3D SexVilla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én a sexy beach 2-t szedtem le szintén torrentbe (1 DVD), de mivel japán nyelvû, ezért le kellett még szedni hozzá egy angolosítást. Szerintem az sokkal jobban sikerült, sokkal élethûbb. Ismeri valaki?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
na ezt csekkoljátok 😄
Észrevettem egy bugo, hogyha két csaj van egy felcsatolható mûpénisszel és azt mondjuk az egyiknek közben, hogy vegye le, akkor leveszi, de a fizikája olyan, mintha még mindig rajta lenni (a másik csaj kitágul, nyög, stb...) 😄D
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Vkinek nincs meg???
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A tojás néha bepróbálkozik, de egy ideje csak fõtten szeretem.<#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota>
2 havonta általában újra kell rakni a win-t, mert leül elé a bnõm és összegyûjti az összes lehetséges vírust, azon kívül van itt olyan fájlom is ami 2002-õben lett módositva, komolyabb dolog nem történt 2000 óta. Hogy is van? kettõsformatcépont? <#bee1>#bee1>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Win 98-on nem fut és XP-n igen:
1. 3D Sex Villa
2. 3D Sex Villa
3. 3D Sex Villa
XP-n nem fut és 98-on igen:
Hosszú lista lenne az<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Ezzel nem azt mondom, hogy ezen a játékon kívül minden megy, de amire én használom a gépet arra tökéletesen megfelel ez, és eddig még nem volt olyan ami azért ne ment volna mert ez 98-as.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mindez az alábbi üzenettel együtt érdekesnek ígérkezik😊
Megyek és szétverek egy pár téglát!<#boxer>#boxer>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De keveset tud.....
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!