208
Végre egy újabb WWI RTS
-
#48 Germany
Campaign Maps
*
Assault on Fortress Liege 1914
*
East Prussia Operation 1914
*
Narevskaya Operation
*
Balkan Front
*
Breakthrough to Verdun
*
Capture of the Maas Heights
*
German Counterattack Gonnelie
*
Cambrai
*
Intervention of Germany into Soviet Russia
*
Offensive on the Ena River
-
#47 Entente Nations
Campaign Maps
*
Battle near the Fortress of Namur 1914
*
Battle near the River Marne 1914
*
Battle near the Ena river 1914
*
Autumnal Campaign in Champagne-Artois 1915
*
Ypres 1915
*
Verdun 1916
*
Battle on the Somme 1916
*
Rouen 1917
*
Amiens Operation 1918
*
Operation in Messina 1917
-
#46 Ami biztos:
Released:
June 2005 (Russia)
Szóval az oroszoknál már rég megjelent. -
#45 Megjelent!
Elvileg a mai napon.
Ez elvileg már az angol verzió.
Ennel többet egyelőre nem tudok. -
#44 Sajnos én is csak a munkahelyemen tudom tulni, itt is egyetlen gépen. Az otthoni gépemen egyáltalán nem megy.
Úgy néz ki minél régebbi a monitor kártya, annál biztosabban elindul és tökéletesen működik. A probléma csak az, hogy szereti az 1 giga ram-ot, főleg amikor már vagy 30-40 ezer egység mozog a pályán és nemárt neki egy kb 3000-es proci sem ilyenkor. A régebbi gépekben meg nem sűrűn vannak ilyesmik. -
nick név #43 köszi a helpet
ehh kár :(((( pedig kedvem lett volna játszani egyet az OMM-val -
#42 Egyes videokártyákkal gond van sajnos és ezen a patch sem segít. Nekem hasonló problémám van mint neked a Gf4200 Ti és a Gf 5900 FX kártyával, de például egy Ati 9800-as kártyával már tökéletesen fut. Még szerencse, hogy a munkahelyemen több gépen is ki tudtam próbálni. Ezeken a problémákon sajnos a kártyák driver cseréje sem segít. -
nick név #41 hi all
tegnap megtaláltam régi entente cd-m, gondoltam nosztalgiázok egyet, már elkezdtem építeni pár épületet erre kilép vindózba :(
próbáltam még párszor, de ugyanugy kilép... aztán felraktam hozzá az 1.3as peccset, de igy már a menüt sem lehet látni :((
van valami megoldás erre? emlékszem régebben simán ment... -
#40 Képek alapján sehol sem láttam. Azért remélhetőleg igen. Az egyetlen másik I. vh-s rts-ben (The Entente) lehet gáztámadást indítani. Ki lehet fejleszteni, majd pedig az ágyúk vagy az aknavetők tudnak gázbombát kilőni. Remélem itt is követik majd a jó példát. -
#39 gázt be lehet majd vetni? -
#38 A Trailer nagyon jó!
Szerintem jobb mint amilyen a játék valójában lesz.
Remélhetőleg majd jól vissza tudja adni az I. világháború hatalmas mészárlásait. A támadó félnek mindig hatalmas túlerőben kell lennie, hogy a lövészárkokon valahogy áthámozza magát.
Jó lenne, ha nem lenne (tíz katonával tisztísd meg a csatamezőt) stílusú küldetés. Remélhetőleg lesz lángszórós egység, ami nagyon jellemző volt az I. vh-ban, de eddig nem láttam a Blitzkrieg eddigi részeiben és modjaiban.
Érdekes, hogy itt már lesznek hajók is. A Blitzkrieg sorozatban eddig nem voltak. Mondjuk személy szerint nekem eddig sem hiányoztak, de kétségtelen, hogy érdekes színfoltok lesznek.
Az idei évre ígérik a megjelenést, remélhetőleg lesz is belőle valami. -
#37 Megjelent hozzá egy Trailer.
Letölthető innen:
http://www.bkportal.com/default.asp?content=downloads&DownloadID=84 -
#36 Mindenesetre ígéretes. -
#35 -
#34 -
#33 Egy gyönyörű néemt tank, éppen rendetrak a városban. -
#32 -
#31 Újabb képek jelentek meg:
-
#30 Próbálgatom, de az irányításra még nem jöttem rá. -
#29 Tényleg nem ismertem. Máris töltöm lefele, aztán ha sikerül kipróbálnom, összegzem véleményemet. Bár a képeket nézegetve, már nem is lehet rossz :-) -
#28 érdekesen hangzik,majd utána nézek -
#27 ez megvan eredetiben :-) -
#26 Diplomacy, Avalon Hill/Microprose
Egy cikk róla. -
#25 History Line 1914-1918, Blue Byte (Settlers!)
Az Underdogsról letölthető! -
#24 Mindegy.
Hamarosan jön a Gary Grigsby's World at War sorozat következő darabja (feb. 28.). Elvileg ígérik, hogy az első rész is rajta lesz a CD-n. Az egy I. VH-s game volt, amolyan Panzer Generalsos stílusban. Csak Amerikában jelent meg. KÖTELEZŐ DARAB LESZ MINDEN RAJONGÓNAK!!! Az új amúgy II. VH-s, de lesz benne I. VH-s scenario/hadjárat is. -
#23 Basszus! Mi az, hogy csak 10 képet lehet beszúrni? :( Legalább backel megőrizné azt a szöveget amit beírtam. Ez a szemétség ... (Picsába!) -
#22 Nem ismered a History Line-t? -
#21 Bevallom ezeket nem ismerem, de majd utána nézek. Azt hittem elég széleskörűek az ismereteim ezen a téren, de belátom tévedtem. -
#20 Próbáltam. Én abban ha szigeten volt a bázisom, akkor a légierőt fejlesztettem, meg a flottát. Szárazföldön a légvédelmet és a lovasságot-gyalogságot. De pár free gamet nyomtam vele, kipróbáltam, de nem jött be, ahogy az Alexander sem. Mindkettő jó próbálkozás volt, az Alexander még szép is, de valahogy nem sikerültek túl jók.
Ellenben a kedvenc I. VH-s progimmal, a History Line 1914-1918-al!
Na az volt az, ami igazán tetszett. Csodálkozom is, hogy eddig még nem adták ki felújítva!
Aztán ott volt a Diplomacy, a World War One Battlefields stratégiák. -
#19 Nem ismerem ezt a victoria-t. Milyen játék? Tudsz mondani valami oldalt ahol info van róla?
Egyébként az Empire Earth-ban is lehet választani a WWI korszakot. Igaz kicsit leegyszerűsített, de azért nagyon élvezetes. Ez már teljesen 3D-s és lehet egységeket gyártani garmadával.
Hátránya, hogy multiban nem lehet nemzetet választani, hanem mindenki fix egységekkel nyomul, ami többnyire az egyes nemzetek egységeinek keveréke. Ez sajnos el lett rontva.
A folytatásában Empire Dawn of the Modern Word-ban (nem biztos, hogy jól írtam a nevét) is benne van a WWI korszak és itt már multiban is ki lehet választani melyik ország hadseregét akarjuk irányítani. -
Thanatos #18 félreértesz, én nem fikázni akarok csak a véleményem irtam be..., ugye izlések és pofonok...
amugy abban igazad van hogy hiánypotolo, szvsz ez az egyetlen előnye, többet neki sajnos nemtaláltam...
(amugy én is csipem WW1-et és örülnék is ilyen stilusu stratégiának , de ettől még az entente engem nagyon nem gyözött meg...)
mellesleg ha már WW1 akkor victoria...
igaz nem az a szűk értelemben vett rts (szerencsére :P) de szeirntem nagyon jó... -
#17 Erröl már többször beszéltem ismerőseimmel, hogy kinek mik is a kedvenc játékai. Van olyan játék aminek látványától is elsírom magam, nem hogy játszak vele, de látom, hogy másoknak mennyire tetszik ezért még véletlenül sem sértem meg őket valami fikázással, inkább hallgatok és elfogadom, hogy nekik tetszik.
Az Entente pedig az én kedvencem. Lehet, hogy az óriási hiánypótlása miatt, hiszen ez ma az egyetlen I. vh-s rts ami be is szerezhető. Nem örülök ha lehúznak egy nekem tetsző játékot, de ezzel a programmal kapcsolatban már megszoktam. Jók voltak a scenariók is, de a multi meccseknek valami eszméletlen hangulatuk van. -
#16 Nem tudom próbáltad-e a The Entente programot. Ott is főleg a gyalogságé a főszerep. Mérhetetlen mennyiségben kell termelni őket és folyamatosan küldeni a húsdarálóba ha sikereket akarsz elérni. Ez a taktika nem működik szinte egyik rts-ben sem, de itt igen. Külön át kellett állnom erre a stratégiára, mivel hozzászoktam én is, hogy más rts-ekben kincsként vigyázzak az egységeimre. Viszont így pont jól le van modellezve az I. vh-s környezet, hiszen ott is az értelmetlen húsdarálás folyt éveken át, mindenféle siker nélkül.
Hiba viszont, hogy nincs benne lövészárok sem pedig szögesdrót.
Mivel ez az új játék a Blitzkrieg motorját használja, itt biztos lesz lövészárok és szögesdrót is, bár a képeken én sem láttam.
Tankokról pedig csak annyit, hogy az Entente-ben olyan hihetetlenül lassan készülnek el, hogy szinte soha nem lesz domináns a szerepük, cserébe viszont szinte elpusztíthatatlanok. Remélem ebben a WW1-ben is korlátozott mennyiségben szerepelnek majd.
Az viszont számomra is kérdés, hogy lesz-e egység készítés, mivel a Blitzkriegben nem volt, hanem készen kapjuk az egységeket. Na egy ww1-es környezetben szinte elképzelhetetlen, mivel itt pont a gigantikus egységszámon van a fő hangsúly. Mindenesetre nekem is sok kérdésem lenne.
Az 1914 - The Great war-ról csak annyit, hogy szörnyen nagy a kussolás körülötte. Magyarországon a Sevenm kiadó forgalmazta. Állandó telefonos kapcsolatban voltam velük, mivel a külföldi kiadót próbálták nyüstölni ők is ezügyben. Azt mondták végül, hogy a külföldiek semmit nem mondtak, csak annyit, hogy visszaveszik és kész. Semmit arról, hogy miért is lett rossz? Mi a hiba? Miért nem tesztelték mielőtt kiadták? Semmit! Pedig szerintem egy szimpla patch megoldotta volna a gondot, de a kiadó erre sem volt hajlandó. Magánvéleményem szerint a kiadó összebalhézott a fejlesztőkkel és nem álltak szóba többé egymással. -
Thanatos #15 hát az entente valami ritka nagy szégyen egy game...
másikat nem ismerem :) -
#14 LOL! Hogy lehet hibás egy játék angol verziója? Mit basztak el? Ilyet sem hallottam még ...
Ez viszont jól néz ki, bár én inkább hatalmas lövészárokvonalas képeket vártam volna, a sok utcai harc helyett. :(
Nem tudom, hogy jó ötlet-e, hogy gyalogságra építenek egy játékot úgy, hogy az nem "craftolható", hanem készen kapod? Oké, kapsz tankokat is, de azért mégis irreális lesz - ha ez lesz - ha a tankok számát tulzásba viszik. Mert tulajdonképpen 1916-tól várhatóak lesznek, de addig mi lesz helyettük? Csak gyalogosok? Mert ahogy elnéztem, ez nyugati front, tehát lövészárkok, meg géppuskák. Lovasság szerepe ott szinte zéró volt. Itt meg nyílt terepen vágtatnak, "utcai harcolnak". Kicsit zavaró. :( -
#13 Az egyik a The Entente. Ebből magyar verzió is van. A februári gamestarhoz pont most adják ajándékba a teljes verziót.
A másik az 1914 - The Great war. 2002-es játék. Csak képeket láttam még róla és csúcsszuper. Németországban adták ki eddig, de 2004-ben kiadták az angol verziót is (2 éves csúszással). Magyarországon is árulták és én meg is vettem. Sajnos nem működött. Aztán kiderült, hogy hibás az angol verzió, így vissazvásárolták mindenkitől egész európában és lekerült az árlistákról. Én is választhattam egy másik játékot helyette. Így sajnos marad a német verzió, amit sehonnan sem tudok beszerezni. -
#12 melyik az a 2? -
#11 Release date: Q1 2005
Tehát már nem kell rá sokat várni. -
#10 A képek elég ígéretesek. Bár le sem tagadhatná, hogy a Blitzkrieg motorját használja.
Megjelenik a lovasság is, ne meg itt vannak a duplafedelű kávédarálók a repülőgépek. A jó öreg német kockatankok. -