Registry Mechanic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
a topiknyito kérésére bezárva

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Felfedező
Megnézném hány díjat nyert a te "híres" programod <#levele><#levele><#levele><#nyes>

Felfedező
Indokold meg miért szar?? Azért mert pénzbe kerül..???

Felfedező
Egy nagy szar a Regcleaner 2001-es progi ugyanmár...

Frank99
xart se ér a Registry Mechanic, csicsa csoda...:

REGCLEANER...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Killgore
"ingyenes progik semmire nem jók!"

Te olyan sötét vagy mint az éjszaka... LOL A többi hozzászólásod is errõl árulkodik, ami ebben a topicban van....

http://www.fashion-base.de/Pictures/Lama.jpg

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

mikike
nekem ingyenes kell

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Felfedező
16 féle "szempont" alapján vizsgálja a registry-t és az igaz nem ingyenes de ez nem feltétlenül negatívum!

lck
Ez elvileg azért "jobb" a többinél, mert arra (is) fejlesztik hogy az érénytelen bejegyzéseket ne csak törölje, hanem lehetõség szerint megkeresse a mappákban a bejegyzés helyét és arra módosítsa a registry-t. Valamikor egy régebbi változatát kipróbáltam már, nem túl nagy sikerrel, mert akkor 2 rendszer volt a gépemen aztán keveredett a registry-ben. Ez meglehetõsen sok problémát okozott. Lehet hogy ez az újabb változat már jobb. Pl. a Jv16-ban is van ilyen funkció, de talán alacsonyabb szinten. Mindenesetre a Jv16 után még talált 8 érvénytelen bejegyzést.
mikike
ez mér ez a lekjobb?
tud olyat hogy reistriben keres és kiválogatja az értékeket és azokat 1ccerre lehet buherálni, mint a RegLite-ban és még ingyenes is?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

galenius
annyira semmire nem jók hogy azóta amióta ezeket használom nem fagy a gép, explorer sem marad háttérképnek,satöbbi...
nem gagyik.

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Felfedező
Mindkettõt ismerem gagyi freeware programok, és ha halami "szétzilálta a géped" az tuti nem a Registry Mechanic volt, hanem valami vírus... az
ingyenes progik semmire nem jók!

hehe, lehet hogy eppen azert ajanlotta...
nocsak nocsak

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

galenius
a regcleaner és error guard veri a progit.
ráadásul nálam szltzilálta a rendszert, inkább emezeket ajánlom

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

azzal semmi gond, tenyleg, csak ha mindenki segito szandekkal nyit egy topicot valaminek ami boven belefer nem 1 topicba akkor szep nagy kavarodas lesz.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Felfedező
Az, hogy mirõl nyitok topicot legyen az én dolgom... amugy segítõ szándék vezérelt.. <#eplus2>

en sem akarok okoskodni de mi a francnak kell ezert egy uj topicot nyitni?

Felfedező
Nem akarok akadékoskodni de a nyitó hozzászólás 2 felében épp errõl "darálok",ott megtalálod !!

Üdvözlök mindenkit!
Ki tudna rajtam segíteni, a Registry Mechanic 4 kettõs kódjára lenne szükségem.
Az email címem: [email protected]
Az esetleges segítséget köszönöm.
Gábor
Felfedező
Ez az egyik legjobb Registry Cleaner, mindenkinek ajánlom, hogy töltse le: Registry Mechanic

Cracket itt találtok hozzá:

Freeserials