16
  • Mipi
    Nem kéne hogy amerikai cégé legyen az ubi.
  • Bucser
    Az EA-nél szerintem már nincs "művészeti igazgató" vagy "innovációs igazgató" hanem Tutibiztos bejövő Programfolytatás kitaláló igazgató van és egyéb borzalmak.... Én sajnálnám, ha az EA megvenné az UBI softot ugyani az lemúl évben 3 UBI-s játékot vettem meg... Splinter Cell LOck ON és az IL-2 sorozat...
  • Kit--Kat
    a Take2-é a rockstar, és a cég nincs annyira jó helyzetben és a Code sincs
  • Mipi
    Szerintem az Electronic Arts így akarja növelni a részesedését és ő akar lenni az úr. De még le kell majd még győznie sok céget például a TAKE2 -t vagy a Rockstart Gamest de még a Codemasterst is.
  • Killgore
    Kiváncsi leszek a tárgyalás végére.
  • sweech
    bár szó se róla vannak jó ea-játékok :)))
  • sweech
    "A francia játékfejlesztő stúdiónál azonban továbbra sem örülnének annak, hogy ha az amerikai vállalat megvásárolná a céget"..................hát én se :(((
  • rolika
    ez nagyon érdekes, de kíváncsi lennék egy összglobál (minden géptípus) elemzésre. szerintem rosszabb lenne az arány. a sony ÖSSZES húzóneve folytatás. a nintendo-ról nem is beszélve.
  • hornbali
    Nem lenne jó ha az UbiSoft eltűnne a piacról :(
  • SirLord
    WoW
  • HUmanEmber41st
    Erre mit mondjak ?
    Minden este Battlefield 1942 vel nyomulok..
    persze neten..
    Azért az nem rossz dolog, hogy kiadják vadiúj motorral a régi játékokat lásd:
    Hl source, Doom3 alá is készül az első rész, UT-ban még vissza is lehet váltani az eredeti fizikát stb..
    Az sokszor jó, hogy ismert pályákon új grafikával lehet tolni és igencsak megizzadhat az, aki valami terljesen új játékmenetet és szabályokat akar kitalálni. Ami nem is biztos, hogy bejön...
    Nem mindig az a jó
  • Torry
    Nagyon szomorú lennék, hogyha eladnák az UBI-t.

Ha belegondolok a legtöbbet az UBI játékival nyomtam.
  • Cat #4
    Az IGN.com eredetiség vizsgálatot tartott a 2005-ben megjelenésre váró X-Boxos játékok között. A kutatás során az újságírók 248 bejelentett játékot vettek szemügyre, melyek közül mindössze 77-et találtak "eredetinek". Ezalatt azt értették, hogy az adott mű nem film, TV-műsor, könyv vagy képregény alapján készült, nem egy sorozat következő darabja, illetve nem tagja egyetlen franchise-nak sem! Míg a Microsoft, az Ubisoft illetve a Majesco játékai közt bőségesen akadnak majd eredeti játékok, addig az Electronic Arts gyakorlatilag semmi újat nem készül felmutatni - minden játéka folytatás, avagy egy már jól ismert franchise tagja.

• zpe
    Skacok van még Blizzard egyáltalán ???
  • Lacc
    És lesz majd egy: sportjáték-frencsájz, akciójáték frencsájz, kalandjáték-frencsájz, rts-frencsájz, stb., és ezekből minden évben kapunk az arcunkba egyet.
  • Csirke4
    Gondoltam rá hogy az EA megakarja majd venni az Ubisoftot.

Akkor aztán minden játékban
    Íej gémsz, cselnedzs evrifing.