53
Filmkritika
Vejedre ütök (aka. Apádra ütök 2)
Vejedre ütök (aka. Apádra ütök 2)
-
adamboro #53 sztem a tv2-ön -
#52 Most megy az RTL-en :D -
#51 Még anno a mozikban láttam nagyon vicces volt! XDXD
Sajnos még nem láttam DVD-n -
#50 tudja valaki annak a számnak a címét ami akkor megy mikor amerikai fociznak? -
winnie #49 szerintem is gyenge film volt, de ennek ellenére baromi nagy siker lett. -
#48 Aki nem tud várni az vagy hülye, vagy még gyerek. Van a világon igényesség is.
Nem tudom, ki mit dolgozik, mit alkot, de szerintem szart senki se adjon ki a kezéből. Fostalicska.... -
winnie #47 én ezzel is és a Randiguruval is beszoptam a T-boy-os kiadást,
miért nem töltöd le előtte a sample-t? megnézed, nem tetszik, kivágod a szemétbe. akinek nem kell nem tölti le az egész filmet. ennyi.
amíg nincs jobb felesleges szidni azt, aki tesz is valamit a magyar warez érdekében.
az meg gondolom különösen jóleső lehet, hogy valaki lef*káz egy többórás melőt, aminek a gyümölcsét párezer ember élvezi - valszeg ezért tart a magyar warez scene ott ahol. -
#46 T-boy újra alkot, Robots, és a Zűrhajó is megjelent az Ő elkövetésével, tényleg nagy szar. -
#45 egy dolgot fogadjon meg mindenki!!!! T-boy relase-t le ne töltsön senki!!!!!
én ezzel is és a Randiguruval is beszoptam a T-boy-os kiadást, ugyanis pocsék a minősége, ráadásul a hangja is valami ordenáré szar! -
#44 Kicsit olyan vízhangzós hatása van a hangnak, de a kép az jó! -
#43 milyen minőség? -
#42 Nem a Kör 2-re értettem!!
Hanem a Vejedre Ütökre. -
winnie #41 nincs meg. mondom, még ki sem jött. -
#40 Nekem már megvan.
Ki látta ezt a filmet? -
winnie #39 ha bemutatják amerikában, akkor kikerül warezbe és le fogják elég hamar fordítani -
#38 Tudom. De mondjuk ha lenne pár jelentkező akik hang alapján lefordítják... -
winnie #37 a kör 2-őt még be sem mutatták. még pár hét -
#36 Jaja. Biztos ezt is abból csinálták....
Mostmár csak a Kör 2-höz kéne felirat azt nézhetném is. -
winnie #35 szerintem mozis verziót nem érdemes leszedni, pláne nem dvd formátumban. egyszerű xvid is szedhető -
#34 Persze..... A 20kbit/sec-es feltöltésemmel... -
#33 dobd fel valahova -
#32 Milyen limk? Vagy esetleg link kéne?! Mondom, hogy DVD-n van meg.... Úgy hozta fater. Szinkronos... -
#31 limk? -
#30 Hát ez nagyon állat film! Megvan DVD-n.... -
#29 Tessék olvasni! -
winnie #28 kénytelen vagyok:) a filmnek amúgy sem volt bonyolult nyelvezete. -
#27 Decemberbe?? Angolúl? Ilyen jól vágod az angolt? -
winnie #26 anno, még decemberben. -
#25 Láttad? -
winnie #24 gyengécske lett. pár jó poén nem tesz jóvá egy filmet. -
#23 há naná!!!!
azonnal kell!
merugye magyarok ügyesek, gyorsak, pontosak, mertem remélni,hogy már van :DDDDDDDD
egyébként meg fogom szinkronosan is nézni, mondjuk Duplexet is feliratosan néztem, és úgyis jó volt... -
#22 Mondjuk én a vígjátékokat feliratosan szeretm. Miután láttam a Kidobóst angolúl magyar felirattal, majd utánna magyar szinkronnal! Egyszerűen szörnyű volt amiket a szinkronba használtak! -
#21 moziban lattam. De amugy a magyar nyelvi szojatekok miatt megeri magyarul megnezni -
#20 Persze! Még szinte nem is adják de már felirat kell?
Amúgy nem tom a minőségét. Nem szedtem még le,azért mert nincs felirat hozzá. -
#19 felirat is van már hozzá? -
#18 tegnap neztem meg. nagyon jo -
#17 milyen minőség? -
#16 Itt van fönt. -
#15 ááj Dáricc!! -
#14 esetleg azt is megadnád,hogy melyik torrenten???
mert én se bithumenen, se endless torrents-en nem találtam
Aarról nem is beszélve,hogy már 1 hete nem tesznek föl normális filmeket), viszont az első rész annyira tetszett, hogy már tülkön ülök!!!!!!!!!