Elkészült Stonehenge másolata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég gyenge utánzat szerintem nem adja vissza az eredeti építmény hangulatát
Garfield2005
Nem tudom mire való de szeritem szép tályon fekszik az igazi
de lehet egy épitmény valaki tiszteletére
de mondom nem vagyok tudos
és még a tudosok sem tudják pontosan mi az
<#nemtudom><#pardon1><#vigyor4>

Garfield

sz4bolcs
Nekik sok Fekete Lacijuk volt...😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

grebber
Nem is csillagászatra való az igaz Stonehenge.
A földönkivülieknek utbaigazitás.

Ez ezért nagyon lol hogy sok-sok évvel ezelött az emberek ha emberek építették mennyire okosak voltak (szinte ahhoz képest fejletlen lények vagyunk) a mai napig nem tudnának megépíteni egy pl ugyanolyan piramist.

Next PC upgrade: 2022

Rituálisan áldozni kell vmi pogány istennek? 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Bejelentkezhetsz rendszeresen odalatogato csoportokba, akik a latogatasi idon kivul bemehetnek az epitmeny kozepebe, igaz, ezen latogatasoknak nem turisztikai celjuk van.
gz8
Amúgy welcome back! <#vigyor3>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

akyyy
és mi szívjuk meg? :@@@@@@v
én ha ott járok, csak azért is a közelébe fogok menni<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gz8
Egyébként azért nem lehet a kövek közvetlen közelébe menni, mert rengetegen grefkózták meg, illetve vésték a nevüket a kõbe. Barbárok.

(turista, fyi. <#fogmosas> )

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ez így nem jóó!
A kép alapján nem tetszik, nem adja vissza az eredetinek a hangulatát.
Ha a mai technikával nehéz megépíteni akkor milyen lehetett anno ...

dewdew
Én voltam az eredeti helyszínen.
Tényleg nem engedik a népet a kövek közvetlen közelébe (kb 5 méter), de nem is baj, így legalább lehet normálisan fényképeket készíteni, és nincs benne 50 túrista.
Klon
király

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"