3013
-
Hellsing47 #287 tévedsz mert én ezt megszeretném, és meg is fogom :)
csak több mint valószínű hogy nem a megjelenésekor, ugyanis szerintem 12k lesz -
#286 Na ja, de az az érzésem te sem akarod megvenni úgyhogy ... -
#285 tudom, attól még azok sem sg szabványúak:) -
#284 ....millió topikban ennél nagyobb van
a pcs játékoknak leáldozott topiknak meg gyakorlatilag egy egész monitornyi rész van a fejlécben -
#283 Ezt nem csináltam találtam google-be
-
#282 túl nagy, nem sg szabvány -
#281 bannernak?
-
#280 remélem nem akarod kirakni, ezt tényleg painttel csinálta...:D -
#279 felbontás túl nagy,...800x300 körülit kellene... -
#278 Na megerőltettem kicsit a paint-emet....
Na ez a LOL. :D
-
#277 Na azbesztmegbassza.
Csakhogy tisztán lássa mindenki:
Na szóval volt egyszer egy Butcher Bay. Ezt gondolták felturbózzák Nexgen konzolokra.
Telt múlt az idő, szép lett jólett. Hát gondolták ez nem elég, hát megbassza a rák csináljunk egy kis folytatást a sztorinak....És a játék második fele, a folytatása a Felújított első résznek.
Vagyis a felújított BB és a hozzákapcsolt folytatás egy új motorral ....EZ A DARK ATHENA!!!!!!!!!!!!
Ami állítólag nem kicsit hosszú kalandot ígér.
Ez akár népszerűvé is teheti a játékot amelynek így sem kicsi a teljesítménye, a mai 3-4 órás piff puff storis lövöldék körében.
KB összvissz 20 óra játékidőt tartalmaz. -
Hellsing47 #276 mért ez a dark athana ez hanyadik? másfeledik? :| -
Hellsing47 #275 inkább örüljél hogy egyáltalán kiadják újra, ha nem adnák ki akkor megint jönnének a rinyálások hogy mi pc-sek miért nem kapjuk meg
ja és nem adják teljes árú játékért..a dark athena-hoz jár tudtommal pluszként (mellelseg ez nem érintene téged mert nem hiszem hogy megveszed, ha már eleve igy állsz az egészhez:) -
#274 lol -
#273 Fent gagyibanner.....
Ez a zsírbanner!!!:
-
#272 Az ok, de az nem grafikai tuning, hogy 2 textúrát élesebbre állítok, meg ráhúzok egy szűrőt az egészre. Grafikai tuning akkor lett volna, hogyha megnövelik pl. a poligonszámot és nem ilyen ásókezű emberek maradnak. Arról nem beszélve, hogy mindezt teles árú játékként adják ki (jó tudom a pofátlanságnak nincs határa). -
#271 nem is készítettek. -
#270 Én nagyon remélem hogy jól fog fogyni mert akkor jön a rendes 2. rész! -
Hellsing47 #269 lehet..azonban szó sem volt róla, hogy új motort akarnak hozzá készíteni
csak arről volt szó hogy egy kicsit tuningolják a grafikát -
#268 Hát ennyi idő alatt 2 normális új játékot el lehet készíteni, ezt meg akármelyik modder megcsinálta volna. -
ArmaGedeon #267 Igazabol en sem lattam nagy kulonbsegeket csak amit te is irtal. Par textura+szinezes megvaltozott es kesz. De biztos vagyok benne hogy gepen mondjuk 1680x1050-ben, plane valami komolyabb cuccon jol lathato lesz a grafikai valtozas. Megjelenesekor az elso is pofaraesosen jol mutatott, valszeg ez is lesz olyan hatassal.:) -
#266 5 év alatt illett volna! -
Hellsing47 #265 mért mit vártál? egy totál új grafikus motort alá? -
#264 családomban van kivetítő.
amugyis vágom mifán terem.
hidd el a vetítő vászon nekem egy lepedő, ha az lcd-vel mérem össze.
pláne egy plazmával... he.
-
#263 Hát lehet nálam van a hiba, de én gyakorlatilag semmi lényeges különbséget nem láttam (addig amíg néztem, kb feléig)néhány textúrát élesebbre vettek, meg ráhúztak valami + szűrőt és ennyi meg még lett az eddigi max. 10 fényforrás helyett 15. :((( -
#262 szintén egy összehasonlító videó itt azért jobban látni a különbséget -
Hellsing47 #261 hát majd kiderül :) -
#260 Arra céloztam , hogy teljesen fölösleges lesz, ez is a Turok multijához fog jutni. Bukott ügy lesz. Ezért is nem akarták a fejlesztők multival kiadni, de Vin Diesel beszélt a fejükkel -
Hellsing47 #259 és ki beszélt cod4 szerű multiplayerről? :o
szerintem meg ha nem cseszték el akkor egész fun lesz a multi..főleg az amikor egy játékos riddick bőrében, a többi meg ellene :) -
Neoncsoves #258 ja nem, 12 -
#257 LOL
-
Neoncsoves #256 állítólag 8 fős a multija -
#255 Persze hogy van, épp azt írom, hogy halott ügy lesz, nem lesz e gy cod4 vagy inkább cod 5 se. -
#254 van benne multi sztem----Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\Content\Videos mptrailer.wmv!!!
várom szerettel a crack.et -
#253 Jöhetne má valami, de szvsz a multiplayerre halott ügy lesz, hiába fohászkodott Vin a fejelsztőknek,. -
#252 feltéve ha tudsz vele játszani... -
#251 Én ha haza jövök addig nem fekszek le amíg végig nem viszem a BB feljavított változatával eggyüt. -
#250 Hétvégéig legyen, akkor lenne időm végigvinni.:D -
#249 Nagy segítség amit írtál. Már 15-en leírták előtted, hogy crack nélkül nem megy. -
TDantes #248 Mondtam tegnap ha lejött megmondom hogy mi a helyzet vele. De bazd meg...legközelebb szarok bele nem mondok semmit a francnak akarjon segíteni az ember...