Vejedre ütök
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem a tv2-ön
szerintem is gyenge film volt, de ennek ellenére baromi nagy siker lett.
Aki nem tud várni az vagy hülye, vagy még gyerek. Van a világon igényesség is.
Nem tudom, ki mit dolgozik, mit alkot, de szerintem szart senki se adjon ki a kezébõl. Fostalicska....
Nem tudom, ki mit dolgozik, mit alkot, de szerintem szart senki se adjon ki a kezébõl. Fostalicska....
én ezzel is és a Randiguruval is beszoptam a T-boy-os kiadást,
miért nem töltöd le elõtte a sample-t? megnézed, nem tetszik, kivágod a szemétbe. akinek nem kell nem tölti le az egész filmet. ennyi.
amíg nincs jobb felesleges szidni azt, aki tesz is valamit a magyar warez érdekében.
az meg gondolom különösen jólesõ lehet, hogy valaki lef*káz egy többórás melõt, aminek a gyümölcsét párezer ember élvezi - valszeg ezért tart a magyar warez scene ott ahol.
miért nem töltöd le elõtte a sample-t? megnézed, nem tetszik, kivágod a szemétbe. akinek nem kell nem tölti le az egész filmet. ennyi.
amíg nincs jobb felesleges szidni azt, aki tesz is valamit a magyar warez érdekében.
az meg gondolom különösen jólesõ lehet, hogy valaki lef*káz egy többórás melõt, aminek a gyümölcsét párezer ember élvezi - valszeg ezért tart a magyar warez scene ott ahol.
T-boy újra alkot, Robots, és a Zûrhajó is megjelent az Õ elkövetésével, tényleg nagy szar.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
egy dolgot fogadjon meg mindenki!!!! T-boy relase-t le ne töltsön senki!!!!!
én ezzel is és a Randiguruval is beszoptam a T-boy-os kiadást, ugyanis pocsék a minõsége, ráadásul a hangja is valami ordenáré szar!
én ezzel is és a Randiguruval is beszoptam a T-boy-os kiadást, ugyanis pocsék a minõsége, ráadásul a hangja is valami ordenáré szar!
nincs meg. mondom, még ki sem jött.
ha bemutatják amerikában, akkor kikerül warezbe és le fogják elég hamar fordítani
a kör 2-õt még be sem mutatták. még pár hét
Jaja. Biztos ezt is abból csinálták....
Mostmár csak a Kör 2-höz kéne felirat azt nézhetném is. <#nyes>#nyes>
Mostmár csak a Kör 2-höz kéne felirat azt nézhetném is. <#nyes>#nyes>
szerintem mozis verziót nem érdemes leszedni, pláne nem dvd formátumban. egyszerû xvid is szedhetõ
Milyen limk? Vagy esetleg link kéne?! Mondom, hogy DVD-n van meg.... Úgy hozta fater. Szinkronos...
kénytelen vagyok😊 a filmnek amúgy sem volt bonyolult nyelvezete.
anno, még decemberben.
gyengécske lett. pár jó poén nem tesz jóvá egy filmet.
há naná!!!!
azonnal kell!
merugye magyarok ügyesek, gyorsak, pontosak, mertem remélni,hogy már van 😄DDDDDDD
egyébként meg fogom szinkronosan is nézni, mondjuk Duplexet is feliratosan néztem, és úgyis jó volt...
azonnal kell!
merugye magyarok ügyesek, gyorsak, pontosak, mertem remélni,hogy már van 😄DDDDDDD
egyébként meg fogom szinkronosan is nézni, mondjuk Duplexet is feliratosan néztem, és úgyis jó volt...
Mondjuk én a vígjátékokat feliratosan szeretm. Miután láttam a Kidobóst angolúl magyar felirattal, majd utánna magyar szinkronnal! Egyszerûen szörnyû volt amiket a szinkronba használtak!
Persze! Még szinte nem is adják de már felirat kell?
Amúgy nem tom a minõségét. Nem szedtem még le,azért mert nincs felirat hozzá.
Amúgy nem tom a minõségét. Nem szedtem még le,azért mert nincs felirat hozzá.
esetleg azt is megadnád,hogy melyik torrenten???
mert én se bithumenen, se endless torrents-en nem találtam
Aarról nem is beszélve,hogy már 1 hete nem tesznek föl normális filmeket<#szomoru1>#szomoru1>), viszont az elsõ rész annyira tetszett, hogy már tülkön ülök!!!!!!!!!
mert én se bithumenen, se endless torrents-en nem találtam
Aarról nem is beszélve,hogy már 1 hete nem tesznek föl normális filmeket<#szomoru1>#szomoru1>), viszont az elsõ rész annyira tetszett, hogy már tülkön ülök!!!!!!!!!
Az elsõ rész nekem nagyon bejött. Dustin Hoffmann pedig az egyik kedvenc színészem, úgyhogy már csak ezért is meg kell néznem a folytatást...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az apadra utok is nagy baromsag volt, bar nekem nemvolt humoros noverem nagyon elvezte a film humorat. Majd megnezzuk eztis. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
<én vagy te?😄>én vagy te?😄>
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
<Õ is.>Õ is.>
sztem jo lesz! az elsõ is tetszett😄
Duddits: ugy látom vki szereti StephenKinget?😄
Duddits: ugy látom vki szereti StephenKinget?😄
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Gondolkodom rajta, hogy megnézzem-e, de nekem bárgyúnak tûnik a nagyon jó színészek ellenére :-c
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Igen, arra gondoltam.
Oldal 1 / 2Következő →