20
PC Tools - Registry Mechanic, megtisztítja a registry-t a felesleges bejegyzésektől!!
-
#20 a topiknyito kérésére bezárva -
#19 Megnézném hány díjat nyert a te "híres" programod -
#18 Indokold meg miért szar?? Azért mert pénzbe kerül..??? -
#17 Egy nagy szar a Regcleaner 2001-es progi ugyanmár... -
#16 xart se ér a Registry Mechanic, csicsa csoda...:
REGCLEANER... -
#15 "ingyenes progik semmire nem jók!"
Te olyan sötét vagy mint az éjszaka... LOL A többi hozzászólásod is erről árulkodik, ami ebben a topicban van....
http://www.fashion-base.de/Pictures/Lama.jpg
-
#14 nekem ingyenes kell -
#13 16 féle "szempont" alapján vizsgálja a registry-t és az igaz nem ingyenes de ez nem feltétlenül negatívum! -
#12 Ez elvileg azért "jobb" a többinél, mert arra (is) fejlesztik hogy az érénytelen bejegyzéseket ne csak törölje, hanem lehetőség szerint megkeresse a mappákban a bejegyzés helyét és arra módosítsa a registry-t. Valamikor egy régebbi változatát kipróbáltam már, nem túl nagy sikerrel, mert akkor 2 rendszer volt a gépemen aztán keveredett a registry-ben. Ez meglehetősen sok problémát okozott. Lehet hogy ez az újabb változat már jobb. Pl. a Jv16-ban is van ilyen funkció, de talán alacsonyabb szinten. Mindenesetre a Jv16 után még talált 8 érvénytelen bejegyzést. -
#11 ez mér ez a lekjobb?
tud olyat hogy reistriben keres és kiválogatja az értékeket és azokat 1ccerre lehet buherálni, mint a RegLite-ban és még ingyenes is?
-
#10 annyira semmire nem jók hogy azóta amióta ezeket használom nem fagy a gép, explorer sem marad háttérképnek,satöbbi...
nem gagyik. -
#9 Mindkettőt ismerem gagyi freeware programok, és ha halami "szétzilálta a géped" az tuti nem a Registry Mechanic volt, hanem valami vírus... az
ingyenes progik semmire nem jók! -
nenad #8 hehe, lehet hogy eppen azert ajanlotta...
nocsak nocsak -
#7 a regcleaner és error guard veri a progit.
ráadásul nálam szltzilálta a rendszert, inkább emezeket ajánlom -
nenad #6 azzal semmi gond, tenyleg, csak ha mindenki segito szandekkal nyit egy topicot valaminek ami boven belefer nem 1 topicba akkor szep nagy kavarodas lesz. -
#5 Az, hogy miről nyitok topicot legyen az én dolgom... amugy segítő szándék vezérelt.. -
nenad #4 en sem akarok okoskodni de mi a francnak kell ezert egy uj topicot nyitni? -
#3 Nem akarok akadékoskodni de a nyitó hozzászólás 2 felében épp erről "darálok",ott megtalálod !! -
igabisk #2 Üdvözlök mindenkit!
Ki tudna rajtam segíteni, a Registry Mechanic 4 kettős kódjára lenne szükségem.
Az email címem: [email protected]
Az esetleges segítséget köszönöm.
Gábor -
#1 Ez az egyik legjobb Registry Cleaner, mindenkinek ajánlom, hogy töltse le: Registry Mechanic
Cracket itt találtok hozzá:
Freeserials