3013
-
TDantes #407 Miért, hogy kell felrakni? Na meg, a sima Dameon-t akkor le kel letörölni vagy micsoda? -
ricsa008 #406 #399 -
#405 azzal megy...legalábbis ezt a védelmet ezzel a módszerrel ki lehet kerülni, ahhogy wheelman és wanted esetében, de ne kérdezd mit hogy kell pontossan, mert én 4 orát szarakodtam a daemon pro feltelepítésével. -
TDantes #404 És Dameon Pro-val megy vajon? -
#403 Daemon pro-t kurvanehéz feltenni én ez miatt tartom szivásnak. a többi nem nehéz. -
#402 De fel tudjuk ettől számítva max 3 nap.
keddre meglesz a krekk. ÉN MONDOM!!! -
TDantes #401 Ki próbáltam akkor én, nem jó DVD-t kér. -
mans #400 Akkor írjunk panaszlevelet az atarinak,hogy nem lehet feltörni. -
ricsa008 #399 proval is cd-t kér -
#398 jo de kurva kellemetlen kivitelezni. -
#397 "#201"
ÁÁÁ ez a kurva jósgömb!!!
Nem ezt kértem húsvétra. Hiába nem volt tiszta a kép a varázsgömbbömben... de nem hazudott PÉNTEK ESTE VAN ahhogy jósoltam.... :D
LOL
-
TDantes #396 Próbáld ki és mond el jó-e akkor... -
#395 Kérdezd a wanted-wheelman-os ultra hekkereket. ez ugyanolyan secu cloack-os modszer. -
#394 na felejtsd el bazdmeg ez megint DTE-s törés.
jah szenvedj vele :P
én várok krekkre.
ez nem krekk ez secu. -
Hellsing47 #393 nálam most már csak a lemezt kéri
felraknám dt pro-t lehet hogy akár még jó is lenne
valaki pls nézze már meg -
#392 ..hm...tekintve, hogy az egy kép (bár méretes) valószínűleg semmit -
mans #391 Nekem azt írta valaki erre hogy ez azoknak van akik a töréssel próbálkoznak ügyködni,én is leszedtem de nem tudtam mit kezdeni vele. -
#390 Miért, mit csinált a gépeddel? én mikor láttam hogy nehezen jön be, kiléptem
-
#389 Emberek CRACK!!!
Nem probaltam... -
TDantes #388 Cseszd meg, még szerencse hogy van annyi eszem hogy ne vegyem be...de akkor is cseszd meg...a bánatért kell ilyen hülyeséggel szarakodni, mi? -
#387 Ide is tedd be, hátha itt beveszik :P -
#386 CRACK -
#385 hehe, DRM
szívás van
meg se vesszük... mi? -
#384 nem.
de mindegy te jösz hozzám :P -
#383 te is győri vagy? xDD -
#382 gyere el xboxon megmutatom.. -
#381 nah azt én is kipróbálás nélkül megvettem, Orange Box-ba, de az első rész ismeretében megszavazom ennek is a bizalmat. :D de azért egy demó jól jönne -
#380 lol
:D -
#379 én egy demot mindenképp megnéznék előtte.
egy game van, amit kipróbálás nélkül vettem meg - TF2 :p -
#378 Nem biztos. pl Battlefield 2-t mini image-el játszom és úgy nincs gond a multival. Amúgy inkább single játékos vagyok így nem zavar ha nem megy a multi a crack miatt. -
#377 ha kapható lenne már nálunk, azonnal megvenném..., nagy kár, hogy csak április végén jelenik meg Európában, nálunk meg lehet, h még később. mind1 akár mikor is jön ki tuti vétel:) -
#376 az a gáz, ha crackeled, lőttek a multinak -
#375 F*szláma kiadók még mindig nem jöttek rá, hogy semmi értelme a védelemnek.
Én minden eredeti játékomat crack-el játszom. Nem fogok szívni a védelemmel meg legalább a DVD-t is kímélem. -
#374 "hat igen:(...ez a vedelem odatesz Razor bacsinak is rendesen" -
ricsa008 #373 fa..om már hogy semmi crack neincs még mindig -
#372 idézőjelet ismered? -
#371 en lehuztam es ugyanott vagyok mint te xD...ellenben en megsem probaltam felrakni...majd ha lesz crack -
#370 "Na ettől felment a cukrom. Megvettem eredetiben és azt írja hogy többször nem isntalálhatom fel. A k*rva anyjukat. Várok a működő crackre."
-
#369 LOL Még a kiadóknak is kellemetlen, akkor minek van??? -
Cyrus666 #368 Naja! Tényelg sok komoly gémben van alapból magyar felirat, meg egyebek, talán ebben is lesz, habár szerencsére nincs bajom az angollal (mondjuk nem most kezdtem). Engem spes mindig örömmel tölt el, ha van benne alapból magyar, vagyunk vkik.