208
Végre egy újabb WWI RTS
  • a.carkey
    Hamarosan megjelenik egy új első VH-s játék, a GUNS OF AUGUST
  • Axon
    Értem :-)

Nem feltétlenül kell sokat várni ettöl a játéktól. Jó kis próbálkozás ez, ebben a hihetetlenül szegényes felhozatalú témakörben.
  • AnuluWork #86
    Az erőd miatt írtam. Tudmom miről van szó. Bár szerintem nem fogja visszaadni az I. VH "hangulatát".
  • Axon
    A Blitzkrieg motorját használó I. vh-s rts, ha erre gondolsz.
  • AnuluWork #84
    Age of Blitzkrieg? :)
  • Axon
    Egy igazi "ménkűnagy" ágyú található rajta, ami igen szépen osztogatja az áldást az erődből.
  • Axon
    Egy újabb kép, amíg megérkezik:

• Axon
    Nekem is pont ez volt az első gondolatom, amikor megláttam a borítót.
  • Serpa
    a lengyel jobban teccik.
  • Axon
    Megjelent a játék Ausztráliában is. Ez annyit jelent, hogy elvileg kész van az angol verzió, mivel tudtommal Ausztráliában az angol nyelv a hivatalos.
    Talán egyszer ide is elérkezik...
    Addig lehet vizuálni az ausztrál borítót:

• Axon
    Én csak az rts-ekre gondoltam.
    Az 1914: The Great War-t, próbáltad már? Csak német verziója van. Megjelent az angol is és gyorsan meg is vettem, de nem tudtam telepíteni. Reklamáltam a kiadónál, majd úgy 2 hét múlva bevonták az összes példányt. Aki megvette, annak becserélték valami másra. Hibás lett az angol verzió és még egy vacak patch-et sem voltak hajlandó kiadni hozzá, inkább bevonták.
    Azóta szeretném beszerezni ennek a német verzióját, hogy végre kipróbálhassam.
    A másik kettő pedig elég régi darab, mondhatni még a hőskorból.
  • AnuluWork #77
    Több ...

Entente: WWI Battlefields (WWI: The Great War)
    1914: The Great War
    Historyline 1914-1918
    The Ancient Art of War In Skies

+

egy rakat csontstratégia olyan ütközetekről mint pl. Jütland.

Emellett ott van ugye a Diplomacy és még jópár táblásnak beütésű társa.
  • Axon
    Ez nem az Antant játékból való kép. Az Antant nekem is az egyik abszolult kedvencem. Nem telik el úgy hét, hogy legalább egy hatalmas ütközetet végig ne nyomnék vele. Ez az egyetlen I. vh-s játék tudtommal ami vissza tudta adni annak a hatalmas mérhetetlen és felesleges mészárlásnak a szimulációját ami jellemezte az I. vh-t. Ott bizony nem ritkák a több ezer fős seregek összecsapásai, gáztámadás, stb. Egyedül a lövészárok és a szögesdrót maradt ki belőle.

Ez a program a World War 1 nevet viseli és a Blitzkrieg motorját használja. Jó hír, hogy lesz benne lövészárok és szögesdrót, de ezzel ki is fújtak az előnyei az Antant programmal szemben. Ami biztos nem lesz az több ezer fős seregek összecsapása, valószínűleg nem lesz gáztámadás és egységtermelés sem, ami feltétele lett volna a korlátlan emberáradatnak.

Ettől függetlenül azért már nagyon várom, hogy kipróbálhassam ezt a játékot, mivel igen gyér ezen a téren a kínálat (tudtommal 2 db I. vh-s játék létezik), így örülnünk kell minden próbálkozásnak és nem szétkritizálni.
  • Axon
    Gondolom, hogy a Blitzkrieg motor adta keretekből nem tudnak majd kiszakadni. Nekem is kétségeim vannak a háborús hangulat visszaadásával kapcsolatban.
  • hoditoka
    bocs de ez melyik játékból van kivágva(kép)

Mert egyik kedvencem nekem az Antant és abba sajna nem volt árok és szögesdrót ami aztán mégis királyá tette volna mert az álló háború melybe csak a katonákat pumbálták és minden méterért 10 meg 10 ember halt meg és ha egy nap nagynehezen elfoglaltak 100 métert az ellenségtől azt másnap vissza foglalta és kezdödöt minden előről és csak fogytak a katonák és fogytak és fogytak.....
    Na ez lennen WWI de azért ilyet alkotni nehéz lesz, de reméljük sikerül.
  • Bucser
    Hát nem tudom ezek a 10 fős unitok nem adnak vissza semmit abból amit az 1. VH-ban megjelenő pergőtűz és állóháború jelentett...
  • Axon
    Van egy sanda gyanum, hogy nem lesz. Képeken legalábbis még nem láttam gáztámadást.
  • Gyovai
    Csá
  • Serpa
    talán lesz gáz ...
  • Axon
    Most jelent meg Lengyelországban a lengyel verzió. Talán hamarosan jön az angol.
  • Axon
    Na ez mindenesetre biztató:

• Axon
    A bkportal-on.
    Mivel az orosz verzió már a nyáron kijött, így ők már tudnak vele játszani és képeket is készíteni.
    Már nagyon várom ezt a programot. Még akár az orosz verziónak is nekirugaszkodnék.
  • Serpa
    ezt hol találtad??
  • Axon
    Verdun-re voltál kíváncsi, hát itt van egy kép:

Nagyon jól néz ki az az erőd!
  • Axon
    Én még a néhány ezresben is kételkedem. Szerintem a Blitzkrieg pályákon megszokott egységszámmal számolhatunk. Jó ha lesz száz egység mindkét oldalon.
    Gáz?
    Nem tudom, hogy tud-e a motor olyat. Szerintem nem. A The Entente-ben van gáztámadás. Roppant hatékony. Egyetlen hiba, hogy a gépi ellenfél sosem használja.
    Ha mégis lesz benne gáz, akkor majd elnézést kérek a készítőktől :-)
  • Serpa
    több tízezres sereget megmozdítani biztos nem lenne képes a motor.
    viszont már pár ezres ütközetek is élethűek lennének.

ha nem lesz benne gáz, engem nem is érdekel.
  • Axon
    Na most erre én is kíváncsi vagyok. Az I. világháború ugyanis a mérhetetlenül nagy mészárlásairól híres/hírhedt. A Blitzkrieg motorja nem arról híres, hogy több ezer egység megjelenítését megoldja. Az eddigi mapok, kevés egység taktikai harcairól szóltak. Szerintem magát az alaphangulatot (a gigantikus értelmetlen mészárlást) nem fogja visszaadni. Ezt egyedül idáig a The Entente programnak sikerült.
  • Serpa
    a Somme -i és Verdun -i csatákra vagyok kiváncsi.
    ott aztán volt mészárlás.
  • Axon
  • Axon
  • Axon
  • Axon
  • Axon
  • Axon
  • Axon
  • Axon
  • Axon
  • Axon
  • Axon