3013
  • Hellsing47
    mostanában elég sok minden jön ki magyarul..reménykedni csak lehet
  • Rage47
    benéztem
  • Maxtreme
    Kb semmi köze hozzá.. starbreeze motor (anno az Enclave-nél debütált)
  • peti71
    Miből gondolod hogy itthon magyar nyelven jelenik meg.
  • Rage47
    ez jó kérdés.
    ez engem még nem foglalkoztatott...
  • Hellsing47
    de ez meg gondolom nem tartalmazná az esetleges magyar nyelvet mi?
    már ha valóban magyarul adják ki itthon
  • balee4
    saját fejelsztésű...
  • Rage47
    Látszik az engine-n, hogy jól fog menni. Unreal engine ha jól tudom...
  • Cyrus666
    LOL!
  • BigDaddyJoe
    Azoknál a játékoknál is lelehet venni a grafikát meg minden csak nálam annyira le kellett volna venni, hogy már házak, fák, autók, emberek nem lettek volna megjelenítve és ellehetett volna nevezni a játékot Legenda vagyok-nak, full üres város :D
  • BigDaddyJoe
    Aztán azzal is úgy járok mint a GTA4-el, akkor volt 40 FPS-em hogyha bementem a kisházba és beálltam arcal a sarokba
  • BigDaddyJoe
    ettől már csak az lesz jobb hogyha elindul a játék meg minden aztán kiderül hogy a Butcher Bay-t is úgy feljavították hogy a gépre kell kötni Paksot hogy menjen minimumon
  • BigDaddyJoe
    :D ja
  • Snexi
    valószínűleg érdekli a feltörőket az hogy hány fogy belőle...
  • BigDaddyJoe
    hát akkor hogyha azér várnak a crackkel hogy jó sok fogyjon akkor asszem nyár végén számíthatunk crackre
  • felegyi
    Egyáltalán nem könnyű feltörni, de lehet hogy a-miatt halasztják a cracket mert volt egy hír hogy csak akkor készül el a második rész ha jól megy majd a Dark Athena...
  • ricsa008
    na a Company of Heroes kijött reloaded -be remélem mire hazatérek egy normális crack fogad majd :D
    további szép napot mindenkinek
  • mans
    Mert biztos csak annak volt jó aki megvette és felrakta,meg túl jó lett a védelem:)csak várni tudunk.
  • Demeter
    Srácok sry ha már volt de vajon mi a francért nem fogadja el CD-key-t? Van rá vmi megoldás?

Txh!
  • mans
    Hát én be se tudtam mountolni,invalid mountot ír,utálom az ilyen images dolgokat,a bioshockot is 2 hétig alkottam rá a gépre.
  • BigDaddyJoe
    The darkness for me is where I shine. Diesel bátyátoknak nagyon nagy beszólásai vannak
  • balee4
    akkor nagyon hihető a dolog:D
  • BigDaddyJoe
    Ezt az infót csak azért osztottam meg veletek mert olvastam több torrenten, hogy ez a helyzet
  • Shep
    Hányszor halottunk már ilyen, estére lesz, 1 óra múlva kész dumákat. Majd lesz ha lesz, az Alone-t is kivártuk ezt is ki tudjuk, vagy meg is lehet venni.
  • kuci06
    nincs linkem, azt nem adtak :D
  • balee4
    ha adsz hozzá linket megnézem :D
  • kuci06
    állítólag kijött egy mini image

valaki nézte már?
  • Rockyhnooo
    na gyertek egy post erejéig

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1239311170
  • mans
    Kell a rühnek,a single legyen más.Majd biztos lesz nemsoká krekk,mindenki türelmetlenkedik mindehol,majd úgy is lesz)
  • Kandurex
    Csak tudnám, hogy mit csinálnak a crack csapatok a torrent oldalakon,...azon kívül, hogy a saját csatornájukon kívül, soha, sehova, semmit, se raknak fel fájl megosztóra...de nyilván.
  • balee4
    ott az új kampány, multi
  • balee4
    úgy legyen
  • mans
    Az öröm lesz,remélem azért nem csak a grafika lesz más a gémbe.

• BigDaddyJoe
    csak annyit tudok hogy több torrent oldalon írkálták hogy már nagyon nekiveselkedtek és péntekre lesz crack 100%
  • norbi2fraktal
    nem nálad ATARI-nál. mivel ismét sikerült egy jól védett játékot létrehozni
  • Szolnokboy1
    gyerekek, nektek megy a játék? nekem serialt kér. nálam van a baj? :)
  • peti71
    Alany.
  • balee4
    amúgy nekem tuti vétel lesz, ha nálunk is megjelenik
  • balee4
    nagyon jó lenne, már nagyon rá vagyok izgulva a game-re, kurvára tolnám már:D de hol olvastad?
  • cyberjedi
    ki állítja?