The Suffering 2

Oldal 1 / 16Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
hali, tudom, hogy már valszeg senki se jár itt, de tudna valaki segíteni? állandóan kifagy a játék, amikor a 13. résznél beszállok a liftbe. Van valakinek valami ötlete?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Vagy ez csak ps2-n van?
Tényleg úgy kezdõdik a játék, hogy be lehet tölteni az elsõ részbõl a mentést és annak a moralitása alapján kezdi el a történetet?

Mert én anno emlékszem, hogy a jó befejezést kaptam, de mentésem már nincsen. Nincs valakinek egy olyan mentése, amin a moralitása jó?
És hogyan tudom betölteni?
Sziasztok!

Segítségeteket kérem!Elakadtam annál a résznél,amikor visszamegyek a börtönudvarra egy földalatti járatból,legyilkolok már minden ellenfelet, majd nem tudok tovább menni.
Ha valaki már túlvitte ezen a részen, kérem segítsen.
12-Fordulópont a rész címe, da sajnos youtube-n ilyen részt nem találtam. Emlékeztetõül két súlyemelõ pad van az udvaron az egyik falnál, egyiken nincs súly.
Köszönöm elõre is!

tud valaki kódot adni??teljes lõszer meg ilyenek köszike
szia bocs a tudatlanságomért de nem találom msn [email protected]
#787-es hsz-em elsõ fele...
szia de itt egy csomó van melyikre gondolsz??
kattints a floppy ikonra
kösz de ez teljesen nem értem mit is kell innen letöltenem meg hogyan???
légyszi irjatok
sajnálom nem tudom hogyan kell betenni a képet azt is kérdezném hogyan kell teljes lõszert adni meg teljes sérthetetlenséget
szerintem ez már az utolsó rész, de azért egy képet betehetnél róla
sziasztok segítség kellene ott vagyok egy lakásban ott van az ellenség is de nem hat rá a lövedék meg ott van egy nagy szörny is a romos lakás túloldalán felmegyek az emeletre és ott van egy rpg rakétakilövõ mit kell vele csinálni?,
hy
hali. 64bites op. rendszerem van és nem tudom a játékot feltelepíteni, mit lehet ilyenkor tenni?
Nah látom sokaknak volt gond a crackel nekem azvan hogy leszedtem minden elérhetõ változatot megvan a daemon tools 4-es széria de már csak azért se akar elindulni
Lécci segiccsetek miértvan az hogy a fényeröm teljesen lentvan és akárhigy felveszem nincs smi meg 1 csomo tárgyat nemjelenit meg és nemértem h miért kék a vér?:S lécci segiccsetek köszi
Maxtreme
Itt baráti áron megveheted a 2 részt 1 csomagba.
Én is ezt tettem, ennyit simán megér. Ráadásul a honosítás is nagyon igényes.

Hello megkérdezném,h van -e valakinek The Suffering ties that bind-hoz magyarosítása,mert nekem az angol van meg sajna....ha van valakinek szoljon kösziiiiiiiiii

sziasztok a suffering 1-ben a benzines kanna , vagy a repülõgép hol van?
mert nem tok egy szar lángszórót összepakolni
császtok a suffering 1-ben hol van a benzines kanna????????????????????
Birdhill Thug
Csinálom, nyugi. :-P

Qwerty4
Igen, nem is egyszer olvastattam el.
Ezután mi kellett volna történjen?

Qwerty4

Halfer
A numpadon lépkedtél benne? Ha jól emlékszem ott kell. Carmen levelét kell "elolvasni".

Qwerty4
Én már megnéztem a jegyzeteket, de nem történik semmi.
Talán bug!?<#heureka>

Qwerty4

Halfer
Nézd meg az Optionsban melyik billentyûvel kell megnézni a jegyzeteket. Fejbõl már nem vágom melyik, de ebben a topikban sokan kérdezték, alant ott van valahol.

Qwerty4
Hello.

Még az elején mit kell csinálni mikor egy lakásba kerülök...?
Szellemhangon beszél egy csaj és mondja, hogy olvassak el valami papírokat.De hol kell és hogyan?

<#help>

Qwerty4

Sadun Tryst
hali
remélem még olvassa valaki ezt a topikot...
lenne nekem is 1 olyna problémám, hogy a játék kifagy egy résznél, mikor a köv. páylát kéne betöltenie. a 12. pálya vége ez.
megvan hozzá elvileg a fix is (07 - prison industry mappa), de úgy tûnik nem segít nekem az se, mert ha bemásolom ha nem, akkor is kifagy.
olvastam lejebb is, hogy másnak is volt ilyen baja, de õ nem kapott rá választ sajnos :S
szal ha valaki tudna ezügyben segíteni nekem azt nagyra értékelném, vagy küldene nekem egy 13. pályai mentést, annak is nagyon örülnék 😊

htx elõre is a halpet

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Halfer
nézd meg a leveleket és olvasd el amit õ írt, options-ben meg tudod nézni mivel mész az inventoryba

segítsen már valaki légyszi

hy! mit csináljak a játék elején mikor a saját házadban vagy és a nõd magyaráz neked?? h tudok kijutni??
hy! ha tud valaki ide bemásolni egy crack fájlt megkösszönném
Megtudná v.ki mondani h miért nem tudok átváltozni??? Nagyon kezd úgy festeni mintha végig emberként kéne tolnom. De mikor a mozi elõtt betalálnak, akkor igen hamar kifogynak a tartalékaim. Jól jönne az a testes pajtás...
Nah erre rájöttem 😄
Halihó! Elakadtam a Suffering 2-ben. Olvastam h más is elakadt ugyanitt, a saját házában, mikor az a bizonyos nõi hang felszólítja h emlékezzen ill. olvassa el a papírt. Elolvastam az összes létezõ papírt amit találtam a lakásban v ugy általában, de sehogysem akar kinyílni az ajtó a lakás másik felében.

Köszi elõre is
magyaritást addjatok már!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudnátok nekem segíteni? Elakadtam a suffering 2-ben.

légyszi kuldjetek kódokat
berlinboy6329
Jah,vannak ilyenek.Engem a CS tud idegesíteni,mikor néha-néh tolom,hogy mikor terrorista vagyok,és mondjuk viszik a tszokat,de az ajtóba lelövik a társak a fakabátot,a nyomorék túsz meg beáll az ajtóba,pszt gyere ki k*****.Idegesítõ. 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Voltan
Köszi, de ez nálam permanens jelenség. A karakterek pathfinding-jával van nagy baj, erre jöttem rá. Az a feka haver az elején az is csomószor csak nekimegy a falnak, aztán gyalogol egy helyben. Egyszer egy nyitott ajtót is elállt. Nem értem, mi lehet, ez, mert mint mondtam, a régi gépemen semmi probléma nem volt. Megjegyzem, gyorsabban is futott, mint az újon, ami már tényleg vicc. Driverek ugyan nem a legfrissebbek, de 1-2 hónaposak, ennek a játéknak meg ugye az bõven jó. Fura...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Birdhill Thug
Voltan, ezzel a scriptelési hibával én is találkoztam. Elõször azt hittem, hogy a lefordított szövegek miatt kuszálódnak szét a dolgok, de most már tudom, hogy tévedtem. Igaz, eredeti a játék, ami nekem megvan, de azért, mert minden egyes játékindításnál bekéri a CD-t a játék, - sok idõt elfecsérelve ezzel a hülye hitelesítési eljárással - inkább megcrackeltem a dolgot és nem kell lényegtelen dolgokra perceket vesztegetni.

Nekem akkor jött elõ szokszor ez a hiba, amikor Miles rácsodálkozik, hogy kinyílt az ajtó és erre õ felrohan a lépcsõn és el kezd mentegetõzni, hogy nem õ csinálta az egészet. Amikor a hibás rész elõjön, akkor felfut Miles a lépcsõn, de csak félig, mert beleragad a lépcsõfokokba, nyitva marad az ajtó és a másik viszont nem nyílik ki.

Úgy sikerült megoldanom a problémát, hogy csináltam egy mentést az után, ami után nem tudtam továbbmenni, majd betöltöttem azt. Erre igaz, hogy eltûnt Miles, és az ajtó is nyitva maradt, de szerencsére a másik ajtó is kinyílt.

A második hibás esemény az volt, amikor az Arsonistek eltûnnek és fent az emelvényen megjelenik Miles, hogy õ most elmegy kinyitni az ajtót. Elment volna, ha megint nem ragad bele a lépcsõbe.

Egyszer találkoztam azzal a hibával, ami neked jött elõ, de egy betöltéssel véget vetettem a bugnak, a legutóbbi betöltésnél már minden jól mûködött.

Itt a kép arról, amikor mindkét ajtó nyitva áll:
http://zoli.gamehunterteam.hu/tmp/torquebug_sf2.png

Voltan
Nálam az a gond, hogy egyszerûen nem triggerelõdnek az események. A régi gépen játszottam vele, sokáig elvittem, de most még a börtönudvarról sem jutok ki (legeslegeleje), mert a zsaru csak áll ott a puskával, és nem történik semmi. Egy rabnak ki kéne nyírnia, aztán ki kéne nyitniuk a kaput, hogy továbbmehessek, de lóf*sz se történik. Van erre megoldás?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

<#nemtudom>tudom <#violent>a faszit a végén elfogyott a türelmem valaki<#help>mit csináljak<#falbav><#falbav><#falbav>
csáó
Daemon tools 4 szériával próbáld csak indítani mert a régivel nem indul!
REXCraft
lekéne szedni a cracket 😉

Sziasztok!
Visszaolvastam,de nem láttam , hogy másnak is lenne ilyen gondja mint nekem.
THE SUFFERING TIEST THAT BIND
Enter a disk key for the disk labelled disk1
EZt irja ki és nem indul a games tudna valaki segíteni? Köszi!

okés,megvan köszike.és utána ennyi is volt.
ki is pörgettem.nem is tudtam hogy ahol kínlódok,azmár a legvége.
REXCraft
1:mindig démon formában probáld emg csapkodni azt a "kopasz csávót" 😄
2:amikor a Slayerek (kardos kezü,lábü mocskok) vannak ne nyird ki a páncélosat közülük mert akkor nem fog a kukac másikat rakni...
3:a kukacot nem kell löni..azt akár akarod akár nem ott van 😄

Sziasztok.Én most a 18.pályán vagyok.ahol egy épület romjani között kell kinyírni a dögöket,meg ott van a kopasz csávó is,aki úgy át tud változni mint én.lövöldözöm õket,de semmi.házon kívül van egy kukac ami mindig benyúl házba és teszi le a dögöket.gondoltam akkor kukacot kell megölni,hogy ne rakjon be több szörnyet.de mintha lepattogna róla a golyó.valami tipp esetleg??
Oldal 1 / 16Következő →