115
  • Kis-Bob
    Minek élnek egyáltalán olyan emberek, akik egy játékot akarnak utánozni??? Az lehet a baj, hogy az anyja biztosan ketrecben tartotta, és csúzlival etette.
  • Skynet
    Én már nem mert ps2-n végigtoltam 100%-ra és meguntam....Pc-n meg semmi különbség sem lesz a ps2 verzióhoz képest max grafikát egy picit csinosítják de nem annyival hogy épphogy...
  • Tetsuo
    Mindenesetre a PCs San Andreast várjuk mint a Messiást! :)
  • Skynet
    Spongyabobot mikó és méééfogják perelni?:)
  • Skynet
    HJa a fosok általában 9.9-et kapnak a gamespottól meg az összes szigorú laptól és hatalmas rajongótáboruk van plussz valszeg az anno kétkedő driver rajongók is azért játszanak vele és dícsérik mert fos:)))))))
    Zsebhokizzál:)

Ez a perelek mer ilyenjáték olyanjáték izé.....SZÁNALMAS....Made in america....:)
  • Maximilian
    "ez a game úgy is fos és az is marad!!" by Keldor
    Lehet minősíteni, pl: "Nekem nem tetszik, ezért vagy azért." vagy "Szerintem nem jó, mert..." de talán nem kéne ócsárolni a gamét, vagy más dolgokat. Ez csak a te véleményed és nem másoké. Na mind1.
    Szóval tényleg elég nagy hülyeség, hogy a készítőt perelik be, mivel feketén-fehéren rá van írva ezekre a játékokra(inkább USA-ban) a korhatár és hogy ki vállal felelősséget! A másik, ki mondta, hogy megvette????? Az is jogos, hogy a három rendőr családja "kártérítést" követel, de sztem nem a készítőket kell okolni, hanem a gyerek szüleit, mivel még kiskorú volt a tettes, így a szülő felelőssége. Ha valaki nem tud gyereket nevelni, ne vállaljon. 1ébként a tv sokkal károsabb ha már itt járunk. Ha egy gyerek megfeleő nevelést, jó erkölcsi alapot kap, és még a szüleivel is beszélő viszonyban van, akkor ilyen nem fog előfordulni. És ez mind a szülőtől függ. Én is elmondhatnám, h milyen rossz gyerekkorom volt, mert mindent meg kellett csinálni, amit mondtak, de most inkább megköszönöm szüleimnek, h megtanítottak rá. Szerintem erről lenne szó.
    Én is sokat szerepjátékoztam egy időben, és amikor már úgy mentem haza a buszon, h levadászom azt a törpét, mert én ork, vagy drow voltam, akkor azt mondtam, h oké akkor most egy kis szünet. Az önkontrollt is meg kell tanulni.
    Csatlakozva az előttem szólókhoz, egy 16 éves gyerek hogy tud kibiztosítani egy pisztolyt?????
    És mi az, hogy a rendőrségröl csak úgy megpattan, és FEJBE lő két rendőrt????? Ez azért már durva!!
    Régen azért nem voltak ilyenek, mert nem hallottunk róla. Amikor asok nácit gyilkolásztuk?? Wolf3D?? Rémlik? Hétvégenként mennyit nyomtuk, meg aztán 13-14 évesen mentünk az erdőbe "kommandózni"! Mégse lövöldözünk az utcákon, nem lopunk autókat, meg nem vagyunk hülyék sem!!!Sza naggyából ennyi. Önfegyelem és önkontroll. Akinek meg érdekes gondolatai támadnak a gyalogosokról, az forduljon orvosához.Hi Hi Hi. Na jó, csak poén volt!!!! De tetszett a szöveged!
  • Keldor
    kit mozgat?? ez a game úgy is fos és az is marad!!

remélem leállítják a fejlesztését és a többi GTA sorozatot is betítják
  • sweech
    én is ilyen játékokkal jáccok, mégsem érzek kényszert az iránt hogy embert öljek...szerintem itt nem a játékkal van a baj hanem a gyerekkel... (mondjuk nekem már akkor is lelkiismeretfurdalásom van egy ideig ha véletlenül megölök egy bogarat )
  • sweech
    a tököm tele van már ezzel a sok f****al...
  • Shadow_THH
    igy van ezzel egyetértek, és szerintem mindannyian egyetértünk.
  • Mipi
    Szinte hihetetlen hogy amerikai volt az ember. Én is szoktam játszani gyilkolós játékokkal pl Mortal Kombat és én attól még én nem vagyok gyilkolós.
  • Ron Ragm
    "Ha a hülyeség ölne..."
    Csakhogy sajnos a hülyeség öl.
  • Clava
    há igaza vót az Élet is egy nagy játék, van akinek jól is sikerülnek efélle tettei és annak mindene meg van akiek meg nem az IJ=így járt:)
  • Robin Hood
    Jellemző Amerika... Dolgozik ott még valaki, vagy mindenki csak perli a másikat? Lehet ott már a kenérért se fizetnek, inkább beperlik a péket milrt nem adta ingyen.
  • dez
    Valószínűleg igazad van a szülőkkel kapcsolatban (láthatóan ráhagytak sokmindent a gyerekre), csakhogy a mai gyerekek jó részét nem könnyű "szeretni" (a szó olyan értelmében, hogy törődés, odafigyelés), mert nagyon önfejűek. Hülye szülőkkel szemben hasznos tud lenni, jobbakkal szemben nem feltétlenül. Az már egy nehezebb kérdés, hogy vajon egy nagyon jó szülőnek is ilyenné válhat-e a gyereke (tehát születésétől kezdve ilyen-e), stb. (És elég korán elég erőssé válik többi gyerek, + a nevelők, tanárok hatása is.)
  • dez
    Mármint a 3D-sek közül. Nem véletlenül ezek voltak az elsők.
  • dez
    (Hanem azt, hogy jóval könnyebben eszébe jutott ez a lehetőség, és könnyebbé is vált a számára ennek a lehetőségnek a választása.)
  • dez
    A tapasztalatok szerint nem csak a kőbunkókra van nagy hatással, hanem a katonák többségére. Az egy dolog, hogy mi a véleményed azokról, akik hivatásosnak mennek, de ez vonatkozik a régebbi időkre is, amikor hétköznapi emberekből toboroztak (és a kiképzés nem volt olyan "rendreszoktató" még). Gondolom, te nem ismered el a szokás hatalma effektust sem, és hasonló dolgokat. Talán neked tényleg kivételesen erős akaraterőd van, a többség nem így van vele (sajnos). Azt se fejeltsd el, hogy ilyen helyzetekben beszűkült tudatállapotba kerül az ember, és nem tud filozofálgatni.
  • dez
    Szerintem ott nem a halomraölést gyakoroltuk. (A mai kisgyerekeknél nem is nagyon divat már ez. Persze 2-3 évvel később már játszanak az embegetett játékokkal. Mondjuk, nincs is nagyon jobb, ami őket is érdekelhetné. Ezeket még mindíg a legkönnyebb fejleszteni.)
  • dez
    Nem ezt.
  • DBoy
    Ha a San Andreas egy köcsög 18 éves miatt nem fog megjelenni PC-re elmegyek a börtönbe hozzá és én is belelövök egy tárat..
  • Máté008
    Hogyha a következő hír az lesz, hogy a GTA-t betiltják, mert... akkor én is ölni fogok ám!
  • Yv@n
    Szerintem ez a szalmabábus szuronyos dolog egy ökörség, bizonyos szint alatti arcoknál lehet beválik, ez az úgynevezett kőbunkó szellemi réteg, de az a helyzet, hogy attól hogy napi 8 órában egy szalmabábut szúrkálok, max azt sajátítom el élő áldozat nélkül, hogy milyen fogásokat lehet alkalmazni egy tehetetlen testen, de rohadtul nem erősít meg lelkileg abban, hogy egy élő ember életét rezzenéstelen szemmel kioltsam. Ehhez egymagában a bábu szúrkálás nem elég, ehhez kell az a fajta lelki földbetiprás, és megalázás amit a komoly kiképző osztagoknál alkalmaznak(lásd seal, illetve hasonló komoly osztagok). Ezt viszont egy számítógépes játék még hosszú ideig nem lesz képes szimulálni.
  • Antychrist
    Engem is be kéne perelni mer még nem vagyok 18 de játszottam a játékkal és megölök mindenkit a minigunommal a valóságban is... (ezek má nem tudják kit buzeráljanak)
  • arty
    amikor kisgyermekként fegyverekkel játszunk, az nem egy gépies cselekedet begyakorlása, ráadásul a játéknál valoságosabb módon?

mikor pereltek be müanyag pisztoly/kard gyárat? jaa, hogy azoknak nincs évi 200 millio dolcsi bevétele .... :)
  • Sityi
    De neked volt önkontrollod, és megálltad, ugye? Nekem is néha eszembe jutnak a jó öreg Need for Speed-es vagy a Colin McRae-s reflexek, de nem hagyom őket érvényesülni. Valószínűleg azért mert a normális ember tudja, hogy a valóságban nincs load game. Innentől fogva viszont megintcsak oda lyukadunk ki, hogy sem a srác nem volt normális (mert ő ezt nem fogta fel), sem a szülei, hogy ilyen marhasággal próbálkozik. Node tudjuk jól, a pénz nagy úr...
  • haxoror
  • Sityi
    Azt akarod mondani, hogy egyfajta pavlovi reflexként ez jött elő a srácból az adott szituban, és hogy mi is ilyen helyzetbe kerülhetünk? Nem erős ez egy kicsit?
  • Alfa Of NS
    Szerintem itt tobbrol is szo van. Az hogy bizonyos gatlasok kiiktatodhattak a jatekok soran a mellett szerintem ott van, hogy a gyerek valszeg a jatek vilagaban elt egy kicsit a valosagban is. Ha a mindennapi eletben nagyon visszahuzodo stb es a jatek adja az ingereket, akkor jobban, most nem egeszen korrekt kifejezessel elve, beleeli magat, mint kene. Volt olyan, hogy en egyszer regen sokat Carmageddonoztam es utana hamar kocsiba ultem. Nos, volt olyan pillanat, hogy a gyalogosokra nezve, nem eppen a megfelelo gondolatok jottek elo

Amugy szerintem a szuloket is elo kene szedni. Az a gyerek akik szeretet es odafigyelest kap, az nem nagyon lesz ilyen...
  • dez
    Ez nem feltétlenül motivál az ölésre, nem is egyedüli lehetőségként merül az fel, csak megkönnyíti azt, ha már abban a stádiumban van az illető, hogy nem is nagyon érdeklik a következmények.
  • dez
    Nem, én nem a reflexről beszélek, vagy puszta begyakorolt mozdulatokról. Hanem a belső gátlás időleges, pillanatnyi közömbösítéséről, kikapcsolásáról - és ennek begyakorlásáról.
  • nenad
    amiota te emleszel a vilagra...
  • pemga
    dez, amit mindegyikre válaszolsz annak van pár aprócska hibája. Valóban létezik, amit mondasz, a gépies, beidegződött reflex-ekre vonatkozik (magyarul amikor nem gondolkozol, csak cselekszel.) Namármost, ez a gépiesen _begyakorlott_, nem a látott, a begyakorlott dolgokra vonatkozik. (Mint pl. katonaságnál a fegyver összerakása.) Attól, hogy sokat játssza, csak a mechanikus mozdulatsor az egérrel lesz neki reflex, nem maga az hogy rendőrtől pisztolyt elvesz és lő. Ez két eltérő agyi funkció. Akárhányszor is gyakorolja. Amit ki lehet belőle hozni, az max az, hogy hidegen fogja hagyni, hogy lelő valakit, de ettől még nem az lesz automatikus, hogy le _kell_ lőnie. Egyébként ideológiailag az életfogytig börtönbüntetés is úgy van megindokolva, hogy a fickónak már esélye nincs hogy beilleszkedjen a társadalomba, és veszélyes lenne rá, tehát szeparálják tőle. A nem életfogytig az teljesen más, az inkább nevelő célzatú: ha benned ez nincsen meg mint (erkölcsi) gát, akkor legyen a büntetés a gát. (mondom ez az ideológiája, nem azt mondom, hogy így is működik.)

Másrészt, en nem érzem úgy, hogy az autólopás, vagy a letartóztatás egy 16 éves gyereknél annyira szükséges, hogy előforduljon, mint kiváltó környezet.
  • dez
    Nem az egészre magyarázat, csak egy részletre, vagy arra is csak félig. A fiú egy utat járt végig, aminek az egy lépcsőfoka volt. Bár talán az utolsó.
  • [HUN]PAStheLoD
    Na azért , ha a kacsa nem tud úszni még lehet hogy a víz IS hülye , de sokan meg tudnak úszni , habár lehet ettől még mindig hülye a víz :P

Tehát szép szép, hogy sokan épelméjűek maradnak egy óra mészárlástól a GTA és tsaiban, de biztos lehetne értelmesebben is tölteni azt az időt, viszont ezzel szemben most 3 rendőrtiszt halott, és te valahogy a sokkal kisebb - legalábbis rövidtávon - rosszal akarod magyarázni a nagyon rosszat..
  • [HUN]PAStheLoD
    majd 16 évesen ^.^
  • Cleawer
    dez :a mondandód lényegét megértettem,van benne igazság.

sztem néhány napmulva kiderül hogy gyógyszeres kezelésen volt vagy ilyesmi...
  • Benoke
    De valamire rá kell fogni :)
    Abban semmi buli, ha mások szórakozást nem lehet elrontani.
  • UnnameD
    Aki eleve ilyen beteg, azt még ha nem is lenne a GTA, sőt számítógép se, akkor is megcsinált volna valami hasonlót pl. egy film alapján. Röhej (ez amerika).
  • haxoror
    Amióta világ a világ a kisfiúk mindig is katonásdit játszottak (még a videojátékok előtt is ) és a többségük mégis teljesen normális felnőtté vált, az hogy egy gyerekből üres ostoba felnőtt lesz a szülők felelősége nagy részben mert egy értékeket vesztett társadalomban is lehet normális embert nevelni a gyerekből de a gyereknevelés nem abból áll hogy elétesszük a kaját és mindig nagyobb ruhát veszünk neki!
    Az amcsik baszták el az egészet amikor hagytak felnőni egy generációt úgy hogy már gyerekkorától mindent megengedtek nekik. Egyszerűen hihetetlen ahogy egy amcsi gyerek a felnőttekkel vagy akár a saját szüleivel mer beszélni! Érdekes hogy európában ez (eddig és remélem továbbra is) nem okoz problémát. Nem a játékokat vagy a filmeket kell tiltani MERT NEM EZEK AZ OKAI A PROBLÉMÁNAK.