The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Gondoljatok csak egy pict bele abba hogy mi lenne akkor ha egy játékot sem tudnának feltörni.Csak eredetivel!Nem sokan játszanánk az újabb játékokkal az biztos.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Itt ahol én lakok égõ és megszólnak érte.ez nem vicc hanem komolyan mondom!!!De mikor megvan akkor van pofájuk kölcsönkérni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rise & Fall Civilizations at War, a védelem itt kezdõdik,ezt nem sikerült elindítani soha.

szomorú ha már "gáz" eredeti játékot/filmet/akármit venni

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

The Protector
az volt a starforce idõszak!De megfingatott mindenkit és igenis VÁSÁRLÁSRA ÖSZTÖNZÖTT MINDENKIT.Még olyan faszfejeket is a körzetembõl akik azt mondták hogy õk soha nem fognak eredetit venni mert az a menõ.Minek vegyem meg ha ingyen letölthetem?címszó alatt voltak.Aztán mikor én vettem eredeti játékot engem basztattak h milyen seggfej vagyok hogy ezért pénzt adok.Bocs a helyesírási hibákért(mégmielött belép a topikba egy kátlábon járó szótár)

The Protector
szintúgy.remélem nem lessz mostanában crack.

davidka003
A Prince of Persia: The two thrones ugyan azt a védelmet használta és ahhoz is kb 1 év volt mire lett crack.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

1 évre rá
azt azonban egy kis ügyködéssel el lehetett inditani

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

tomasz18
Ubisoft alkotott 1x nagyot a Chaos Theory-val ha jól emléyem,amikor a játék 4ezer ft-volt még akkor se volt használható crack a játékhoz 1vagy 1.5évre rá jött ki egy normális crack...

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

tomasz18
ez ami itt folyik télleg nevetséges...minek egymást szapulni míg várjátok a cracket?amíg nem jön ki a crack gamelj mással ha nem bírsz várni vedd meg ha már kapható lesz MO-n.Komolyan ez ami manapság megy a fórumokon,az már röhely 3-4 évvel ezelõtt feljött az ember lehetett dumálni,ismerkedni télleg úgy hozzászólni a témához anélkül,hogy pár sípszájú kis köcsög ki a gépe elõtt nagy legény,beugatna....

jól tette az Atari,hogy ilyen védelmet rakott rá valamibõl neki is megkell fizetnie a munkásait..Személy szerint én is nagyon várom,hogy tolhassam de nem kezdek el pánikolni..

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Doom 4
XD Megint a paprikás.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

balee4
Lemertem volna fogadni, hogy szívatsz, hogy ez mire jó. thx

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nálad így van, de nem mindenkinél.

<#mf2>

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Óh akkor talán Protector testvérünk lehet hogy tényleg talált valami érdekeset

The Protector
Kész is.Nagyon jó.

De finom volt a paprikáskrumpli.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

balee4
megsúgom, oda jóval késõbb kerül fel minden...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

egyébként van ez az oldal hogy: www.gamecopyworld.com amíg ezen nincs crack addig semmi remény

Doom 4
ha megy akkor honap nem mek suliba XD

balee4
müxik a game? vagy szivatsz minket? 😄

The Protector
GYerekek megvan!!!!!Eddig okés!!!!!!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Doom 4
Tényleg elnzést. De ez csak a f*sz "magyar" tanárom hibája....

The Protector
Nah vmi van újdonság.!!!!!Elöbb tesztelem.

Ennek a fórumnak már köze nincs a Riddick-hez ahogy elnézem. Már áttérünk a "hogyan írjunk helyesen üzenetet hogy az ne legyen sértõ senki számára sem" címû oktató fórum

Látom nem elég jó a suli mer középiskola szót azt egybe kell irni. Már bocs.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Amúgy meg ezt az "ostoba vagy" jelzõt elõször gondoljuk át meg persze ha már itt tartunk akkor nem ártana visszaolvasni a dolgokat nem csak átfutni az üzenetet mint annak idején a matek leckét

Doom 4
Közép iskolába járok de mind1.

Na most egy pillanatra álljunk meg. Én mint ahogyan azt már a korábbi üzenetemben is kihangsúlyoztam csupán poénnak szántam. Semmi bajom egyik játékfejlesztõ céggel sem, mert ha õk nem lennének akkor menne a sárga kazettás Super Mario World aztán jószerencsét

gfreak
nem azt mondtam hogy ez a világ legjobb védelme (mondjuk jobb mint a Starforce) de ez van, ezt kell szeretni..és nekem még nem okoztott problémát...mondjuk én olyan hülye vagyok, aki megveszi a játékokat (és abból a pénzbõl, amit a munkámmal keresek, még mielõtt beindulna a gazdaggyerekezés)

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
ezzel csak annyi a baj, hogy ostoba voltál..ennyi..mi a bajod az Atarival? vagy dögöljön meg az összes kurva játékfejlesztõ mert nem adják ingyért a játékokat?

gfreak
nem, én azt tudom hogy nem okoz problémát...hiszen van ugyanilyen DRM védett játékom, és semmi gond nem volt vele

KranaZoli
<#wow2><#rinya>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Rage47
egyébként meg nem árt a topiknak egy kis pörgés 😄
Rage47
kíváncsi vagyok akkor is ilyen elégedett leszel-e, mikor a játék kiírja, hogy sajnálom, többet nem telepíthetsz, hívd fel az Atarit...
The Protector
Itt meg mindenki legalább annyira ki van gyúrva mint a riddick a gameban.

The Protector
XDXDXDXDXDXDXDXDXD

A kedves vásárló háborog mert ez a szar másolás védelem igenis problémát okoz...olvasni kéne megtanulni haver

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

The Protector
A demó kurvarövid.Xboxon végigtoltam 10perc alatt.Hidd el arra lenne jó hogy megnézd milyen beállításokkal futna.Többre nem.

gfreak
nem hiszem el hogy majdnem minden egyes topikban megy a rasszozás...aztán ha én 'ork' vagyok akkor mivan? vagy kék vagy hupizöld? faszkivan sok gyökér

Halljátok ez már vicc komolyan! Most ideírok egy ilyen szimplán poén jellegû megjegyzést hogy veszek ilyen pengét aztán bemegyek az Atarihoz erre 50 ember nekem esik hogy: Na nehogymár te legyél felháborodva meg figyeljééé má oda hogy mit írsz kisgyerek mer hát izé meg izé meg stb. Jó hogy nem már egybõl ban-t kapok 😄😄😄😄😄😄😄😄 ÁÁÁÁÁÁÁ mindegy ahogy elnézem nem csak a játéknak van erõs védelme de az Atarinak is.......

Te azt csak hiszed, hogy nem okoz problémát.

KranaZoli
Ha lenne belõle demo, nem is lenne gond.
Azzal egy ideig ellenne az ember...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Rage47
mikor rádront 5 ork késekkel, te csak állsz majd egy helyben, remek😊
gfreak
alkalmazkodni???? ehh...különben is te tudsz kung-fuzni (Bizonyítsd be - szólt Morpheus <#eplus2> )

gfreak
azért amikor még én jártam áltsuliba is már ott figyelt a kés...csak akkor a pillangó volt a fasza, meg persze nem másokba akartuk beleállítgani, csak azon versenyeztünk ki pörgeti jobban 😉

Rage47
alkalmazkodni kell...:p
gfreak
a kedves vásárló nem háborog a védelem miatt, mivel neki az égvilágon semmi problémát nem okoz...aki meg nem veszi meg, megvárja amig jól feltörik

Legfeljebb a kedves vásárló, lehet felháborodva e védelem miatt.

The Protector
cakli pakli mennyibe kerül ez az egész.
M.O-n be lehet szerezni?

Shep
Általánosban már ez a menõ, a késezés? Annak idején nálunk még az ördögfióka volt a menõ, jó fele haladunk úgy látom 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!