797
The Suffering 2
-
#797 hali, tudom, hogy már valszeg senki se jár itt, de tudna valaki segíteni? állandóan kifagy a játék, amikor a 13. résznél beszállok a liftbe. Van valakinek valami ötlete? -
URH #796 Vagy ez csak ps2-n van? -
URH #795 Tényleg úgy kezdődik a játék, hogy be lehet tölteni az első részből a mentést és annak a moralitása alapján kezdi el a történetet?
Mert én anno emlékszem, hogy a jó befejezést kaptam, de mentésem már nincsen. Nincs valakinek egy olyan mentése, amin a moralitása jó?
És hogyan tudom betölteni? -
kezdo3 #794 Sziasztok!
Segítségeteket kérem!Elakadtam annál a résznél,amikor visszamegyek a börtönudvarra egy földalatti járatból,legyilkolok már minden ellenfelet, majd nem tudok tovább menni.
Ha valaki már túlvitte ezen a részen, kérem segítsen.
12-Fordulópont a rész címe, da sajnos youtube-n ilyen részt nem találtam. Emlékeztetőül két súlyemelő pad van az udvaron az egyik falnál, egyiken nincs súly.
Köszönöm előre is!
-
dyram #793 tud valaki kódot adni??teljes lőszer meg ilyenek köszike -
dyram #792 szia bocs a tudatlanságomért de nem találom msn [email protected] -
RAMyMamy #791 #787-es hsz-em első fele... -
dyram #790 szia de itt egy csomó van melyikre gondolsz?? -
RAMyMamy #789 kattints a floppy ikonra -
dyram #788 kösz de ez teljesen nem értem mit is kell innen letöltenem meg hogyan??? -
RAMyMamy #787 The Suffering 2 v1.0 +5 TRAINER, nem próbáltam, de talán működik -
dyram #786 légyszi irjatok -
dyram #785 sajnálom nem tudom hogyan kell betenni a képet azt is kérdezném hogyan kell teljes lőszert adni meg teljes sérthetetlenséget -
RAMyMamy #784 szerintem ez már az utolsó rész, de azért egy képet betehetnél róla -
dyram #783 sziasztok segítség kellene ott vagyok egy lakásban ott van az ellenség is de nem hat rá a lövedék meg ott van egy nagy szörny is a romos lakás túloldalán felmegyek az emeletre és ott van egy rpg rakétakilövő mit kell vele csinálni?, -
dyram #782 hy -
RAMyMamy #781 hali. 64bites op. rendszerem van és nem tudom a játékot feltelepíteni, mit lehet ilyenkor tenni? -
rz #780 Nah látom sokaknak volt gond a crackel nekem azvan hogy leszedtem minden elérhető változatot megvan a daemon tools 4-es széria de már csak azért se akar elindulni -
GoJo93 #779 Lécci segiccsetek miértvan az hogy a fényeröm teljesen lentvan és akárhigy felveszem nincs smi meg 1 csomo tárgyat nemjelenit meg és nemértem h miért kék a vér?:S lécci segiccsetek köszi -
#778 Itt baráti áron megveheted a 2 részt 1 csomagba.
Én is ezt tettem, ennyit simán megér. Ráadásul a honosítás is nagyon igényes. -
Nyomister #777 Hello megkérdezném,h van -e valakinek The Suffering ties that bind-hoz magyarosítása,mert nekem az angol van meg sajna....ha van valakinek szoljon kösziiiiiiiiii -
jumpstyle #776 sziasztok a suffering 1-ben a benzines kanna , vagy a repülőgép hol van?
mert nem tok egy szar lángszórót összepakolni -
jumpstyle #775 császtok a suffering 1-ben hol van a benzines kanna????????????????????
-
#774 Csinálom, nyugi. :-P -
#773 Igen, nem is egyszer olvastattam el.
Ezután mi kellett volna történjen? -
#772 A numpadon lépkedtél benne? Ha jól emlékszem ott kell. Carmen levelét kell "elolvasni". -
#771 Én már megnéztem a jegyzeteket, de nem történik semmi.
Talán bug!? -
#770 Nézd meg az Optionsban melyik billentyűvel kell megnézni a jegyzeteket. Fejből már nem vágom melyik, de ebben a topikban sokan kérdezték, alant ott van valahol. -
#769 Hello.
Még az elején mit kell csinálni mikor egy lakásba kerülök...?
Szellemhangon beszél egy csaj és mondja, hogy olvassak el valami papírokat.De hol kell és hogyan?
-
#768 hali
remélem még olvassa valaki ezt a topikot...
lenne nekem is 1 olyna problémám, hogy a játék kifagy egy résznél, mikor a köv. páylát kéne betöltenie. a 12. pálya vége ez.
megvan hozzá elvileg a fix is (07 - prison industry mappa), de úgy tűnik nem segít nekem az se, mert ha bemásolom ha nem, akkor is kifagy.
olvastam lejebb is, hogy másnak is volt ilyen baja, de ő nem kapott rá választ sajnos :S
szal ha valaki tudna ezügyben segíteni nekem azt nagyra értékelném, vagy küldene nekem egy 13. pályai mentést, annak is nagyon örülnék :)
htx előre is a halpet
-
#767 nézd meg a leveleket és olvasd el amit ő írt, options-ben meg tudod nézni mivel mész az inventoryba -
krayziebone #766 segítsen már valaki légyszi
-
krayziebone #765 hy! mit csináljak a játék elején mikor a saját házadban vagy és a nőd magyaráz neked?? h tudok kijutni?? -
krayziebone #764 hy! ha tud valaki ide bemásolni egy crack fájlt megkösszönném
-
baulu #763 Megtudná v.ki mondani h miért nem tudok átváltozni??? Nagyon kezd úgy festeni mintha végig emberként kéne tolnom. De mikor a mozi előtt betalálnak, akkor igen hamar kifogynak a tartalékaim. Jól jönne az a testes pajtás... -
baulu #762 Nah erre rájöttem :D -
baulu #761 Halihó! Elakadtam a Suffering 2-ben. Olvastam h más is elakadt ugyanitt, a saját házában, mikor az a bizonyos női hang felszólítja h emlékezzen ill. olvassa el a papírt. Elolvastam az összes létező papírt amit találtam a lakásban v ugy általában, de sehogysem akar kinyílni az ajtó a lakás másik felében.
Köszi előre is -
MShadows #760 magyaritást addjatok már!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Mgabcsi #759 Tudnátok nekem segíteni? Elakadtam a suffering 2-ben.
légyszi kuldjetek kódokat -
#758 Jah,vannak ilyenek.Engem a CS tud idegesíteni,mikor néha-néh tolom,hogy mikor terrorista vagyok,és mondjuk viszik a tszokat,de az ajtóba lelövik a társak a fakabátot,a nyomorék túsz meg beáll az ajtóba,pszt gyere ki k*****.Idegesítő. :)