyenge alkotások születtek az utóbbi idõben... :-((
(A Robotokat még nem láttam...)
\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
1. Szörny Rt. (verhetetlen!!!)
2. Toy Story 1-2
3. Jégkorszak
4. Hihetetlen család
5. Némó nyomában
6. Shrek 2
7. Egy bogár élete
8. Madagaszkár
9. Shrek 1
10. Cápamese
A Robotokat még nem láttam...
Így egy Shrek-szintû film lett, ami kevés, 7 pontot adok rá a 10-bõl (igen, ilyen ember is van, nekem nem tetszett a Shrek 1, csak a 2...)
kéne a magyar meg az angol verzio is
szétröhögtem az agyamat rajta.sok ijet kéne még csinálni.<#eljen>#eljen>
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Boss, Rico, Kovalski,..?
És ki is volt a negyedik?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
sztem itt tutin nincs vagy én vok a nagyon hülye..:)
nem lehet letölteni azt a zanét amit énekelnek?
magyarul!("riszálunk úgyis, úgyis")
elõre is köce!
A lemúrok nagyon bejöttek :D
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Na meg a zene: "riszálunk úgyis, úgyis" -ez haláli volt. :-D
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
pedig azt hittem kellõképpen kiemeltem:) "és hány normál rajzfilmnek készült MOZIS folytatása"
- az oroszlánkirály 2 CSAK videóra jött ki.
- a lilo és stitch 2 CSAK videóra jött ki (és igen, az aladdin 2, a pocahontas 2, a notre-dame-i toronyõr 2 is, mint majdnem minden disney-rajzfilm-folytatés)
- a dzsungel könyve 2 és a pán péter 2 valóban volt moziban, de az egyik 37, a másik 50 évvel az elsõ rész után, szóval ezek nem tartoznak a 'normális' folytatások közé. (és persze egyik sem volt high profile, nagy költségvetésû premier, nem ment sok moziban és a kettõ összesen hozott annyi bevételt, mint a shrek 2 a nyitó szombatján)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
(a filmeknél nincs ilyen cél, ott ha sikeres egy film, akkor simán jön a folytatás. ezeket az animációs filmeket több évig csinálják és ott nagyot kell durrannia valaminek, hogy megérje új részt csinálni ahelyett, hogy újabb shrek-szerû durranást próbálnának csinálni.)
(Robotzsaru, Koponyák, Hegylakó, Ördögûzõ, Penge, stb.)
Itt pont õk voltak azok, akiknek a kalandjait tovább lehetne fokozni a zebra, a viziló, az oroszlán és a zsiráf nélkül is.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
a shrek 2 314M-ót hozott 3 hét alatt usa-ban, a némó 194M-ót, az incredibles 177M-ót, még a szörny rt is 156M-ót jó pár éve. (a madgaszkár amolyan shark tale szerû bevételt fog hozni, úgy 170-180M-ót, ami ebben a mûfajban nem kiemelkedõ, inkább közepes (nyilván a robotoknál és a cápamesénél jobb, de a többitõl elmarad - és a folytatáshoz nyilván olyan film kell, aminek a folytatása is aratni fog, hiszen a közepest bármilyen új animációs filmmel tudják hozni, szóval nem az a cél)
Ez nem siker?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
ez felettébb valószínûtlen. folytatást csak a nagy siker indukálna.