20
PC Tools - Registry Mechanic, megtisztítja a registry-t a felesleges bejegyzésektől!!
  • Laalee
    a topiknyito kérésére bezárva
  • Felfedező
    Megnézném hány díjat nyert a te "híres" programod
  • Felfedező
    Indokold meg miért szar?? Azért mert pénzbe kerül..???
  • Felfedező
    Egy nagy szar a Regcleaner 2001-es progi ugyanmár...
  • Frank99
    xart se ér a Registry Mechanic, csicsa csoda...:

REGCLEANER...
  • Killgore
    "ingyenes progik semmire nem jók!"

Te olyan sötét vagy mint az éjszaka... LOL A többi hozzászólásod is erről árulkodik, ami ebben a topicban van....

http://www.fashion-base.de/Pictures/Lama.jpg

• mikike
    nekem ingyenes kell
  • Felfedező
    16 féle "szempont" alapján vizsgálja a registry-t és az igaz nem ingyenes de ez nem feltétlenül negatívum!
  • lck
    Ez elvileg azért "jobb" a többinél, mert arra (is) fejlesztik hogy az érénytelen bejegyzéseket ne csak törölje, hanem lehetőség szerint megkeresse a mappákban a bejegyzés helyét és arra módosítsa a registry-t. Valamikor egy régebbi változatát kipróbáltam már, nem túl nagy sikerrel, mert akkor 2 rendszer volt a gépemen aztán keveredett a registry-ben. Ez meglehetősen sok problémát okozott. Lehet hogy ez az újabb változat már jobb. Pl. a Jv16-ban is van ilyen funkció, de talán alacsonyabb szinten. Mindenesetre a Jv16 után még talált 8 érvénytelen bejegyzést.
  • mikike
    ez mér ez a lekjobb?
    tud olyat hogy reistriben keres és kiválogatja az értékeket és azokat 1ccerre lehet buherálni, mint a RegLite-ban és még ingyenes is?
  • galenius
    annyira semmire nem jók hogy azóta amióta ezeket használom nem fagy a gép, explorer sem marad háttérképnek,satöbbi...
    nem gagyik.
  • Felfedező
    Mindkettőt ismerem gagyi freeware programok, és ha halami "szétzilálta a géped" az tuti nem a Registry Mechanic volt, hanem valami vírus... az
    ingyenes progik semmire nem jók!
  • nenad
    hehe, lehet hogy eppen azert ajanlotta...
    nocsak nocsak
  • galenius
    a regcleaner és error guard veri a progit.
    ráadásul nálam szltzilálta a rendszert, inkább emezeket ajánlom
  • nenad
    azzal semmi gond, tenyleg, csak ha mindenki segito szandekkal nyit egy topicot valaminek ami boven belefer nem 1 topicba akkor szep nagy kavarodas lesz.
  • Felfedező
    Az, hogy miről nyitok topicot legyen az én dolgom... amugy segítő szándék vezérelt..
  • nenad
    en sem akarok okoskodni de mi a francnak kell ezert egy uj topicot nyitni?
  • Felfedező
    Nem akarok akadékoskodni de a nyitó hozzászólás 2 felében épp erről "darálok",ott megtalálod !!
  • igabisk
    Üdvözlök mindenkit!
    Ki tudna rajtam segíteni, a Registry Mechanic 4 kettős kódjára lenne szükségem.
    Az email címem: [email protected]
    Az esetleges segítséget köszönöm.
    Gábor
  • Felfedező
    Ez az egyik legjobb Registry Cleaner, mindenkinek ajánlom, hogy töltse le: Registry Mechanic

Cracket itt találtok hozzá:

Freeserials