3013
-
#247 Köszönjük a hasznos infot, ezidáig fogalmunk sem volt a dologról. -
TDantes #246 Nem indul, crack kell -
#245 Fel kell rakni az 1.1-es patchet és tudomásom szerint elindul. (x64-en is) -
#244 Én vásznon használom. XD -
#243 Elég sok féle plazmát és LCD-t láttam már, itthon is van egy Plazma Tv a gépre kötve. Projectort meg nem lepedőn kell hasznáni hanem vásznon, mert sokat számít a megjelenítés minőségében. -
ArmaGedeon #242 Az elsoresznek van egy kis openGL bibije, ujabb videokartyakon b@szik elindulni. Segedprogikkal helyre lehet hozni, de sztem mostmar erdemesebb megvarni a crack-et a szepitett valtozathoz.;) -
TDantes #241 Crack? Megy valakinek? Nem jött le tegnap estig -
felegyi #240 Az a Mészáros öböl... -
#239 lol -
#238 Nem, a sarki hentes. -
peti71 #237 butcher bay az maga bőrtőn? -
BigDaddyJoe #236 köszi
-
#235 igen -
BigDaddyJoe #234 na most állj ez akkor azt jelenti hogy ha megjön a crack akkor ebben már eleve benne van a feljavított butcher bay is és lehet játszani vele?
-
BigDaddyJoe #233 bazz ez hihetetlen felteszem a riddick első részét aztán bejön a játék csak az a forgó kocka ami menüként szolgál egy nagy fekete semmi nem tudok állítani rajta semmit mer nem látom patch fönt van minden fönt van
-
#232 az első rész benne van a játékban felújítva.
majd legalább lesz összehasonlítási alapod. -
BigDaddyJoe #231 Az első rész már legalább kijött :D -
BigDaddyJoe #230 Most telepítem fel a Riddick első részét végig tolom mégegyszer azt addigra majd eldöntik hogy ki jön ki nem jön -
BigDaddyJoe #229 jön nem jön, egy biztos holnap a busz az jönni fog azt jó szerencsét -
#228 jön ki...nem jött ki...
amúgyis amerikában elöb jelennek meg a gémszek. -
BigDaddyJoe #227 Szevasztok. Ez a 24.-én jön ki dolog ez azt jelenti hogy április 24? Mer a pc gurun meg mindenhol ki volt írva hogy megjelenés március 27 -
#226 WTF??? -
#225 ja angoloknál is 24-én jön -
#224 itthon 24.-én jön ki vagy mikor, usa-ba jött tegnap ki -
strebacom #223 Te már ismered a játékot te biztos megvetted, és ezért tisztelet jár hogy támogatotd az ATARI-t.....Te nem vagy kalóz és ez sokat jelent,jó ember vagy... -
#222 Mármint nem a felbontásról és a centiről beszélek, hogy kicsit pontosítsak. -
#221 jah lol.
nem rosszból, de te sem láttál lcd-t? vagy plazmát?
nem vágjátok, mi az eltérés egy lepedő, meg a folyadék kristályok közt??? -
#220 Projector-tól függ, vannak már full HD projectorok is. -
#219 jah
de érted hogy mire gondoltam?
Vagyis lehet hogy beszarás 3 méteres mozivásznon nézni, de minőségre köszönőviszonyba sincs egy kijelzővel. -
#218 nem vagyok konzolos.
nem megyek konzolos fórumba.
és te ne utasítgass. -
#217 Na jó mondjuk kaptuk a kivetítőt mert nem kellet, de azért maga az élmény hogy haverral ketten 3 méter átmérőjű tévén nyomjuk végig a GoW 2-t az valami fantasztikus volt. -
#216 xD -
#215 nem véletlenül van külön konzolosok fóruma, mert nem vagytok igazi játékosok.
mindenesetre át lehet takarodni oda. -
#214 na hajrá, láss neki xD -
peti71 #213 Hagyjátok már a pc box témát a fa..omba.. -
#212 hát lehet.
eddigi tapasztalatok nem ezt mutatták. -
#211 "Jah és kb 1 éven bellül míg a box lejjebb megy az árakban, vagyis ha nem akkor a kiegészítésekben növekszik. Ellenben a pc-s kiegészítők egyre drágábbak lesznek, egyre hangossabbak, és egyre többet fogyasztanak..."
A PC-s cuccok is olcsóbbak lesznek ahogy telik az idő. pl mikor megjelent a HD3870 akkor volt 60k most meg kb fele vagy még annyi se.
Minél újabb a gyártástechnológia annál olcsóbb/halkabb/kisebb fogyasztású lesz egy PC alkatrész. -
#210 Meglesz barátom.
ha kell felkattintom én a lakatot a cd-n :P -
#209 Bocs de még erre a kivetítőre akartam reagálni.Ha szeretnéd, akkor bemutatlak egy lcd tv-nek.és nmegnézzük, hogy a falra hányt lepedő a szebb, vagy egy full hd-s lcd/plazma???
Ráadásul olcsóbb is.
Vagyis nem a méret a lényeg, ahhogy a mondás tartja. -
#208 De a péntek az nem jó holnap utazunk és vasárnap jövünk haza Atilla dombról. Addig ne legyen nektek se amíg nekem se XD