Egy hármas gyilkosság miatt ismét perrel fenyegetik a GTA készítőjét
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tetves parasztok a játékokra hivatkoznak az szétgyilkolnak min denkit az ilyen embert addig rugdosnám amig jólesik<#mf1>#mf1><#vigyor1>#vigyor1><#mf3>#mf3><#gonosz2>#gonosz2><#eplus2>#eplus2><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Next PC upgrade: 2022
attól, hogy végignyomok egy ilyen game-et, még nem tudok:
- lefegyverezni egy rendõrt
- kibiztosítani egy pisztolyt
- célozni vele (a valós életben nincs ám hajszálkereszt, meg auto-target 😊
- secperc alatt agyonlõni három embert
(menekülni tudnék, de valszeg nem rendõrautón 😊
ha ez mégis így lenne, a cs-ezekbõl lehetne a világ legütõképesebb hadseregét verbuválni 😊
egyébként egyszerû: ebbõl a játékból olyan sokat adtak el/töltöttek le/másoltak le, hogy már csak a nagy számok törvénye miatt is van 1-2 aberrált is. kész. pont.
- lefegyverezni egy rendõrt
- kibiztosítani egy pisztolyt
- célozni vele (a valós életben nincs ám hajszálkereszt, meg auto-target 😊
- secperc alatt agyonlõni három embert
(menekülni tudnék, de valszeg nem rendõrautón 😊
ha ez mégis így lenne, a cs-ezekbõl lehetne a világ legütõképesebb hadseregét verbuválni 😊
egyébként egyszerû: ebbõl a játékból olyan sokat adtak el/töltöttek le/másoltak le, hogy már csak a nagy számok törvénye miatt is van 1-2 aberrált is. kész. pont.
"Ezen az alapon a hozzátartozók a Wal-Mart és Gamestop vállalatot is be akarják perelni, azzal a váddal, hogy korhatár alatti személyeknek is engedélyeztek a vásárlást."
Normálisak ezek? Tényleg azt hiszik, hogy a srác megvásárolta?
Amúgy meg 100% hogy nem nyerik meg a pert. Most a Take Two Mit tehet arról, hogy egy ember a játékja miatt ölt? Mért, amúgy nem ölt volna? Hány millió ember játszik a GTA játékokkal, és most egy kinyírt pár embert. Az sem biztos, hogy miatta. A rendõrök is marhára szabályosan járhattak el, ha ilyen történhetett... Hát istenem, járulékos veszteség.
Normálisak ezek? Tényleg azt hiszik, hogy a srác megvásárolta?
Amúgy meg 100% hogy nem nyerik meg a pert. Most a Take Two Mit tehet arról, hogy egy ember a játékja miatt ölt? Mért, amúgy nem ölt volna? Hány millió ember játszik a GTA játékokkal, és most egy kinyírt pár embert. Az sem biztos, hogy miatta. A rendõrök is marhára szabályosan járhattak el, ha ilyen történhetett... Hát istenem, járulékos veszteség.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
jaj szorry, tehát akkor még csak 16 éves volt, viszont ez nem változtat a dolgon semmit..
nevetséges, hogy a gta-t gyakorlóterepként használta, a valós életben azért nem olyan balfaszok a zsaruk, elvileg ....
nevetséges, hogy a gta-t gyakorlóterepként használta, a valós életben azért nem olyan balfaszok a zsaruk, elvileg ....
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
tehát egy 18éves bamburgerzabáló le tudott lõni 3 rendõrt... ellopott egy kocsit .. és mivel nem tud semmivel védekezni, ráfogják a GTA-ra... ahogy Cat is mondta, enyhítõ körülmény.. na de 18 évesen már csak van annyi esze még a tengerentúli elzsírosodottagyúaknak is, hogy ami a dobozon belül van, az nem a valóság, ami a dobozon kívûl van , az pedig a valóság.. és ilyen egyszerû.. ha képtelen különbséget tenni 18évesen egy játék és a valóság között, akkor ott baj van.. de hogy 18 évesen ilyen hibás értékrenddel és erkölccsel rendelkezik, az egyértelmûen nem a játék hibája...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
igy vagy ugy, a masik oldalt is nevetsegesnek tartom, mindenutt pusztitas megy es azok akiknek erre igenyuk van hosszab tavon, sztem ugyanolyan betegek mint az elkoveto.
Nem azt mondom, hogy az ember neha leul es kinyomja a gozt, vagy akad egy rovidebb periodus az eleteben es nyomtja, de aki mindennap nyomatja sztem hasonlo kaliber valahol.
Persze mindez nezopont kerdese.
Nem azt mondom, hogy az ember neha leul es kinyomja a gozt, vagy akad egy rovidebb periodus az eleteben es nyomtja, de aki mindennap nyomatja sztem hasonlo kaliber valahol.
Persze mindez nezopont kerdese.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nem kell enyhítés. Az ilyen fogyatékosok rohadjanak csak a dutyiban/intézetben.
Az meg hülyeség, hogy a játék miatt ölt, meg hogy gyilkolásszimulátor. Aki ilyet csinál, annak alapból baj van az agyával. Ez a téma sokszor ki lett vesézve. Fogyatékosok mindíg lesznek.
Az meg hülyeség, hogy a játék miatt ölt, meg hogy gyilkolásszimulátor. Aki ilyet csinál, annak alapból baj van az agyával. Ez a téma sokszor ki lett vesézve. Fogyatékosok mindíg lesznek.
Ja biztos azér perlik az áruházat hogy a wc-s néni meg a boltvezetõ enyhítsen az ítéletén<#ejnye1>#ejnye1>
Amúgy meg "gyilkosságszimulátor"... ahaaa... kiwi vagyok a srác kibiztosítani hol tanulta a pisztolyt!? GTA-ba nem tudok róla, hogy kéne. <#buck>#buck>
Ha nem lennének videójátékok, akkor az agyi rokkantak valami mással játszanának, pl. a szomszéd kutyájával. Ebben az esetben pedig a különbség annyi lenne, hogy a rendõrnek azt mondja, az élet egy kutya és neked ezért most meg kell halnod.
Semmi értelme... <#mf1>#mf1>
Semmi értelme... <#mf1>#mf1>
Kérdem én: hogy lehet h. kihallgatás közben a srác kiveszi a rendõr pisztolytartólyából a fegyvert, míg a rendõr nem tesz egy mozdulatot sem, sõt, 2 másik társával együtt megvárják míg fejbe lövik õket???
...és akkor még utaána van ideje rendõrkocsin menekülni? Ha ott lettem volna az õrsön, gyanítom az ajtón nem jut ki élve a srác.
A rendõrök rokonai meg ugyanolyan taplók lehetnek mint a zsernyákok akiket kinyírt egy 16 éves...
Hát LOL.
Ennyi a véleményem.
Meg mi az h. beperelem a gyártót annak ellenére h. feltüntette a korhatárt, és a boltos volt a hülye meg pénzsóvár h. odaadta a gyereknek?? Ilyen alapon én is lehetnék vádlott, csak mert játszottam a játékkal.
Különben is ha mindenki embert ölne aki játszott hasonló játékkal, akkor már rég kihalt volna az emberiség.
...és akkor még utaána van ideje rendõrkocsin menekülni? Ha ott lettem volna az õrsön, gyanítom az ajtón nem jut ki élve a srác.
A rendõrök rokonai meg ugyanolyan taplók lehetnek mint a zsernyákok akiket kinyírt egy 16 éves...
Hát LOL.
Ennyi a véleményem.
Meg mi az h. beperelem a gyártót annak ellenére h. feltüntette a korhatárt, és a boltos volt a hülye meg pénzsóvár h. odaadta a gyereknek?? Ilyen alapon én is lehetnék vádlott, csak mert játszottam a játékkal.
Különben is ha mindenki embert ölne aki játszott hasonló játékkal, akkor már rég kihalt volna az emberiség.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
nem lóvé, hanem enyhítõ körülmény
Még nem is volt számítógép meg konzol meg ilyenek és akkor is volt autólopás meg rendõrgyilkosság sõt Káin és Ábel........ biztos gta-ztak
idióták.... kéne egy kis lové nekik mi
idióták.... kéne egy kis lové nekik mi
← ElőzőOldal 3 / 3