870
Eszmecsere a LEHETSÉGES harmadik világháborúról, mely lehet egyben atomháború is.
-
#110 Majd építettek vele egyet -
#109 Mert Árpád jómunkásember:) -
#108 Atombiztos bunkert miért nem árulnak -
#107 Készüljetek fel Ti is a harmadik világháborúra, vásároljatok atomháború-túlélő készletet MOST! :) -
#106 De hogy egy embert megkéselnek, azt sokkal kevesebb embert érint.. -
_Vegeta_ #105 Nem foldrajzilag hanem a resztvevok valtozatossaga alapjan szentem. :)
sz4bolcs: nem szeptember 11? :) -
#104 A földrajzi kiterjedés szempontjából hol lenne már világháború közelében??? -
#103 Persze terroristák kezébe pukkanhatna, de azoknak szerintem elég a tnt, meg az AK. Egy ilyen terrorista kezébe kerül egy atombomba, akkora istennek képzeli magát utána, hogy máris nem lesz kedve meghalni :)
mint szeptember 12-én... -
#102 világbéke=atombéke -
#101 Vietnám és Korea szvsz lokális összecsapás volt, kis külső támogatással..
Ahhoz képest, hogy Koreában McArthur tábornok folyamatosan atomfegyverek bevetését követelte, miután a Kínaiak csaknem a tengerbe szorították az ENSZ erőket, ez eléggé érdekes kijelentés. Főleg hogy az ENSZ erők kötelékébe a fél nyugati világ ott volt, a másik oldalon meg Kína beszállásakor több százezer katonájuk harcolt az Északiakkal, és a Szovjetek pedig részben technikával, részben kiképzőkkel/pilótákkal/stb. támogatták őket...
Éppen a Koreai-háború volt az, amely kis túlzással akár világháborúnak is tekinthető, legalábbis az érintett országok száma alapján... -
#100 #43-mal értek egyet. Az atomhalál elég humánus halál. Gyors, és nem szenvedsz. Remélem ha ledobják, akkor ide a fejem fölé. Nem tudom mit kell ettől parázni. Azt hiszed szebb halálod, szebb halálunk lesz?
Nekem ez a "rettegés a semmitől" tesz idegenné nagyon sok hozzászólást. Játssz el a gondolattal, hogy halálos mérget adsz be magadnak, vagy elüt egy kamion, esetleg megkéselnek kirabolnak és otthagynak egy kevésbé forgalmas helyen. Ugyanolyan érdekes témák... Arra pedig nincs akkora garancia mint a világbékére. -
#99 Az elvakultak azért elvakultak mert nem félnek a következményektől, gyilkosság, tömeggyilkosság, vagy emberiség kipusztítása atommal egyre megy...
Nekem ez a topic elég eröltetettnek tűnik. Ilyen felületes találgatásokat régen olvastam. -
flashX #98 Talán, ha lapoznál... -
davos80 #97 Hova tűnt az első 13 hozzászólás??? -
#96 Az itt felsorolt háborúk közül, egyik sem annyira jelentős, vagy kiterjedt, csak a hidegháború surlódási pontjai.. Hogy kismértékben gerjesztik ezeket, az nyilván üzleti érdek ( lásd mind a két szembenálló félnek adnak el fegyvert.. ), viszont a kiszélesedésüktől mindenki tart, ezért korlátozták is :)
Vietnám és Korea szvsz lokális összecsapás volt, kis külső támogatással..
" az egész világ csodál téged
büszkén szállnak a vadászgépek
hullanak bombáid a tévében
az igazságot osztod éppen
us army, ha pénz van akkor jöhet bármi
a háborút neked találták ki.." -
#95 hát ez így nem igaz
az atom következményeitől még az lvakultak is rettegnek -
#94 Latszik hogy te se beszeltel meg akkor zsidoval.
Azok mar fenyegettek vele.Fel is hasznalnak ha az arabok megtamadnak oket egyszerre.
americas army-jewes army -
davos80 #93 Sztem semmi gond a MN-el, én 100%-ig hiszek nekik. -
#92 Az alattam lévő linben :)
Jó mondjuk Magyar Nemzet,de akkor is,...ha a fele igaz már rég rossz :) -
flashX #91
Ez hol is van? -
#90 Vagy legalábbis az emberiségnek... -
#89 "Egyedül a ramsteini amerikai légierő támaszponton 130 bomba található,"
Asszem a tizede "elég" lenne,hogy annyi legyen a földnek :S -
davos80 #88 http://www.mno.hu -
#87 :) -
#86 Ja,...vagy ezért,vagy nem. -
#85 Én speciel nem is nagyon a VHtól fosok,hanem az időjárási jelenségektől...de vehetnénk azt is,hogy ivóvíz is egyre kevesebb helyen van már a Földön,eddi gnem gondoltam háborúra,de ez a topik felvetette benne is a lehetőségét ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt -
#84 a harmadik vilaghaboru vagy azert fog kirobbanni mert amerika beduhiti a muzulmanokat, vagy mert vmelyik azsiai orszag nem birta ki hogy ne dobalozzon a z atomfegyvereivel -
#83 ööööö és ebből: "amikor katona voltam, olyan fegyverekkel gyakorlatoztunk, mint amilyeneket a 2. vh-ban használtak" hogy következik ez: "szal, vagy minket nem fognak megtámadni, vagy hamar vége lesz" -
#82 miből másból? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#81 ja? Az más. -
#80 De komolyan és én hiszek a tanárnak mert amerikai -
#79 :) Gratulálok...:) -
#78 Te meg nemmondom mivagy :)
Amúgy a tanárunk is mondta hogy nem az olaj miatt mentek Irakba :) -
#77 [NEMNYOMOTT ENTERT, BOCSI] -
#76 OLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJOLAJ... ez egy nagyon nagy erő, az ember gyarló és mohó! -
#75 Rengeteg kisebb, "helyi" érdekeltségű háború zajlik a földön. Tulajdonképpen a 2.vh be sem fejeződött nagyon, csak a szembenálló felek cserélődtek le. Afrika, Ázsia, volt orosz térség, félszláv válság, török-görög konfliktus, irak-irán, egyiptom-izrael, afrikai törzsiháborúk, csendeóceani néhány említésre sem méltó öszetűzés, délamerika,Falkalndi háború, Kambodzsa (Kmerek), arab világ egymás cibálása, népírtások, amerika rendőrködései, Ensz rendőrködései, és amikről nem tudunk
Néhány nagyobb is volt hiszen Kórea, Vietnám azért azért elég globálisnak tekinthető, kína és oroszország is benne volt kőkeményen és nyilt titokként.
Természetesen egyik sem volt világégés, és oly annyira kiterjedt mint a VH-k de '45-óta is folyamatosan ropognak a fegyverek, hullnak a bombák.
Na és ezek politikai és gazdasági vonzatai vagy okairól ne is beszéljünk, valamint ami a háttérben húzódik a szemünktől elrejtve, na akkor mi ez kérem? Hétvégi pickniktől terhes gyomor széccsapatása alkohollal utáni onzervdobozralövöldözés? -
#74 Hamar vége lesz mert az atombombát szállító gépet le lehet szedni ugyanúgy ahogy az atomrakétát is :) -
#73 Mondtam már hogy: Nem tudom, mikor lesz a harmadik világháború, de az biztos, hogy a negyediket kőbaltával fogják vívni.
Albert Einstein
Bár nemtudom mikor lesz a 3-ik világháború de azt tudom, hogy a negyediket a csirkék és disznók fogják vívni!
Csirke Csibi
-
#72 nem kell aggódni, minket nem hiszem, hogy el fog érni
amikor katona voltam, olyan fegyverekkel gyakorlatoztunk, mint amilyeneket a 2. vh-ban használtak
szal, vagy minket nem fognak megtámadni, vagy hamar vége lesz
-
#71 #1 és #36
vissza kellene néha olvasni....