3D SexVilla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Sorry, the free service in your location is too busy. "
Esetleg msn-n áttudod küdleni, vagy rapidshire-re feltenni? :S Tudom, nicns meg az msn címem neked, de, ha kell, megadom. Csak, mert kíváncsi lennék a játékra.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
http://cheezyo.extra.hu
No comment😊
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Vagy, ha nem akkor fent kis kuki ikonnal 😊
Valaki tudna egy jó linket a 3d sex villához, meg esetleg Jennához?
köcce cheezyo a tippet is az addonos témában de nekem nem müködött a töltés 85 % nál halott lett.
Megvan a 3.0 ás nekem is. Nem tud valaki hozzá esetleg valmi addont? vagy +cuccokat vagy esetleg valami toolt amivel kissé fel leheten dobni?
Vagy bármit amivel kicsit fel elhetne dobni..ha van valakinek ötlete irja meg elõre is thx
regisztrálsz a fórumba, és ott vannak valahol a linkek a játékokra 😉
Rémlik valakinek az, hogy Virtualy Jenna? Vagy ilyesmi :S, hasonló játék, mint ez a 3d sexvilla... ha valaki tudja honnan tölthetõ le, pls dobjon meg egy linkkel priviben<#help>#help>.
Elõre is thanks!<#wave>#wave>
Be kel másolni a (játékneve)/archives/(játék verziószáma)/ mappába és mûködni fog.
Sikerült letöltenem nekem is ezt a "játékot".
És volt hozzá olyan mappa hoyg addon. Ennek tartalma 60 db txx kiterjesztésû file. NOs én cska azt szeretném tudni hogy ezeket az addonokat hogyan kell beletenni. Mert bemásoltam majdnem minden helyre és nem naon müködik. 😞 Lehet hoyg nem jók az addonok?
Aki tud segiteni pliz irjon! Elõre is thx
Elöre is köszönöm.
Az emilem elküldöm üziben.
a tartalom az már rendben van, a külsõt pedig felturbózzuk egy kicsit 😉
Neked viszont minden elismerésem, az oldalad Design-jához.
Ha én ilyet tudnék, akkor meg sem néztem volna.<#beka2>#beka2><#taps>#taps>
És mivel nem tértél ki konkrétan, hogy mire érted, ezért azt hiszem engem is meg lehet érteni. Egybként köszönöm az átirányítást. De nem szeretnék egy rapidshare-val szemben handycappelni. Ha valakinek jobban megéri a várakozás, foglalt a server, egyszóval a bosszúság, mennyen csak oda. Tudom nem ez volt az eredeti téma, úgyhogy be is fejezem.
Hogy valamit, azért az eredeti topic témához is írjak:
Tervezik, hogy végül mégis megcsinálják a threesome figurát a SexVillába.
elhiszem hogy a tiéd, és hogy véded, a helyedben én is azt tenném, de nem a tartalmát kritizáltam hanem a külsejét, mivel hozzád irányítottam az érdeklõdõt, ahelyett hogy mondjuk megadtam volna a rapidshare-es linkjét a játéknak..
és hogy névtelenül mocskolódnék, muhahaha... egyrésze nem mocskolódom, hanem a véleményem fejeztem ki, hogy elég kaotikus a cucc, másrészt az aláírásom nem arról tanúskodik, hogy névtelenül mondanék bármit is.
-Játék
-Comixxx
-stb...
És mind full 3D.
Mocskolódni könnyû (fõleg névtelenül), segíteni viszont nehezebb, de igazabb tett.<#gunyos1>#gunyos1>
nem kicsit gagyi az oldal, de a fórum részben megtalálhatjátok a sexvilla különbözõ verzióit, köztük a legfrissebbet is :$ 😉
de nem én mondtam! <#wow2>#wow2>
<#vigyor>#vigyor>
A napokban szórakoztam vele pár percet, csináltam (vagyis kicsit átalakítottam) is 1 karaktert 😄
Íme: (úgysem nagyon van a topikba kép)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Letöltöttem a demót,jó lenne a teljes játék.
Nem nagyon értek a számítógéphez, valaki elmondani hogy pontosan mit töltsek le, honnan és hogy crackeljek hogy menjen teljes verzióban?
Légyszi-légyszi valaki!<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#banplz>#banplz>
MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Regizz és írj a forumba. itt többet nem mondok.
és ezek közül van olyan amit letölthetek netrõl nem dc-rõl, mert most csak melóhelyrõl tok netezni ! köszi 😊
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi