3013
-
#207 vágom.
nem is állítottam hogy te szarnak nevezted.
Én meg azt mondtam egész pontossan, hogy játék terén.
Nem adatokban. -
#206 Nem fogom itt megkérdőjelezni a hozzáértésedet, viszont én a saját tapasztalatomból, és sok más úgymond mindenevő kollégámtól megbizonyosodva ki merem jelenteni:
Vannak ilyenek hogy:
Box OLCSÓ + Játék OLCSÓ
PC méregdrága + Játék OLCSÓ
és egy olyan:
Box OLCSÓ + ha nem jo helyen rendelsz, akkor Játék méregdrága
Jah és kb 1 éven bellül míg a box lejjebb megy az árakban, vagyis ha nem akkor a kiegészítésekben növekszik. Ellenben a pc-s kiegészítők egyre drágábbak lesznek, egyre hangossabbak, és egyre többet fogyasztanak...
Jajj és a sok védelem...lehet egyszer fel sem engedik magukat telepíteni? -
#205 Xbox 360 is nagyon jó, én nem mondtam, hogy szar, csak az zavart, hogy csúcskategóriás PC-hez hasonlítottad.
-
#204 Ha innen nézed, minden szempontból elmaradott a BOX,..2005. -ös hardware.
Na mindegy, visszatérve a játékra, mennyi az esélye egy esetleges magyar nyelvnek? Erről senki nem tud semmit? -
#203 GTA4 jó játék, nekem nagyon bejött, csak hát ugye az elbaszott optimalizálás miatt lett bukás a játék PC-n. -
TDantes #202 Nincs kedvem vitázni, ennyi -
#201 JÖNNI fog!!!!!!!
Ígérem...
Belenézek a gömbe.....aaááááá a seggömbe!!! Asszonnya 2 nap múlva.
Pénteken este más lesz krekk!!!
Igyátok szavaimat! És beteljesül az ige!!! ÁMEN ... -
#200 ATI x1950-es VGA van a boxban. Na ez eléggé alsó kategória már. Boxra jól lehet optimizálni a fix hardver miatt ezért néznek ki viszonylag jól a játékok rajta.
Box olcsó+játékok drágák
PC drága+játékok olcsók
Mindkettő jó, csak talán a PC egy kicsivel költségesebb. Azokat én is elítélem akik fél milliós konfigot vesznek. PC-n is lehet jól játszani olcsóbb konfiggal is. -
#199 jó de ne idiótázzunk.
nem kell a játékmasinákkal szemben állított mérgünket egymás személyes sértegetésére pazarolnunk.
És mint ahhogy mondtam is, x360 és PC haverok. PS3 lehet max vetélytárs...mert sanyi.
Az xbox360 egy optimalizálható (technikailag) középalsó kategóriás pc.
Ennyi. És az előnye az optimalizálható, vagyis ide optimalizálnak, utána egyben átültetik pc-re, vagy várnak 1 évet (darksectornak jutott asszem cirka 3 év) és feljavitják kicsit pc-re.
De ezzel együtt a bugok száma is rendessen megnő.
Példának:
Wanted. Zsír.
Devil May Cry Zsír.
DarkSector Zsír.
és?
GTA 4....?
Sokat akart a szarka...véres lett a farka???
Milyen kommentek övezték a gta4 hyper pc tunning változatát???
Háát nemvágom...boxos élményekkel gazdagodtam...elég is volt. :D -
#198 Az meg egy fos. Minden szempontból nézve! -
#197 Szóval nem tudod megmondani...hm...akkor végül is te mi alapján osztályozod be a konzolokat a PC alsó kategóriába? -
#196 De ezt most hagyjuk inkább jöjjön a CRAAAAAAAACK!!!!!!!!!!!!! -
#195 U3-as motorja van és az meg jól fut szinte minden konfigon. Nem kell neki erős gép. Inkább a GTA4-et kellett volna felhozni példának. Ahhoz tényleg brutál gép kell. -
#194 Amúgy én is arra céloztam az előbb hogy Xbox-ra lehet normálisan optimalizálni. De ahány ember annyi PC. (Na jó van 12 csomó ember akinek nincs PC-je úgy hogy azok kilőve.) -
#193 jah végülis igaz.
de az a baj, hogy egy only konzolos gémmel még nehezebb bemutatni...
mert nem érzik át hogy miről van szó.
de nem rossz egy kép, számbavéve azt, hogy a teszten a srác azt mondta (bár magánvélemény) hogy az eddigi legszebb játék. (jórészt ez az igéretekhez méltó fény-árnyék orgiának köszönhető.) -
#192 Jól megírják akkor gyengébb gépeken is jól fut, ennyi. -
#191 Hülye a kérdés.
Resi 5 még nincs PC-n és így nehéz megmondani, hogy milyen PC-n futna ilyen grafikával. -
#190 jah mennyivel szebb, és hányszor erőssebb gép kell...jah már az árakat meg sem kérdezem. -
#189 ééés....természetesen p3 -as gépen, 1680x1050 -ben!! ;) -
#188 Na jo ez is tény na de magam az hogy 1280 ban sokkal szebb mint nekem a kivetitőn. Amúgy a GoW 2 tényleg szebb még kivetitőn is mint PC-n az 1 mondjuk nekem ott is a felbontással van bajom de amugy semmi. -
#187 Sahedr Model 4.0 VGA-val tökéletesen futtatható.
:DD -
#186 Elve rosszul érvelsz, én már rég lemondtam róla, hogy szóban magyarázzak, többnyire beszúrok egy képet, és megkérdezem, hogy szerinte ehhez milyen konfiguráció kell...általában utána jól elhallgatnak..:)
pl...őőő, pl...na tessék,..és ehhez jöhet a kérdés, a kedves PC -s felé, aki szerint, természetesen, a BOX, alsó kategória, hogy mégis ugyan már, szerinte ehhez milyen "alsó" :) kategóriás PC kell? :) -
#185 "A Gow igaz hogy egy változtatott verzió pc-n.
De akkor is 3x-4x erősebb gép kell neki, mint a box.
És miért szebb?
Mert 1-1.5 év alatt feljavították?"
A maxhoz nyilván kell jó gép, de pl HD3870-el már lehet nyomni max körül.
És meg is magyaráztad, hogy miért kell erősebb gép neki, mint a box. Pont azért, mert grafikailag feljavított plusz pályákkal bővített verzió a PC-s.
-
#184 jah ezzel könnyű terelni a szót...csak az a lényeg hogy ne halljad a valóságot mi?
:D -
#183 Én ezzel arra utaltam, amit mondtam is feketén fehéren.
Mindkettő microfos.
Csak annyi, hogy egy konzolra lehet rendessen optimalizálni, míg pc-re nem-nagyon.
Vagyis ne azt nézze valaki, hogy egy 4870x2 kb 8x erőssebb a box vga-jánál.
Hanem azt, hogy mit tud vele futattni és hogyan.
Hiába erősebb egy gép, ha a szoftver nem használja ki.
A Gow igaz hogy egy változtatott verzió pc-n.
De akkor is 3x-4x erősebb gép kell neki, mint a box.
És miért szebb?
Mert 1-1.5 év alatt feljavították?
Nézd meg a 2. részt. (mármint nem konkrétan te....hanem mindenkinek szól)
:D -
TDantes #182 Hagyjuk. -
#181 megnyugtatlak, nem lehet lesz, vehetsz rá mérget is -
#180 Jah igen?
Milyen géppel?
közepessel?
Dejó, mert nekem közepes van és ha...mondom ha feltenném, akkor tutira nem futna maxon. -
peti71 #179 Én meg arra gondoltam, hogy a honosítását nem e lehetne majd használni,bár még a játék nem működik így nem tudom menyire változót meg, a grafikán kívül. -
#178 Jah és milyen...akkora felbontásban nem lehet?
pc-n neked milyenbe fut, ami a full HD-nál nagyobb? -
#177 hát,...azért a PC ipar nem igazán tekinthető pihepuhának,...főleg nagyon nem hardware szemmel, még ha készít is a pihe ezt - azt...főként egeret ..,meg boxot ;) -
TDantes #176 Ja, csak ez nem igaz...a baromira nagy gépigényű GTA kapásból szebb egy jó gépen..nem csúcs gépen, egy jön.
De egyébként nem érdekel...hagyjuk -
#175 Jujj...ember.
mielőtt beleéled magad, tegyük hozzá, hogy te egy remake-el tolod pc-n ba+ :P -
#174 Ez nem VS.
csak mondom, hogy konzolon szebb szokott lenni ugyanaz a játék, vagy max ugyanolyan...
Mármint grafikára...
Többiben meg csak annyit, hogy lassan már mindenhez x360 joy fog kelleni.
Amúgy nem vágom ezt a rivalizálást... mindkettő mikrofos...basszameg...nem riválisok. -
#173 "Legalábbis játékokban." -
#172 Kéne tudni ruszkiul (orosz gugliben kerestem rá a crackra):
http://www.playground.ru/cheats/18396/
http://www.playground.ru/cheats/18402/ -
TDantes #171 Basszus ki nem szarik bele ebbe hülye konzolvsPC baromságba? ! -
Thomas8012 #170 Sziaszok! 1 ertek Doom 4 el jo a kis box 360 nekem is volt de hogy 1 csucs pc vel 1 elo game szinten az lol:) 1 elonye van Box nak hamarabb jonnek ki a gamek es oda ugye nem kell crack:) -
#169 Telepítés kb.: 55% :D Csak Crack kéne hozzá. -
#168 NA igen ezt tény nekem mind 2 van (mármint box meg PC és Elkezdtem megint a Gow ot PC és sokkal szebb mint boxon. Főleg hogy boxon nem is kehet 9olyan nagy felbontásban nyomni meg ott a játékokat direkt rá optimalizálják a boxra mert abból "csak 1 van" ami megint nem igaz de nem lehet annyira változtatni. Mint ahány PC van.