The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
A nagy fájlt nevezd át iso-ra. Persze csak akkor mûködik, ha nem kell a védelem a lemezen.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

zzeN
vittem pár órát már, és az a map ami lejjebb van az a dark athena-ról való szökés utáni map, nem is olyan rövid game😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
nekem 20 fps-el ment a minimumon 16x-el.
utána 30-lett a limit minimum és 8-x-re volt téve.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

balee4
egyébként ez az effekt pontosan mit jelent?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ha FEHÉR a képernyõd, kapcsold ki a Screen Space Ambient Occlusion-t a Video beállításokban. Egyelõre ez a legegyszerûbb megoldás.
sajnálak
tudom mijen érzés én már 3hete vagyok vele itthon
de legalább már az egeret meg tom fogni vel😄<#szomoru1>

Hello, nekem is mûxik. Játszottam 1 percet se és mikor meghaltam mert valami épület elõtt lelõttek, fehér lett a képernyõ és csak ilyen kis fekete pontokat láttam semmi mást. Valaki help? :S
Köszi
Maxtreme
jessz.
xp 32bit alatt próbáltam, de igazából csak pár perc erejéig.
Szal lehet lesz ez lassabb is.

balee4
Még 8800 Gt-d van?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Attelee
Nekem a Patch se megy fel!
Ki irja h: Missing or invalid Registry/INI entry!!!
Próbáltam az Eu-t és az Usa patcht is de egyik se!

Ötlet???

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Maxtreme
Ambient O. nélkül nálam nem megy 40 fps alá. (4xaa mellett sem) Igaz még csak az alapot próbáltam.

DarkSector
csináltam videót!!!
az elején bénázok kicsit 😄

Videóim...bal felsõ a riddick-es videó

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
1440x900 - 1280x800

Hali!Aki ért hozzá az leirná,hogy egy 22-es monitornál mi a jó beállitás?Pl:1280x720,1440900,1280x800, melyik a jó felbontás?Meg az ,hogy 16:10 vagy 16:9?Eddig azt hittem tudom de most valahogy képtelen vagyok beállitani rendessen.Valami mindig nem jó!Vagy szûk a kép ,vagy van fekete szegély alúl,vagy széthuzza a képet!Elöre is kösz!Hy!
DarkSector
crash nevü ablak .... 😄
ha értenél angolul lol 😄

szerintem ott nagy gondok lehetnek...mármint a renszerrel.

Sziasztok!Nem tudja valaki miért dob ki a windowsba ha a felbontást akarom állítani.Kijön egy crash nevû ablak és kész indíthatom újra.Mármint a játékot.Egyébként tudok vele játszani de csak az 800 x 600 - ban azaz alap felbontásban az meg nagyon csúnya.

padavanHUN
Elsõre játék alatt nekem is az ugrott be, hogy hell yeah, Sam bácsi dédunokája lehet ez a Riddick gyerek, mert keni-vágja ezt a bújkálós harcmodort, szóval ebbõl a szempontból lehet alapja az összehasonlításnak. Persze még az elején vagyok, és nem jöttek elõ nagyon olyan mozdulatok, mint a SC-ben, meg hát ugye a környezet is más, de van benne némi rokon vonás, ez kétségtelen. Lopakodni kell, ebben mindenképpen hasonlít.

Nekem az tetszik a leginkább, hogy tényleg roppant filmszerû, olyan, mintha egy interaktív sci-fit kaptál volna kézhez.

http://f1game.hu

DarkSector
bassszameg egy ltöltött játéknak elfelejtettem kiszedni a rar-okból az mds fájl-t, ami pár kilobájt...
LOl
most megint tölthetem le!!

Vagy nem tudtok valami megoldást, erre hogy hogy birjam müködésre az MDF fájlt, mert az 5 gb játék adatai abban vannak végülis....????<#shakehead>

Nekem csak az élsimitás nem tetszik,16 AA val 25 fps em van,így azért már szebb,de most 8 AA ra raktam és szerintem lehetne szebb is,majd biztos lesz még pecs,de inkább örülök hogy fut szépen a gém.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Prince23
Akkor ez az én játékom!
Tényleg Splinter Cell?

padavanHUN
Na, játszottam vele egy kicsit, három pálya kész. Azt kell mondjam, nagyon kemény cucc, komoly lopakodós, sötétben sunyulós, árnyékból lecsapós, egyesével kivégzõs cucc. De nagyon nagy. Olvastam, hogy egyesek a gfx minõségre panaszkodnak, hogy semmit sem változott meg ilyenek... Nem értem, ilyen szinvonalas fény-árnyék hatásokat és ilyen komoly textúrázást ritkán látni. Nagyon egyedi, ötletes játék, elképesztõen filmszerû, szóval ez nálam kötelezõ vétel lesz, ha hajlandóak lesznek nálunk is forgalomba hozni.

Türelmes embereknek való, kifigyelni az õrök mozgását és az õ ritmusukban leszedni õket egyesével, szép csendben. Nem érdemes lövöldözést provokálni, itt nincs rambózás, vagy ha mégis, akkor rambót egy perc alatt lenyomja a túlerõ.

Király nagyon, szegény Velvet Assassin's-t darabokra alázza.

http://f1game.hu

The Protector
Vmi netes maffiózós szar amire ha rákattintasz kiírja h kirabolt a mittudoménki.elvett tõle 400dollárt.Ha vissza akrsz vágni regisztrálj stb stb...Online gyökérség.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

J i GS a W
a p****ba pont most van össze varva az ujjam <#shakehead> még írni is alig tudok nem ám játszani<#pias><#gun>

Shep
Mi volt abban a hsz-ben ami ekkora közfelháborodást keltett?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
na nemá hogy 1360x768 a max :SSSSS

DarkSector
közben meglett 😛

Fenrir
Rákattintottam, most már elmehetsz innen a picsába is akár...

A halál csupán a kezdet...

MerlinW
Én sem emlékszem, de fene tudja. Multiban nem hiszem hogy elakadt volna😊 Lehet variáltak az elsõ résszel is, vagy csak az idõ homálya😊 Majd Athena után végigjátszom azt is.

[merlinw.org]

balee4
sztem ez multi pálya, nem? az alap Butcher-ben tuti, hogy nem volt ilyen helyszín.

biomage
hát ez tényleg durva, minimum 5-öst érdemelsz érte <#idiota>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

The Protector
Takaodj a szaroddal gyökér.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MerlinW
3 éves reget ezért bannoltatni... de te tudod...

[merlinw.org]

DarkSector
nem mondod
😛

DarkSector
cs te serial-t hová irtad?
mert nekemis az a 2 lehetõség jön csak ki
:S

Fut!!!!!

MerlinW
Úgy látom Butcherrel is újra kell játszanom, mert nem ismerõs ez a helyszín😊

[merlinw.org]

Doom 4
Ja amúgy bele néztem van benne lan úgy hogy ki lehetne próbálni a multit hogy megy-e Hamachin.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Bocs a Caps Lock miatt.

Doom 4
iTT AKADTAM EL nAGYON DASZA JÁTÉK DE SAJNA MENNEM KELL ALUDNI :S

Végre ez is fel lett törve. Majdnem 1 hónap után.<#beka2><#hawaii>
MerlinW
A menü csúnyán küldi a videókártyát😊 Mikor pause-van 70%-on pörög a venti... beteg és egészségtelen😊

[merlinw.org]

Nagyon faxa game....Nvidiásoknak ajánlott feltenni a 185.81 drivert...nagyon jól fut vele...<#awink>

The Protector
Elindult.Köszi a segítséget.Merlin w és Zsolte20.Sikerült
az volt a gond hogy rejtve volt a mappa.

MerlinW
Áh...

1. telepíted a játékot
2. feldobod a javítást
3. elindítod a játékot
4. beírod a sorozatszámot
5. nincs internet kiválaszt
6. ekkorra létrehozta a Tages\100663362 könyvtárat, bemásolod a Vca.bin -fájlt
7. bemásolod a patch.exe-t a riddick/system könyvtárba, elindítod, nem találja a fájlt, betallózod a Win32_x86/dvm.dll-t, majd patch, utána betallózod a TagesClient.dat-ot, majd patch.
8. elindítod a játékot a desktop ikonnal.

[merlinw.org]

The Protector
megvan.köszi.folytatom a crackelést.

A #1362 és #1388 as hozzászólásomba leírtam mit kell tenni,ez vistán,de xp nél is megcsinálhatod asszem,vagy a total commanderba a beállításoknál az általános beállítások nál a képernyõ re mész és ott lesz hogy Látszik a rejtett system file ide raksz egy pipát,utána Alkalmaz és Ok.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

The Protector
Azt csinálom......
Rákattintok kiírja:válasszi ki az alábbi......
Választhatom:1nem kaptam aktiválá.....és szeretnék egyet
2Az interneten kapott kódit szeretném bevinni
Következõre nyomok.beírom a serialt.
következõ
A számítógépen az internett nem elérhetõre nyomok.
következõ
Az aktválási....nem sikerült elvégezni.
Van egy mentés meg bezárás gomb.
bezárom
nem hozott létre semmit.
Mit rontok el?

A application Data mappa rejtett,azt ugy tudod elöhozni hogy vezérlöpult--mappa beállitások--nézet fül--és középtájon rejtett fájlok és mappák megjelenitése!!!

MerlinW
Azzal amit kirak az asztalra😊

[merlinw.org]

The Protector
nem hozza létre a mapáát.pedig azt csináltam amit mondtál.
eddig ezt csináltam.Riddicket feltelpítettem.Patcheltem a hivatlos patchel.Amit mondtál megcsináltam de nem hozta létre.
Ötlet?