3013
  • mester1987
    #3013
    Érkezik a harmadik Riddick játék
  • mester1987
    #3012
    Bár 1 hiányzik, ami még megjelent konzolra úgy látom (Munity - 'Butcher Bay Riot')
  • mester1987
    #3011
    4 Map Pack + Hang Kommentár az egyjátékoshoz.
  • Harbinger
    #3010
    A GOG-ossal nem tudok, írják is. De a Steames verzióval tudtam még vagy 1 éve pár meccset tolni egy amcsi ismerősömmel.
    Ezek a DLC-k egyébként mik? Mert láttam anno, hogy az Ataris fórumon voltak ilyen plusz cuccok, mint letölthető, de már eltűntek.
  • mester1987
    #3009
    Aki egyáltalán még tud játszani online, ITT vannak a DLC-k.
  • mester1987
    #3008
    Pedig jó lehet a Mechás mód, ha van vagy egy fejlődés.
  • Harbinger
    #3007
    Senki nem játsza. Én a Steam-es verzióval rá vettem egyik haverom, hogy pár kört toljunk már.
    Majd megnézem a GOG-os verzió is olyan-e, ha igen elvileg bárki hostolhat.
  • mester1987
    #3006
    Hiába, ha nem lehet vele multizni.
  • Harbinger
    #3005
    GOG-no most holnap du 4-ig 3.74 $ a játék! DRM mentes!
  • Optimus Prime
    #3004
    De mi az istennek tenném rá a magyarítást?! Főleg a bugos magyar kiadásra?
  • mester1987
    #3003
    i2k magyarosítást rátolod tuti jónak kell lennie, de szerintem csak a CDProjekt-es hotfix-re csapasd rá!
  • Optimus Prime
    #3002
    Magyarítás, magyar kiadás - számomra egy kutya. A magyar kiadásról tudom, hogy bugos min. egy ponton: nem látszik a monitor és tag, akihez Riddick beszél. :S
  • Evin
    #3001
    i2k fordítása nem bugos egyáltalán, független a hivatalos fordítástól. A hivatalos, a javítás után, is csak az extra menüpontok alatt rossz.
  • Optimus Prime
    #3000
    De minek a felirat? A magyar kiadás meg bugos, ezért is adtam el és cseréltem steamesre.
  • mester1987
    #2999
    Ha az angol verzióra rátolod a patchet aztán a cracket és lehonosítod akkor nem lesz sehol semmi hiba. Már 2x végigvittem.

    A magyar verzióval nem tudom milyen lehet, de érdemes a hotfix után rátolni az i2k-s honosítást, mert az jobban visszaadja
    (ki kell próbálni, jobbat nem tudok erre mondani...)

    [Valószínű, hogy a hotfix, csak lokalizációs hibát javít és lokalizációs hiba miatt volt bug, én ezt olvastam!]
  • Optimus Prime
    #2998
    Most már a DRM-től se kell félnünk! Riddick mindkáét kalandja a GOG-on.
    13.-áig mindössze 6 $-ért.
  • Optimus Prime
    #2997
    De van még egy bug, amit nem hiszem hogy javít mert a mech-es baki előtt van. A Dark Athena-ban beszél Riddick a falnak. Majd megnéztem egy Youtube videót és ott az egyik rabbal beszélt monitoron. :S Meg az említett extra menü is hibás. Ezért cseréltem Steamesre a retail verzióm.

    Multit nem akar játszani valaki? Pitch Black-et tudtam játszani egyik Steames barátommal, de kéne több játékos.
  • Evin
    #2996
    Ha jól emlékszem, az csak a "nem lehet kiszállni a robotból" hibát javítja, az extrák menü továbbra sem teljes értékű. i2k féle fordításban nincs ilyen hiba. (de nem azért mondom, hogy mindenki váltson arra!)
    De annak nincs köze az aktiváláshoz.
  • mester1987
    #2995
    tegyétek fel rá az i2k-s honosítást a magyaritasok.hu-ról, azzal baró lesz
  • Sirch
    #2994
    Mára megoldódott a probléma.
    A Tages szerverei túlterheltség miatt álltak pár napot. Amint újra elérhetőek lettek, már nem jelentett problémát a játék aktivációja. Emellett a magyar forgalmazó is segítőkésznek bizonyult, mikor hozzájuk fordultam.

    Mindezt csak azért írom le, mert feltételezhetően nem egyedi jelenség történt.
  • Optimus Prime
    #2993
    Nekem Steames van és XP, de úgy nem volt gond. A magyar verzióhoz van egy hotfix is, ami egy játékbeli bugot javít. Viszont szinte lehetetlen elérni, talán a PCGuru weboldalán még megvan.
  • koschwarz
    #2992
    az első rész 95%-os, a második 75%-os (nálam). amíg az első egy annak idején a korabeli FPS-ek között egy friss univerzumban, friss ötletekkel teli játék volt, azt a második részben sikerült egy tucatlövöldévé silányítani. a szárazföldi részt hogy untam...
  • koschwarz
    #2991
    pedig de, sajnos, szerintem jobban teszed, ha crackeled.
  • Sirch
    #2990
    Hát picit morci vagyok.
    Megvettem a játékot, ami a telepítést követően nem volt hajlandó elindulni, de nem voltam rest utánaolvasni a problémámnak, és kiderítettem, hogy a Tages védelem újabb verzióját kell letölteni win7-hez (ami a lemezen van, nem jó). Megtörtént, de ezután se tudtam aktiválni a játékot, a Tages aktivációs szervereit se az automata rendszerrel, se manuálisan nem lehet elérni, a supportjuk e-mail címe nem él, minden levelemet visszadobja, hivatalos honlap lelőve, az Atari fórumon csak 1-2 éves FAQ bejegyzések vannak, amik megegyeznek a Tages honlapján találhatóval. Reméltem, hogy a terméktámogatás hiánya nem fog odáig vezetni, hogy boltban vett eredeti játékot kelljen crackelnem csak azért, hogy játszani tudjak...
  • Optimus Prime
    #2989
    Hát... akkor aszem túl elfogult vagyok a játék/karakterrel szemben és nem zavarnak ezek a hibák. mint az Advent Risingnál - ak kismeri tudja átlag hányszor crashel 20 perc alatt - de én szeretem.
  • Ryder62
    #2988
    A hajón még úgy ahogy lehet lopakodni, sőt második végigjátszásnál még élveztem. De ahogy bolygót érünk átmegy monoton lövöldözésbe és még a pályadizájn sem az igazi. Max úgy lehetett volna jó az a rész hogy Riddick megszökik a hajóról és azon a bolygón földet érve a városban szabad mászkálás lett volna, és lehetett volna küldiket felvenni, NPC-kel csevegni stb. És utána már belefért volna egy lövöldözés rész is. De így sajna mindig annál a résznél megy el a kedvem.

    Amúgy nem tud valaki egy olyan modot ami az eredeti zenéket teszi be az athena-s butcher bay-be? Mert az EFBB soundtrackja annyira etalon nálam (sőt az egész játék) hogy a dark athena-s butcher bayből nagyon hiányzik. Ugyan azok a zenék vannak mint az eredetiben csak mixelve, gyengébben szólnak és az olyan semmilyen. Néha azt veszem észre hogy az EFBB action soundtrackját fütyürészem XD

    Egyébként remélem hogy dolgoznak egy folytatáson. Mert sajna ez a játék bukott. A rajongók (mint én is) egy ugyan olyan hangulatú, játékmenetű játékot vártak mint az EFBB. Sajna ez nem jött össze, a rajongók húzták a szájukat az AODA után , pedig az esély megvolt hogy sikeres játék legyen. Csak hát a készítők egy tucat fps-t faragtak Riddickből. Pedig az EFBB-t 50 emberből 47 egy nagyszerű, kitűnő játéknak tartja.
  • Optimus Prime
    #2987
    Én végig vittem szinte egyszerre akkor és nem találtam gyengébbnek a játékot. Tény, hogy több akció volt, de ott volt a spéci penge is. Szal lehetett stealthelni. :D Úgy voltam soha rosszabbat, de lehet ez ízlés dolga. Ahogy nekem jobban bejön a Riddick film, mint a Pitch Black. :)
  • koschwarz
    #2986
    az a páncélból nem lehet kiszállni bug az kifejezetten a magyar változathoz kapcsolódott. nem tudom a steam-es milyen lesz.

    bevallom, nekem a dark athena annyira nem tetszett. a butcher bay annak idején egy iszonyú pozitív meglepetés volt, és amikor megjelent a dark athen, akkor előtte azt megint végigvittem, de közvetlen utána a dark athena elég gyengus volt, lényegében egy cső fps, amiben sajna még az arányok is jócskán eltolódtak a lopakodásról a szimpla lövöldözés felé.

    de a riddick univerzum rajongójaként azért csak végigvittem :D
  • Optimus Prime
    #2985
    Csak megvettem végre Steamen, az rendes verzió. Még jobban is fut, csak AA meg valami space ambient nincs belőve és simán fut. Eszméletlen a grafika. A magyar kiadásban volt pár bug, itt remélem nem lesz.
    (hiányzó monitor egy beszélgetésnél)

    A multi mindig halott volt? Mert ahogy nézem hostolni lehetne.
  • fekinho
    #2984
    Sziasztok!
    Hol tudok aktiváló kódot találni a játékhoz?? :S
    Valaki segítene?
  • Optimus Prime
    #2983
    Ez nem igaz, van egy baki mikor Revas a cell blockban van és ránk küld két nehéz drone-t. Nekem csak egy volt és hiába öltem meg, nem tudtam kilépni a páncélból. A hotfix segített, de van még bár baki. Amikor Dacher-rel beszél Riddick egy pulton, nálam nem látszott a konzol vagy a képernyő se nem hallatszott, még a felirat se volt csak Riddick dialógusainál. Nem tudom ezt javítja-e a hotfix.

    Egyébként nagyon jó játék, mindkettő. Tényleg az egyik legjobb filmes játék és a grafika... Maxon ugyan nem ment, de hogy próbálgattam az utó-akármivel bekapcsolva közepes textúrákkal nagyon szép. Pl. New Venice partjai, ahogy a tenger hullámzik a felhős naplementében.
    Egyedül a pár baki zavar, ami nem tudom ismert hiba vagy a magyar kiadás gyermekbetegségei. :(
  • Evin
    #2982
    A CDP patch csak és kizárólag a fordítás hibáit (egy részét) javítja.
  • Optimus Prime
    #2981
    Sikerült olcsón hozzájutnom a játékhoz és az érdekelne, hogy a multi teljesen halott? Vagy csak kéne a CDProjektes kiadáshoz a patch és azért nem látni/találni egy szervert se?
  • fekinho
    #2980
    Hol tudok serial számot szerezni a game-hez?
    valaki segitene?
    Köszi!
  • Csavez
    #2979
    Hi!
    Hol vannak a játék save fájljai?
  • fekinho
    #2978
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem küldeni egy serial numbert?..sehol nem találtam...vagy valamit nem vágok a játékkal kapcsolatban?
  • Optimus Prime
    #2977
    Steamen most 5 euróért vesztegetik. Bár én ehet maradnék a dobozos kiadásnál. A hazai CDProjektes kiadás is rendelkezik a DRM-mel? Mert pl. a Mass Effectnél kivették. És a magyar felirat alap vagy külön lehet telepíteni/beállítani?
  • petya1005
    #2976
    Hello!
    Az lenne a kérdésem, hogy a magyaritasok.hu-ról letölthető magyarítás használható-e a játék steam-es változatához?
    Ha igen, mennyiben érinti ez a magyarítás telepítését?
  • Ryder62
    #2975
    Az a baj hogy a készítők kijelentették megjelenés elött hogy csak akkor csinálnak egy új részt ha a dark athena sikeres lesz. Valahogy úgy fogalmazták meg hogy a dark athena csak egy bemutató darab és akkor csinálnak folytatást ha sikeres lesz. De kérdem én hogy miért kellett egy játékot így elrontani. A 2004-es Butcher Bay nagy sikert aratott a játékosok körében (nálam best game ever). Főleg a játékmenet volt tökéletes. Minden esély megvolt rá hogy a dark athena is sikeres legyen. De már ott elrontották hogy egy rövid játékidejű folytatást csináltak. Ez még nem is lett volna probléma ha nem egy fullhent lőjük-halomra-aki-az-utunkba-kerül tucatjátékot kaptunk volna. Tehát én már nem is várok folytatást :(
  • juhaszne betty
    #2974
    Bocsika de láttam mind a két részét a fílmnek és ha a játákot hozzá adom akkor okés én kifejezetten a játék végére mondtam,hogy furcsa, még akkor is ha lessz folytatás.