Egy hármas gyilkosság miatt ismét perrel fenyegetik a GTA készítõjét

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis-Bob
Minek élnek egyáltalán olyan emberek, akik egy játékot akarnak utánozni??? Az lehet a baj, hogy az anyja biztosan ketrecben tartotta, és csúzlival etette.

Skynet
Én már nem mert ps2-n végigtoltam 100%-ra és meguntam....Pc-n meg semmi különbség sem lesz a ps2 verzióhoz képest max grafikát egy picit csinosítják de nem annyival hogy épphogy...
Tetsuo
Mindenesetre a PCs San Andreast várjuk mint a Messiást! :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Skynet
Spongyabobot mikó és méééfogják perelni?:)
Skynet
HJa a fosok általában 9.9-et kapnak a gamespottól meg az összes szigorú laptól és hatalmas rajongótáboruk van plussz valszeg az anno kétkedõ driver rajongók is azért játszanak vele és dícsérik mert fos:)))))))
Zsebhokizzál:)

Ez a perelek mer ilyenjáték olyanjáték izé.....SZÁNALMAS....Made in america....:)
"ez a game úgy is fos és az is marad!!" by Keldor
Lehet minõsíteni, pl: "Nekem nem tetszik, ezért vagy azért." vagy "Szerintem nem jó, mert..." de talán nem kéne ócsárolni a gamét, vagy más dolgokat. Ez csak a te véleményed és nem másoké. Na mind1.
Szóval tényleg elég nagy hülyeség, hogy a készítõt perelik be, mivel feketén-fehéren rá van írva ezekre a játékokra(inkább USA-ban) a korhatár és hogy ki vállal felelõsséget! A másik, ki mondta, hogy megvette????? Az is jogos, hogy a három rendõr családja "kártérítést" követel, de sztem nem a készítõket kell okolni, hanem a gyerek szüleit, mivel még kiskorú volt a tettes, így a szülõ felelõssége. Ha valaki nem tud gyereket nevelni, ne vállaljon. 1ébként a tv sokkal károsabb ha már itt járunk. Ha egy gyerek megfeleõ nevelést, jó erkölcsi alapot kap, és még a szüleivel is beszélõ viszonyban van, akkor ilyen nem fog elõfordulni. És ez mind a szülõtõl függ. Én is elmondhatnám, h milyen rossz gyerekkorom volt, mert mindent meg kellett csinálni, amit mondtak, de most inkább megköszönöm szüleimnek, h megtanítottak rá. Szerintem errõl lenne szó.
Én is sokat szerepjátékoztam egy idõben, és amikor már úgy mentem haza a buszon, h levadászom azt a törpét, mert én ork, vagy drow voltam, akkor azt mondtam, h oké akkor most egy kis szünet. Az önkontrollt is meg kell tanulni.
Csatlakozva az elõttem szólókhoz, egy 16 éves gyerek hogy tud kibiztosítani egy pisztolyt?????
És mi az, hogy a rendõrségröl csak úgy megpattan, és FEJBE lõ két rendõrt????? Ez azért már durva!!
Régen azért nem voltak ilyenek, mert nem hallottunk róla. Amikor asok nácit gyilkolásztuk?? Wolf3D?? Rémlik? Hétvégenként mennyit nyomtuk, meg aztán 13-14 évesen mentünk az erdõbe "kommandózni"!<#bee1> Mégse lövöldözünk az utcákon, nem lopunk autókat, meg nem vagyunk hülyék sem!!!Sza naggyából ennyi. Önfegyelem és önkontroll. Akinek meg érdekes gondolatai támadnak a gyalogosokról, az forduljon orvosához.<#vigyor><#vigyor>Hi Hi Hi. Na jó, csak poén volt!!!! De tetszett a szöveged!
kit mozgat?? ez a game úgy is fos és az is marad!!<#levele>

remélem leállítják a fejlesztését és a többi GTA sorozatot is betítják<#levele>
sweech
én is ilyen játékokkal jáccok, mégsem érzek kényszert az iránt hogy embert öljek...szerintem itt nem a játékkal van a baj hanem a gyerekkel... (mondjuk nekem már akkor is lelkiismeretfurdalásom van egy ideig ha véletlenül megölök egy bogarat <#gonosz1>)

sweech
a tököm tele van már ezzel a sok f****al...

igy van ezzel egyetértek, és szerintem mindannyian egyetértünk.

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Szinte hihetetlen hogy amerikai volt az ember. Én is szoktam játszani gyilkolós játékokkal pl Mortal Kombat és én attól még én nem vagyok gyilkolós.

Ron Ragm
"Ha a hülyeség ölne..."
Csakhogy sajnos a hülyeség öl.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Clava
há igaza vót az Élet is egy nagy játék, van akinek jól is sikerülnek efélle tettei és annak mindene meg van akiek meg nem az IJ=így járt:)

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Jellemzõ Amerika... Dolgozik ott még valaki, vagy mindenki csak perli a másikat? Lehet ott már a kenérért se fizetnek, inkább beperlik a péket milrt nem adta ingyen.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Valószínûleg igazad van a szülõkkel kapcsolatban (láthatóan ráhagytak sokmindent a gyerekre), csakhogy a mai gyerekek jó részét nem könnyû "szeretni" (a szó olyan értelmében, hogy törõdés, odafigyelés), mert nagyon önfejûek. Hülye szülõkkel szemben hasznos tud lenni, jobbakkal szemben nem feltétlenül. Az már egy nehezebb kérdés, hogy vajon egy nagyon jó szülõnek is ilyenné válhat-e a gyereke (tehát születésétõl kezdve ilyen-e), stb. (És elég korán elég erõssé válik többi gyerek, + a nevelõk, tanárok hatása is.)

Mármint a 3D-sek közül. Nem véletlenül ezek voltak az elsõk.

(Hanem azt, hogy jóval könnyebben eszébe jutott ez a lehetõség, és könnyebbé is vált a számára ennek a lehetõségnek a választása.)

A tapasztalatok szerint nem csak a kõbunkókra van nagy hatással, hanem a katonák többségére. Az egy dolog, hogy mi a véleményed azokról, akik hivatásosnak mennek, de ez vonatkozik a régebbi idõkre is, amikor hétköznapi emberekbõl toboroztak (és a kiképzés nem volt olyan "rendreszoktató" még). Gondolom, te nem ismered el a szokás hatalma effektust sem, és hasonló dolgokat. Talán neked tényleg kivételesen erõs akaraterõd van, a többség nem így van vele (sajnos). Azt se fejeltsd el, hogy ilyen helyzetekben beszûkült tudatállapotba kerül az ember, és nem tud filozofálgatni.

Szerintem ott nem a halomraölést gyakoroltuk. (A mai kisgyerekeknél nem is nagyon divat már ez. Persze 2-3 évvel késõbb már játszanak az embegetett játékokkal. Mondjuk, nincs is nagyon jobb, ami õket is érdekelhetné. Ezeket még mindíg a legkönnyebb fejleszteni.)

Nem ezt.

DBoy
Ha a San Andreas egy köcsög 18 éves miatt nem fog megjelenni PC-re elmegyek a börtönbe hozzá és én is belelövök egy tárat..

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Hogyha a következõ hír az lesz, hogy a GTA-t betiltják, mert... akkor én is ölni fogok ám! <#mf2>

Szerintem ez a szalmabábus szuronyos dolog egy ökörség, bizonyos szint alatti arcoknál lehet beválik, ez az úgynevezett kõbunkó szellemi réteg, de az a helyzet, hogy attól hogy napi 8 órában egy szalmabábut szúrkálok, max azt sajátítom el élõ áldozat nélkül, hogy milyen fogásokat lehet alkalmazni egy tehetetlen testen, de rohadtul nem erõsít meg lelkileg abban, hogy egy élõ ember életét rezzenéstelen szemmel kioltsam. Ehhez egymagában a bábu szúrkálás nem elég, ehhez kell az a fajta lelki földbetiprás, és megalázás amit a komoly kiképzõ osztagoknál alkalmaznak(lásd seal, illetve hasonló komoly osztagok). Ezt viszont egy számítógépes játék még hosszú ideig nem lesz képes szimulálni.

Antychrist
Engem is be kéne perelni mer még nem vagyok 18 de játszottam a játékkal és megölök mindenkit a minigunommal a valóságban is... (ezek má nem tudják kit buzeráljanak) <#violent><#mf3>

KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF

arty
amikor kisgyermekként fegyverekkel játszunk, az nem egy gépies cselekedet begyakorlása, ráadásul a játéknál valoságosabb módon?

mikor pereltek be müanyag pisztoly/kard gyárat? jaa, hogy azoknak nincs évi 200 millio dolcsi bevétele .... :)

Forza.

De neked volt önkontrollod, és megálltad, ugye? Nekem is néha eszembe jutnak a jó öreg Need for Speed-es vagy a Colin McRae-s reflexek, de nem hagyom õket érvényesülni. Valószínûleg azért mert a normális ember tudja, hogy a valóságban nincs load game. Innentõl fogva viszont megintcsak oda lyukadunk ki, hogy sem a srác nem volt normális (mert õ ezt nem fogta fel), sem a szülei, hogy ilyen marhasággal próbálkozik. Node tudjuk jól, a pénz nagy úr...

Azt akarod mondani, hogy egyfajta pavlovi reflexként ez jött elõ a srácból az adott szituban, és hogy mi is ilyen helyzetbe kerülhetünk? Nem erõs ez egy kicsit?

Szerintem itt tobbrol is szo van. Az hogy bizonyos gatlasok kiiktatodhattak a jatekok soran a mellett szerintem ott van, hogy a gyerek valszeg a jatek vilagaban elt egy kicsit a valosagban is. Ha a mindennapi eletben nagyon visszahuzodo stb es a jatek adja az ingereket, akkor jobban, most nem egeszen korrekt kifejezessel elve, beleeli magat, mint kene. Volt olyan, hogy en egyszer regen sokat Carmageddonoztam es utana hamar kocsiba ultem. Nos, volt olyan pillanat, hogy a gyalogosokra nezve, nem eppen a megfelelo gondolatok jottek elo <#vigyor1>

Amugy szerintem a szuloket is elo kene szedni. Az a gyerek akik szeretet es odafigyelest kap, az nem nagyon lesz ilyen...
Ez nem feltétlenül motivál az ölésre, nem is egyedüli lehetõségként merül az fel, csak megkönnyíti azt, ha már abban a stádiumban van az illetõ, hogy nem is nagyon érdeklik a következmények.

Nem, én nem a reflexrõl beszélek, vagy puszta begyakorolt mozdulatokról. Hanem a belsõ gátlás idõleges, pillanatnyi közömbösítésérõl, kikapcsolásáról - és ennek begyakorlásáról.

amiota te emleszel a vilagra...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

dez, amit mindegyikre válaszolsz annak van pár aprócska hibája. Valóban létezik, amit mondasz, a gépies, beidegzõdött reflex-ekre vonatkozik (magyarul amikor nem gondolkozol, csak cselekszel.) Namármost, ez a gépiesen _begyakorlott_, nem a látott, a begyakorlott dolgokra vonatkozik. (Mint pl. katonaságnál a fegyver összerakása.) Attól, hogy sokat játssza, csak a mechanikus mozdulatsor az egérrel lesz neki reflex, nem maga az hogy rendõrtõl pisztolyt elvesz és lõ. Ez két eltérõ agyi funkció. Akárhányszor is gyakorolja. Amit ki lehet belõle hozni, az max az, hogy hidegen fogja hagyni, hogy lelõ valakit, de ettõl még nem az lesz automatikus, hogy le _kell_ lõnie. Egyébként ideológiailag az életfogytig börtönbüntetés is úgy van megindokolva, hogy a fickónak már esélye nincs hogy beilleszkedjen a társadalomba, és veszélyes lenne rá, tehát szeparálják tõle. A nem életfogytig az teljesen más, az inkább nevelõ célzatú: ha benned ez nincsen meg mint (erkölcsi) gát, akkor legyen a büntetés a gát. (mondom ez az ideológiája, nem azt mondom, hogy így is mûködik.)

Másrészt, en nem érzem úgy, hogy az autólopás, vagy a letartóztatás egy 16 éves gyereknél annyira szükséges, hogy elõforduljon, mint kiváltó környezet.
Nem az egészre magyarázat, csak egy részletre, vagy arra is csak félig. A fiú egy utat járt végig, aminek az egy lépcsõfoka volt. Bár talán az utolsó.

[HUN]PAStheLoD
Na azért , ha a kacsa nem tud úszni még lehet hogy a víz IS hülye , de sokan meg tudnak úszni , habár lehet ettõl még mindig hülye a víz :P

Tehát szép szép, hogy sokan épelméjûek maradnak egy óra mészárlástól a GTA és tsaiban, de biztos lehetne értelmesebben is tölteni azt az idõt, viszont ezzel szemben most 3 rendõrtiszt halott, és te valahogy a sokkal kisebb - legalábbis rövidtávon - rosszal akarod magyarázni a nagyon rosszat..

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
majd 16 évesen ^.^

dez :a mondandód lényegét megértettem,van benne igazság.

sztem néhány napmulva kiderül hogy gyógyszeres kezelésen volt vagy ilyesmi...

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

De valamire rá kell fogni :)
Abban semmi buli, ha mások szórakozást nem lehet elrontani. <#finom>
Aki eleve ilyen beteg, azt még ha nem is lenne a GTA, sõt számítógép se, akkor is megcsinált volna valami hasonlót pl. egy film alapján. Röhej (ez amerika).

Amióta világ a világ a kisfiúk mindig is katonásdit játszottak (még a videojátékok elõtt is <#wow1>) és a többségük mégis teljesen normális felnõtté vált, az hogy egy gyerekbõl üres ostoba felnõtt lesz a szülõk felelõsége nagy részben mert egy értékeket vesztett társadalomban is lehet normális embert nevelni a gyerekbõl de a gyereknevelés nem abból áll hogy elétesszük a kaját és mindig nagyobb ruhát veszünk neki!
Az amcsik baszták el az egészet amikor hagytak felnõni egy generációt úgy hogy már gyerekkorától mindent megengedtek nekik. Egyszerûen hihetetlen ahogy egy amcsi gyerek a felnõttekkel vagy akár a saját szüleivel mer beszélni! Érdekes hogy európában ez (eddig és remélem továbbra is) nem okoz problémát. Nem a játékokat vagy a filmeket kell tiltani MERT NEM EZEK AZ OKAI A PROBLÉMÁNAK.

Azért írtam, hogy ez nem mentség, mert végsõ soron magának kereste a bajt. Mondjuk, sok fiatal tör fel kocsikat, fõleg kint, mert máshogy nem tud pénzt szerezni (bár amit szerez, azt sem valami hasznosan költi el).

jovan aki egy játék hatására elkezd öldökölni az enyhén skizofrén személyiség lehet,meg mi az hogy egy játék miatt mert hogy "játszot vele" és ez kitérdekel,akkor ennyieröböl megnézem a texasi láncfürészes gyilkost,kimegyek az utcára megölök pár embert láncfürészel és ráfogom hogy a film miatt..ez kegyetlen nagy lol, nem értem hogy az emberek hülyeségét miért állandoan erre az ártalmatlan játékra kell ráfogni.
Anubys
"Hanem egy adott - bár nem mindennapi - helyzetben gondolkodás nélkül cselekedett."

És hogy jutott el odáig? Gondolkodás nélkül aotúkat tört fel? Akkor mégiscsak õ a hülye, nem a Take 2... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

nem mindenkinek ugyanaz a velemenye.
Egyebkent egy nagyon alapveto dologrol van szo, ha sokat ismetelsz valamit az reszedde valik ha tetszik ha nem.. Mondom meg tudom erteni azokat - magam is vagyok neha - mondjuk nehany havonta, hetente leulnek egy kicsit, es hmmm, kielik kevesbe humanus oldalukat. De azok, akik ezekre a jatekokra bezsonganak foleg egy ilyen GTA jellegure, (bezsongas alatt ertem szivesen jatszik vele rendszeresen) mar alapbol valami sulyos gond van. Nem elvezhet egy tiszta lelku ember pusztitast - meg jatek szintjen sem - huzamosabb ideig. Ha megis igy tesz akkor ott mar valami gond van. Szoval alapvetoen en ezert nem tamogatom az ilyen jellegu jatekokat, mert akar tetszik akar nem formalja az embert, es meg ha nem is latjuk napok honapok tavlataban, de lathatjuk, evek, generaciok tavlataban. Ha a kis kolok ezen no fel, semmi jot nem fog hozni szamara es masok szamara sem. Uresebb lesz. Egyre egysikubb es uresebb.
Annyi mindent lehet csinalni, francnak kell ilyen beteg szarokkal elverni jelentos elet/tanulo idot.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Az amcsikat szídjátok egyfolytában, de csak dumáltok össze-vissza, nem is próbáljátok megérteni a lényeget. Az a srác sem az utcán lövöldözött össze-vissza mindenkire! Hanem egy adott - bár nem mindennapi - helyzetben gondolkodás nélkül cselekedett.

Cicero
Heh... én 13 éves vagyok, és már játszottam a GTA mindegyik részével, meg még ennél dúrvább játékokkal is, de nekem eszembe se jutott hogy legyilkoljak bárkit is... <#dumcsi><#dumcsi> ilyen hülyéknek csak <#taps>-olni tudok... Ez persze átvitt értelemben érthetendõ!

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

A cím bulváros, de a tartalom sajnos komolyabb dolog. Jó ideje téma ez világszerte, katonai szakértõk között is. Légyszi, olvasd el a #27-28-ast. Gondolkozz is el rajta, ne csak csípõböl válaszolj. Nem véletlen, hogy évszázadokig alapvetõ és bevált módszer volt a szalmabábús-szuronyos, és hasonló közelharci ölésre (régebben még fegyvertelen civilek mészárlására is) felkészítõ gyakorlatozás.

[HUN]PAStheLoD
Hát igen .. és most gondold el, ezek közül egy elnök lesz , pár százezer meg katona ... a többi meg fanatizálható választó..

[HUN]PAStheLoD
Mostani játékoknál bevillan az a szép logó , hogy hány éves kortól "ajánlott" .. azaz mennyi a minimum.. meg általában telepítésnél is ott van az a kis képecske benne T(een) M(ature) K(ids) betûkkel.. PGA-13 vagy mi a rendszer neve ... de biztos ezentúl beleírják hogy nem a kiadó/stúdió felelõssége :)

Kicsit bulvárcikk megint...

Ne veszítsük szem elõl a lényeget! Itt arról van szó, hogy a hozzátartozók pénzt akarnak, az ügyvédek pedig ezt tudták kitalálni. A GTA a bûnbak. Az, hogy a játékból merített volna tapasztalatokat, ULTRALOL.

Gondoljátok el, mi lenne, ha egy komoly repülõszimulátoros múlttal rendelkezõ emberke 1x csak úgy gondolná, hogy mostmár mindent tud a repülésrõl, és jelentkezne Kecskeméten szolgálatra?

Hiába játszok számítógépen amerikai focit profin, a valóságban nem fog menni, fõleg egy 60 kilós embernek nem.

Ha valaki nem képes szétválasztani a játékot a valóságtól, akkor orvosnál a helye! Egy normális tudatú embernek ez nem gond.

Amerika szellemileg sorvad, ott a gyerekeknek szánt SuperMan jelmezre rá van írva: Az ember alapvetõen nem tud repülni, és ezen a jelmez viselése sem változtat...

Az amerikai emberek többsége hihetetlenül ostoba. És az ostoba szülõknek ez lesz a gyerekébõl.

Az ostoba és kapzsi hozzátartozók pedig nagy pénzeket fizetnek egyáltalán nem ostoba ügyvédeknek ilyen hülyseégekért.
Oldal 1 / 3Következő →