3013
  • Hellsing47
    tévedsz mert én ezt megszeretném, és meg is fogom :)
    csak több mint valószínű hogy nem a megjelenésekor, ugyanis szerintem 12k lesz
  • Shep
    Na ja, de az az érzésem te sem akarod megvenni úgyhogy ...
  • Rage47
    tudom, attól még azok sem sg szabványúak:)
  • kuci06
    ....millió topikban ennél nagyobb van

a pcs játékoknak leáldozott topiknak meg gyakorlatilag egy egész monitornyi rész van a fejlécben
  • grebber
    Ezt nem csináltam találtam google-be

• Rage47
    túl nagy, nem sg szabvány
  • kuci06
    bannernak?

• Rage47
    remélem nem akarod kirakni, ezt tényleg painttel csinálta...:D
  • Kandurex
    felbontás túl nagy,...800x300 körülit kellene...
  • DarkSector
    Na megerőltettem kicsit a paint-emet....

Na ez a LOL. :D

• DarkSector
    Na azbesztmegbassza.
    Csakhogy tisztán lássa mindenki:

Na szóval volt egyszer egy Butcher Bay. Ezt gondolták felturbózzák Nexgen konzolokra.
    Telt múlt az idő, szép lett jólett. Hát gondolták ez nem elég, hát megbassza a rák csináljunk egy kis folytatást a sztorinak....És a játék második fele, a folytatása a Felújított első résznek.

Vagyis a felújított BB és a hozzákapcsolt folytatás egy új motorral ....EZ A DARK ATHENA!!!!!!!!!!!!
    Ami állítólag nem kicsit hosszú kalandot ígér.
    Ez akár népszerűvé is teheti a játékot amelynek így sem kicsi a teljesítménye, a mai 3-4 órás piff puff storis lövöldék körében.
    KB összvissz 20 óra játékidőt tartalmaz.
  • Hellsing47
    mért ez a dark athana ez hanyadik? másfeledik? :|
  • Hellsing47
    inkább örüljél hogy egyáltalán kiadják újra, ha nem adnák ki akkor megint jönnének a rinyálások hogy mi pc-sek miért nem kapjuk meg
    ja és nem adják teljes árú játékért..a dark athena-hoz jár tudtommal pluszként (mellelseg ez nem érintene téged mert nem hiszem hogy megveszed, ha már eleve igy állsz az egészhez:)
  • Szolnokboy1
    lol
  • DarkSector
    Fent gagyibanner.....

Ez a zsírbanner!!!:

• Shep
    Az ok, de az nem grafikai tuning, hogy 2 textúrát élesebbre állítok, meg ráhúzok egy szűrőt az egészre. Grafikai tuning akkor lett volna, hogyha megnövelik pl. a poligonszámot és nem ilyen ásókezű emberek maradnak. Arról nem beszélve, hogy mindezt teles árú játékként adják ki (jó tudom a pofátlanságnak nincs határa).
  • DarkSector
    nem is készítettek.
  • grebber
    Én nagyon remélem hogy jól fog fogyni mert akkor jön a rendes 2. rész!
  • Hellsing47
    lehet..azonban szó sem volt róla, hogy új motort akarnak hozzá készíteni
    csak arről volt szó hogy egy kicsit tuningolják a grafikát
  • Shep
    Hát ennyi idő alatt 2 normális új játékot el lehet készíteni, ezt meg akármelyik modder megcsinálta volna.
  • ArmaGedeon
    Igazabol en sem lattam nagy kulonbsegeket csak amit te is irtal. Par textura+szinezes megvaltozott es kesz. De biztos vagyok benne hogy gepen mondjuk 1680x1050-ben, plane valami komolyabb cuccon jol lathato lesz a grafikai valtozas. Megjelenesekor az elso is pofaraesosen jol mutatott, valszeg ez is lesz olyan hatassal.:)
  • grebber
    5 év alatt illett volna!
  • Hellsing47
    mért mit vártál? egy totál új grafikus motort alá?
  • DarkSector
    családomban van kivetítő.
    amugyis vágom mifán terem.
    hidd el a vetítő vászon nekem egy lepedő, ha az lcd-vel mérem össze.
    pláne egy plazmával... he.
  • Shep
    Hát lehet nálam van a hiba, de én gyakorlatilag semmi lényeges különbséget nem láttam (addig amíg néztem, kb feléig)néhány textúrát élesebbre vettek, meg ráhúztak valami + szűrőt és ennyi meg még lett az eddigi max. 10 fényforrás helyett 15. :(((
  • balee4
    szintén egy összehasonlító videó itt azért jobban látni a különbséget
  • Hellsing47
    hát majd kiderül :)
  • Prince23
    Arra céloztam , hogy teljesen fölösleges lesz, ez is a Turok multijához fog jutni. Bukott ügy lesz. Ezért is nem akarták a fejlesztők multival kiadni, de Vin Diesel beszélt a fejükkel
  • Hellsing47
    és ki beszélt cod4 szerű multiplayerről? :o

szerintem meg ha nem cseszték el akkor egész fun lesz a multi..főleg az amikor egy játékos riddick bőrében, a többi meg ellene :)
  • Neoncsoves
    ja nem, 12
  • Prince23
    LOL
  • Neoncsoves
    állítólag 8 fős a multija
  • Prince23
    Persze hogy van, épp azt írom, hogy halott ügy lesz, nem lesz e gy cod4 vagy inkább cod 5 se.
  • norbi2fraktal
    van benne multi sztem----Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\Content\Videos mptrailer.wmv!!!

várom szerettel a crack.et
  • Prince23
    Jöhetne má valami, de szvsz a multiplayerre halott ügy lesz, hiába fohászkodott Vin a fejelsztőknek,.
  • balee4
    feltéve ha tudsz vele játszani...
  • Doom 4
    Én ha haza jövök addig nem fekszek le amíg végig nem viszem a BB feljavított változatával eggyüt.
  • balee4
    Hétvégéig legyen, akkor lenne időm végigvinni.:D
  • davidka003
    Nagy segítség amit írtál. Már 15-en leírták előtted, hogy crack nélkül nem megy.
  • TDantes
    Mondtam tegnap ha lejött megmondom hogy mi a helyzet vele. De bazd meg...legközelebb szarok bele nem mondok semmit a francnak akarjon segíteni az ember...