3013
-
Hellsing47 #367 mostanában elég sok minden jön ki magyarul..reménykedni csak lehet -
#366 benéztem -
#365 Kb semmi köze hozzá.. starbreeze motor (anno az Enclave-nél debütált) -
peti71 #364 Miből gondolod hogy itthon magyar nyelven jelenik meg. -
#363 ez jó kérdés.
ez engem még nem foglalkoztatott... -
Hellsing47 #362 de ez meg gondolom nem tartalmazná az esetleges magyar nyelvet mi?
már ha valóban magyarul adják ki itthon -
#361 saját fejelsztésű... -
#360 Látszik az engine-n, hogy jól fog menni. Unreal engine ha jól tudom... -
Cyrus666 #359 LOL! -
BigDaddyJoe #358 Azoknál a játékoknál is lelehet venni a grafikát meg minden csak nálam annyira le kellett volna venni, hogy már házak, fák, autók, emberek nem lettek volna megjelenítve és ellehetett volna nevezni a játékot Legenda vagyok-nak, full üres város :D
-
BigDaddyJoe #357 Aztán azzal is úgy járok mint a GTA4-el, akkor volt 40 FPS-em hogyha bementem a kisházba és beálltam arcal a sarokba -
BigDaddyJoe #356 ettől már csak az lesz jobb hogyha elindul a játék meg minden aztán kiderül hogy a Butcher Bay-t is úgy feljavították hogy a gépre kell kötni Paksot hogy menjen minimumon -
BigDaddyJoe #355 :D ja -
#354 valószínűleg érdekli a feltörőket az hogy hány fogy belőle... -
BigDaddyJoe #353 hát akkor hogyha azér várnak a crackkel hogy jó sok fogyjon akkor asszem nyár végén számíthatunk crackre -
felegyi #352 Egyáltalán nem könnyű feltörni, de lehet hogy a-miatt halasztják a cracket mert volt egy hír hogy csak akkor készül el a második rész ha jól megy majd a Dark Athena... -
ricsa008 #351 na a Company of Heroes kijött reloaded -be remélem mire hazatérek egy normális crack fogad majd :D
további szép napot mindenkinek -
mans #350 Mert biztos csak annak volt jó aki megvette és felrakta,meg túl jó lett a védelem:)csak várni tudunk. -
Demeter #349 Srácok sry ha már volt de vajon mi a francért nem fogadja el CD-key-t? Van rá vmi megoldás?
Txh! -
mans #348 Hát én be se tudtam mountolni,invalid mountot ír,utálom az ilyen images dolgokat,a bioshockot is 2 hétig alkottam rá a gépre. -
BigDaddyJoe #347 The darkness for me is where I shine. Diesel bátyátoknak nagyon nagy beszólásai vannak -
#346 akkor nagyon hihető a dolog:D -
BigDaddyJoe #345 Ezt az infót csak azért osztottam meg veletek mert olvastam több torrenten, hogy ez a helyzet -
#344 Hányszor halottunk már ilyen, estére lesz, 1 óra múlva kész dumákat. Majd lesz ha lesz, az Alone-t is kivártuk ezt is ki tudjuk, vagy meg is lehet venni. -
#343 nincs linkem, azt nem adtak :D -
#342 ha adsz hozzá linket megnézem :D -
#341 állítólag kijött egy mini image
valaki nézte már? -
#340 na gyertek egy post erejéig
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1239311170 -
mans #339 Kell a rühnek,a single legyen más.Majd biztos lesz nemsoká krekk,mindenki türelmetlenkedik mindehol,majd úgy is lesz) -
#338 Csak tudnám, hogy mit csinálnak a crack csapatok a torrent oldalakon,...azon kívül, hogy a saját csatornájukon kívül, soha, sehova, semmit, se raknak fel fájl megosztóra...de nyilván. -
#337 ott az új kampány, multi -
#336 úgy legyen -
mans #335 Az öröm lesz,remélem azért nem csak a grafika lesz más a gémbe.
-
BigDaddyJoe #334 csak annyit tudok hogy több torrent oldalon írkálták hogy már nagyon nekiveselkedtek és péntekre lesz crack 100% -
#333 nem nálad ATARI-nál. mivel ismét sikerült egy jól védett játékot létrehozni -
#332 gyerekek, nektek megy a játék? nekem serialt kér. nálam van a baj? :) -
peti71 #331 Alany. -
#330 amúgy nekem tuti vétel lesz, ha nálunk is megjelenik -
#329 nagyon jó lenne, már nagyon rá vagyok izgulva a game-re, kurvára tolnám már:D de hol olvastad? -
cyberjedi #328 ki állítja?