3D SexVilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Egy egész DVD? Csinálnál róla screenshotokat? thx

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nem rossz játék, csak kissé unalmas 5 perc után, valahogy olyan merevek a figurák, mint a kirakati bábuk. Ismertek még hasonló játékokat?

Én a sexy beach 2-t szedtem le szintén torrentbe (1 DVD), de mivel japán nyelvû, ezért le kellett még szedni hozzá egy angolosítást. Szerintem az sokkal jobban sikerült, sokkal élethûbb. Ismeri valaki?

http://torrentreactor.net/search.php?search=&words=sexvilla&cid=&B1.x=40&B1.y=10

csm
és honnan szedted le?

BMW 325 iX Rallye Car :)

na játszottam kicsit én is a játékkal, csináltam képeket is 😄itt vannak 😄

Én a 18 megás verziót raktam fel a gépre (torrentbõl) és simán ment teljes verzióban az összes spinével

akyyy
<#wow3><#vomit>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

olyan nincs benne hogy kiveri 50 ember egy vödörbe és után a megsütik mint a rántott tojást?
na ezt csekkoljátok 😄

Falconer
Engem nem zavar, hogy nincs nigger, azért lehetne bövebb a játék.
Észrevettem egy bugo, hogyha két csaj van egy felcsatolható mûpénisszel és azt mondjuk az egyiknek közben, hogy vegye le, akkor leveszi, de a fizikája olyan, mintha még mindig rajta lenni (a másik csaj kitágul, nyög, stb...) 😄D

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Nincs meg

Morphin
Nah VKI-????????? #77

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Tök jo meg minden de nekem hiányzik hogy feka csaj is legyen benne meg több póz meg cuccok. a game oldalán találtam képeket egy uj verziorol de letölteni nem lehet, és abban már van negró csajszi is...
Vkinek nincs meg???

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

grizzly21
format C: <#nyes>

Waterhorse
Nem, stabilan áll itt jobbra a földön, sose rángatta semmi<#hehe><#hehe><#hehe>
A tojás néha bepróbálkozik, de egy ideje csak fõtten szeretem.<#vigyor2><#idiota>
2 havonta általában újra kell rakni a win-t, mert leül elé a bnõm és összegyûjti az összes lehetséges vírust, azon kívül van itt olyan fájlom is ami 2002-õben lett módositva, komolyabb dolog nem történt 2000 óta. Hogy is van? kettõsformatcépont? <#bee1>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Bucser
ÉS olyan volt hogy azért rántota valami magával az egész gépet mert 98-as?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Waterhorse
Na jó holnap kipróbálom XP-n a suliban. De miért ne csodálkoznék? Ha az arányokat nézem, akkor:

Win 98-on nem fut és XP-n igen:
1. 3D Sex Villa
2. 3D Sex Villa
3. 3D Sex Villa

XP-n nem fut és 98-on igen:
Hosszú lista lenne az<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Ezzel nem azt mondom, hogy ezen a játékon kívül minden megy, de amire én használom a gépet arra tökéletesen megfelel ez, és eddig még nem volt olyan ami azért ne ment volna mert ez 98-as.

Istencsászár
csodálkozol hogy nemmegy

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Waterhorse
És?<#sniffles>

báttyó02
és?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Istencsászár
WIN98 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grizzly21
nekem megy

Waterhorse
A dolog egyre szórakoztatóbb:

Mindez az alábbi üzenettel együtt érdekesnek ígérkezik😊
Megyek és szétverek egy pár téglát!<#boxer>

Waterhorse
Nem megy:

grizzly21
ez kész😄 kár h videot nem lehet csinálni. vagy lehet?

grizzly21
nagyon kösz. megnézem milyen. azért nem semmi mik vannak...<#shakehead><#nyes>

Istencsászár

grizzly21
köszike

Istencsászár
mijá felrakom ftpre 5 perc

grizzly21
elkezdtem szedni bittorrenttel, de O KB/s o done. szóval semmi. miért?

grizzly21
az😄

Zsolo007
LOL ez a játék

grizzly21
sajna nem használtam eddig még. el tod mondani gyorsan hogy kell? bittorrent.et használjak vagy mit?

Ha használsz torrentet,itt van vagy 3 verzio.

Katt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grizzly21
nagyon köszi😄

Waterhorse
Ilyen gyorsan nem fognak reagálni. Én nem az atw-set szedtem le, hanem egy fórumos warezoldalról, az is crackelt verzió, mai feltöltések között volt, és mégis azt írta ki, hogy újabb verziót töltsek le. Most szedek DC-rõl egy 18 megás verziót, csak nagyon lassú még 1 óra mire lejön. Ha megvan és mûködik felrakhatom vhova.

grizzly21
hahó vki! 😄

grizzly21
na halljátok vki rakja fel. az az atw-s nem megy, azt irja nem regisztrált oldal!

Waterhorse
Letöltöttem az oldalról, de az meg szar demo, honnan lehet leszedni olyan ckacckelt verziót ami mûködik is?

Waterhorse
Nem indul, újjab verzió után sír. delete<#duhos2>

Sland
Jó játék.......
De keveset tud.....

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

leslieboy
Tudja valaki a photostudio bedroom verziót?Ebben ezek a helyszinek is +ban vannak!Ha igen,linket!Ha én tudom,hogyan,akkor én is idelinkelem!!<#vigyor3>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Tatyla
fiatalok recska játéka...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

báttyó02
hüdezsir gamma 😮
tötöm is 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Lacc
Na ne mondd.
Köszi. Amúgy ha kamu nicket\jelszót írsz be az elején, akkor elindul a teljes mód is..

Kiválasztasz egy olyan pózt amiben ketten vannak.

És hogy kell rendesen irányítani? A faszi csak ül a sarokban a nõvel nem csinál semmit. Õt hogy kell aktivizálni? 😄

kössz!... próbálom
Shep
start akármivel indítsd és aztán space utánna már jó lesz, ill nekem már jó

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem se indul csatlakozom az elöttem lévõhöz.