Egy hármas gyilkosság miatt ismét perrel fenyegetik a GTA készítõjét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Zsebhokizzál:)
Ez a perelek mer ilyenjáték olyanjáték izé.....SZÁNALMAS....Made in america....:)
Lehet minõsíteni, pl: "Nekem nem tetszik, ezért vagy azért." vagy "Szerintem nem jó, mert..." de talán nem kéne ócsárolni a gamét, vagy más dolgokat. Ez csak a te véleményed és nem másoké. Na mind1.
Szóval tényleg elég nagy hülyeség, hogy a készítõt perelik be, mivel feketén-fehéren rá van írva ezekre a játékokra(inkább USA-ban) a korhatár és hogy ki vállal felelõsséget! A másik, ki mondta, hogy megvette????? Az is jogos, hogy a három rendõr családja "kártérítést" követel, de sztem nem a készítõket kell okolni, hanem a gyerek szüleit, mivel még kiskorú volt a tettes, így a szülõ felelõssége. Ha valaki nem tud gyereket nevelni, ne vállaljon. 1ébként a tv sokkal károsabb ha már itt járunk. Ha egy gyerek megfeleõ nevelést, jó erkölcsi alapot kap, és még a szüleivel is beszélõ viszonyban van, akkor ilyen nem fog elõfordulni. És ez mind a szülõtõl függ. Én is elmondhatnám, h milyen rossz gyerekkorom volt, mert mindent meg kellett csinálni, amit mondtak, de most inkább megköszönöm szüleimnek, h megtanítottak rá. Szerintem errõl lenne szó.
Én is sokat szerepjátékoztam egy idõben, és amikor már úgy mentem haza a buszon, h levadászom azt a törpét, mert én ork, vagy drow voltam, akkor azt mondtam, h oké akkor most egy kis szünet. Az önkontrollt is meg kell tanulni.
Csatlakozva az elõttem szólókhoz, egy 16 éves gyerek hogy tud kibiztosítani egy pisztolyt?????
És mi az, hogy a rendõrségröl csak úgy megpattan, és FEJBE lõ két rendõrt????? Ez azért már durva!!
Régen azért nem voltak ilyenek, mert nem hallottunk róla. Amikor asok nácit gyilkolásztuk?? Wolf3D?? Rémlik? Hétvégenként mennyit nyomtuk, meg aztán 13-14 évesen mentünk az erdõbe "kommandózni"!<#bee1>#bee1> Mégse lövöldözünk az utcákon, nem lopunk autókat, meg nem vagyunk hülyék sem!!!Sza naggyából ennyi. Önfegyelem és önkontroll. Akinek meg érdekes gondolatai támadnak a gyalogosokról, az forduljon orvosához.<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>Hi Hi Hi. Na jó, csak poén volt!!!! De tetszett a szöveged!
remélem leállítják a fejlesztését és a többi GTA sorozatot is betítják<#levele>#levele>
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Csakhogy sajnos a hülyeség öl.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF
mikor pereltek be müanyag pisztoly/kard gyárat? jaa, hogy azoknak nincs évi 200 millio dolcsi bevétele .... :)
Forza.

Amugy szerintem a szuloket is elo kene szedni. Az a gyerek akik szeretet es odafigyelest kap, az nem nagyon lesz ilyen...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Másrészt, en nem érzem úgy, hogy az autólopás, vagy a letartóztatás egy 16 éves gyereknél annyira szükséges, hogy elõforduljon, mint kiváltó környezet.
Tehát szép szép, hogy sokan épelméjûek maradnak egy óra mészárlástól a GTA és tsaiban, de biztos lehetne értelmesebben is tölteni azt az idõt, viszont ezzel szemben most 3 rendõrtiszt halott, és te valahogy a sokkal kisebb - legalábbis rövidtávon - rosszal akarod magyarázni a nagyon rosszat..
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
sztem néhány napmulva kiderül hogy gyógyszeres kezelésen volt vagy ilyesmi...
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Abban semmi buli, ha mások szórakozást nem lehet elrontani. <#finom>#finom>
Az amcsik baszták el az egészet amikor hagytak felnõni egy generációt úgy hogy már gyerekkorától mindent megengedtek nekik. Egyszerûen hihetetlen ahogy egy amcsi gyerek a felnõttekkel vagy akár a saját szüleivel mer beszélni! Érdekes hogy európában ez (eddig és remélem továbbra is) nem okoz problémát. Nem a játékokat vagy a filmeket kell tiltani MERT NEM EZEK AZ OKAI A PROBLÉMÁNAK.
És hogy jutott el odáig? Gondolkodás nélkül aotúkat tört fel? Akkor mégiscsak õ a hülye, nem a Take 2... :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Egyebkent egy nagyon alapveto dologrol van szo, ha sokat ismetelsz valamit az reszedde valik ha tetszik ha nem.. Mondom meg tudom erteni azokat - magam is vagyok neha - mondjuk nehany havonta, hetente leulnek egy kicsit, es hmmm, kielik kevesbe humanus oldalukat. De azok, akik ezekre a jatekokra bezsonganak foleg egy ilyen GTA jellegure, (bezsongas alatt ertem szivesen jatszik vele rendszeresen) mar alapbol valami sulyos gond van. Nem elvezhet egy tiszta lelku ember pusztitast - meg jatek szintjen sem - huzamosabb ideig. Ha megis igy tesz akkor ott mar valami gond van. Szoval alapvetoen en ezert nem tamogatom az ilyen jellegu jatekokat, mert akar tetszik akar nem formalja az embert, es meg ha nem is latjuk napok honapok tavlataban, de lathatjuk, evek, generaciok tavlataban. Ha a kis kolok ezen no fel, semmi jot nem fog hozni szamara es masok szamara sem. Uresebb lesz. Egyre egysikubb es uresebb.
Annyi mindent lehet csinalni, francnak kell ilyen beteg szarokkal elverni jelentos elet/tanulo idot.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Ne veszítsük szem elõl a lényeget! Itt arról van szó, hogy a hozzátartozók pénzt akarnak, az ügyvédek pedig ezt tudták kitalálni. A GTA a bûnbak. Az, hogy a játékból merített volna tapasztalatokat, ULTRALOL.
Gondoljátok el, mi lenne, ha egy komoly repülõszimulátoros múlttal rendelkezõ emberke 1x csak úgy gondolná, hogy mostmár mindent tud a repülésrõl, és jelentkezne Kecskeméten szolgálatra?
Hiába játszok számítógépen amerikai focit profin, a valóságban nem fog menni, fõleg egy 60 kilós embernek nem.
Ha valaki nem képes szétválasztani a játékot a valóságtól, akkor orvosnál a helye! Egy normális tudatú embernek ez nem gond.
Amerika szellemileg sorvad, ott a gyerekeknek szánt SuperMan jelmezre rá van írva: Az ember alapvetõen nem tud repülni, és ezen a jelmez viselése sem változtat...
Az amerikai emberek többsége hihetetlenül ostoba. És az ostoba szülõknek ez lesz a gyerekébõl.
Az ostoba és kapzsi hozzátartozók pedig nagy pénzeket fizetnek egyáltalán nem ostoba ügyvédeknek ilyen hülyseégekért.