The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Tages\100663362 könyvtárba.
Ezután a patchet másold be a játék könyvtárán belül a \System\Win32_x86 mappába, és indítsd el.
Ez megpatcheli, és kész is!
Fontos! : Vista ,vagy Windows7 alatt Rendszergazdaként kell futtatni a patchet! (jobb egérgomb-futtatás rendszergazdaként)
Én így csináltam, mûxik Vista 64 biten!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Maxtreme thx.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
patchelésnél elsõnek azt írta h failed, utána meg done, szóval...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
). és tegyékek bele a játék könyvtárába és kerressétek a \System\Win32_x86 mappát bemásoljátok elin ditjátok megpetcheli és kész.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Valahogy nem tudok hinni
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ok, i need some beta testers
"You're not afraid of the dark, are you?"
You need:
*Version 1.01 (be shure to update with the offical patch first)
*Vca.bin from http://www.megaupload.com/?d=FVFS0F1R
Url: http://www.zshare.net/download/59541132f9f907aa/
Password: t4g3scansuckmyballs
Vca.bin goes to(depending on your system):
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Tages\100663362
OR
C:\programData\Tages
Patch.exe must be inside the same folder as the "Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\System\" folder.
After that just execute it.
Have fun,
Darkc0der
Aki akarja próbálja ki én nem bízok benne, bár ott írnak olyanokat, hogy mûködik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem az nem sok, ha valaki mostanság egy könnyeden kardigánnal eltakarja a - rettentõen gyûlölt divat szerint készített nadrág, poló, felsõ által mutogatott - derekát, nyakát... és ezáltal a férfi szemünknek oly' értékes dekoltázst is.
Majd, ha tartósan 25 fokok lesznek, nyugodtan mutogassanak cicifelsõket...
Nincs még tartósan jó idõ, hogy dekoltázsokat, meg ülepalsókat mutogassanak az egocentrikus lánykák.
[merlinw.org]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."