870
Eszmecsere a LEHETSÉGES harmadik világháborúról, mely lehet egyben atomháború is.
-
#70 Azonkívűl,hogy már 24343234-szor mondták ebben a topikban,semmi...
Bár még annyi,hogy qrvára nem így hangzik :P
^^ -
#69 valami probléma? -
#68 LOL!!!!!
-
#67 nemtom volt-e, de Einsteinnek nagyon igaza volt ezzel a mondással:
" Az első háborút kővel és dárdával vívták le, a másodikat atombobával és a harmadikat megint kővel és dárdával fogják"
valahogy így hangzik és van benne valami..elgondolkodtató -
Noodlee #66 Szépen fogalmaztál :P -
Noodlee #65 Ha jól tudom akkor kanadának is óriási oljkészletei vannak, de ezt nem nagyon verik dobra... -
#64 Huh,...ekkora ökörséget. -
flashX #63 Ezt nem vonom kétségbe. -
#62 Lehet hogy Kínáé a legnagyobb de az USA-é a legfejletebb!
-
flashX #61 Hmm... -
Carti19 #60 Kína fejlődő ország, talán 20 év múlva akar hepalykodni egyett hogy övé a világ...addigra meg már mind1 lesz nekünk... -
_Vegeta_ #59 Szentem a legszebb 90evesen a sajat ágyadba. :) -
flashX #58 Kínának is vannak tartalékai. Ővéké a világ legnagyobb légi flottája. -
Carti19 #57 Hmm...Észak Korea márcsak azért is furi mert nemsokáig húzná egy esetleges háborúban...igaz van hadserege de ha kilőne amcsira meg europára atomot azt 1 ország sem fogja jó szemmel nézni...bár a franc se tudja...én leszarom, amit akartam megcsináltam az életben! :) -
#56 Ha kilőnének Európára egy nukleáril töltetett akkor mi csak az utolsó pillanatban tudnánk meg amikor már integethetünk az atomfelhőnek és akkor sajna már senki nem menekül sehová sem!
Kivéve a nagyfejeseket akik addigra már messze földön járnának! -
#55 Azért itt közép-euban stratégiailag fontos pozíció a miénk. Feltéve ha úgy lenne a háború mint ahogy a hideg-háború idején. Kapitalista nyugat, és kommunista kelet. :) -
davos80 #54 Ja, ezen én is gondolkodtam. Hát a magyar katonák Irakban biztos jól kerestek.
Valamiért biztos megérte az államnak, hogy mellé álltunk. -
#53 MekCsikön? -
#52 Én támogatom amerikát.
Lőjjön szét mindent és akkor a csirkéké lesz a világ! -
#51 Mármint hogy támogattuk amerikát.. -
#50 Nagyon remélem hogy ezt az idiotizmust, amit kedves "képviselőink" elkövettek, nem fogják többet elkövetni, mert belátták hogy semmi hasznunk nincs belőle, még rövid távon sem, nem hogy hosszútávon.. Ha így történne, szívesen játszanék két oldalra :D
De mondjuk mind1 lenne, ha már konfliktus van, húzok el a pics* ba, érdekli a fenét hogy a drágalátos vezetésünk hoyg nyírja ki magát.. -
#49 Tongatapu szigetek vs Etiópia lesz. -
#48 ha a multikon múlik, nem lesz háború sosem -
davos80 #47 Szövetségesét. -
davos80 #46 Vagymint az amerikaiak szövetségese. -
#45 ha lesz 3. akkro az az amerikai-arab vagy zsidó-arab balhéból lesz!!!
zsidók mellett ugy az amcsik. -
#44 Attól függ hogy mit tartasz világ háborúnak. Ha a gazdasági hadviselést nézzük, akkor igen már tart. Vagy információs hadviselés? hmm..
Viszont fizikai, "fegyveres konfliktusos" értelemben, még lehet hátra egy kis időnk :)
Ezzel az elvvel, hogy európa vissza tudja tartani usát a vhtól, nagyon nem értek egyet. Sajnos, európának majdnem csak a történelmi nagyságából adódik a szava, mert katonai erőt nem tud túl sokat felmutatni, ipart is sokkal inkább csak a távol kelet. Ugyan úgy ahogy iraq előtt az ENSz szava, a Pápa szava ( ), oroszország szava ( jó, az ő szájukat betömték pénzel, meg a csecsenföldi engedéllyel ), kína szava sem hatotta meg őket, nem hiszem hogy ez visszatart bármit is.
Az imperialista nagyság átka, hogy olyan mértékben vannak gazdasági, ipari összefonódások, h. egymaga nem tud versenyezni a világgal, ezért nem szakadhat el tőlük annyira, hogy ellenük vívjon háborút.
Hogy Magyarország annyira kis semmi hely hogy ezért nem fognak megtámadni minket ? Lál! Érdekes elképzelés. Nyilván mint önálló célpont nem szerepelünk, viszont mint európa része, mindenki porbatiporhat minket.
-
#43 az atomhalál a legszebb halálok egyike
(nem a sugárbetegség) -
_Vegeta_ #42 Penz beszel. :( -
#41 Szerintem meg már zajlik a 3. vh -
#40 nem nagyon vágyom most egy VH-ra......... -
#39 Viszont megvan az az előnyünk hogy sokan azt se tudják megmondani hogy magyarország ázsiai vagy afrikai ország ezért viszont senki nem akar majd ránk lőni semmit se mert azt se tudják hogy létezünk! :)
Ha meg igen akkor irány a Tongatapu szk! :D -
#38 "hogyha elérünk egy bizonyos fejlettségi szintet akkor haljunk ki és kezdődjön előlről a móka?" csak mint valami játékban, eggyel nehezebb szinten. sry h nem volt érthető -
davos80 #37 Igen, már írtam. -
Vlala #36 "Nem tudom, mikor lesz a harmadik világháború, de az biztos, hogy a negyediket kőbaltával fogják vívni."
/Albert Einstein/ -
#35 Csavarjunk egy kicsit a dolgon.
Meg lehet-e akadályozni?
Esteleg megtörtént-e a múltban?
Továbbmegyek.
Az emberiség jövője csak a saját kezében van?
Vagy esetleg már itt vannak a Nagytesók és ilyeneketcsinálnak, ha rossz felé tévednénk?
*most szóljatok hozzá..ilyeneken filózok vasalás közben*
*elmebeteg ő is* -
davos80 #34 Miért is? -
davos80 #33 Erről van szó : nekik nincs vesztenivalóuk. Ugyanúgy, mint a terrorsitáknak sincs.
Ja, tényleg, erről nem is beszéltünk. Ha terroristák kezén van atomfegyver, akkor ők biztos nem fognak tapsra várni. Nekik nem kell figyelni az országukra, népükre, egyszerűen azért, mert nincs. -
#32 Öööö.
*nemérti a kérdést*
*szőke* -
#31 Reménykedjünk.
Bár....amíg koreában szó szerint éhenhalnak a gyerekek és a vezetőiket ez kurvára nem érdekli...előfordulhat hogy a Szent Eszmék nevében képesek lennének feláldozni pár millió embert.
Úgy gondolom, hogy az apokaliptikus tettek kiváltója nem gazdasági érdek lesz, hanem valamiféle fatalizmus.Vallási vagy ideológiai.