30
Filmek főleg NOKIA MOBILRA!
-
#30 tutinem -
Googre #29 Tiltott oldal :( -
Smoke #28 3gpmovies.atw.hu csak ha vkit érdekelnek filmek telefonra -
traxy #27 -
Shadow_THH #26 él még a topig? -
#25 Na látod ez igaz.... én is ezzel csinálom!
DE! van egy olyan tuti megoldás amire még Te sem számítottál!
A letöltött 3gp-ket (20-60Mb),vissza lehet konvertálni AVI-ba! Szóval szerintem nem mindegy,hogy 700Mb-ot szedek le vagy 70-et...
A minősége ugyan rosszabb,de csak annyira mintha moziból felvett film lenne és ezen még sokat tudnak javítani a különböző codec-ek! (Xvid,MPEG4..stb,persze ezeknek a "visszakonvertálója")! -
#24 számomra értelmét vesztette ez az oldal amiota ráakadtam ERRE a progira. -
#23 új filmek a 3GP-n!!!!!!!!!! -
#22 akkor menj ODA! -
#21 má vót ilyen topig!!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1099088087 -
Shadow_THH #20 raksz video rekordert a 7650-re az lejátsza vagy feltelepited az ujabb s60as telókba alapból beépitett real one playert -
#19 köszi,ezt megflesselem! -
#18 Camcoder videófelvevő lejátsza és azzal meglehet nézni full screenben is.6600 sectoron fentvan a progi. -
#17 akkor ne ide írj légyszi,ez úgy látszik nem számodra készült..ennyi!
-
#16 Nekem sajna 7650-em van amibe 4Mb-os a memó és így elég gáz filmeket nézni,de klippeket szoktam konvertálgatni avi-ba és a SmartMovie elég korrektül játsza...
egy gondom van a memóhiányon kívül...Mi játsza még le a 3GP-t a standard videorecorder-en kívül? Az a baj,hogy nem lehet kitenni fullscreen-re csak SM-val,de az meg nem játszik 3GP-t...
Szóval? 5let? -
#15 Nem kell topik htx :)
Egyébként valami értelmes kéne, amiben lehet dumálni valamiről. Ha tudnék témát, felvetném egy új topik formájában. -
#14 Smartmovie-t néztem telón.www.mozifilmek.hu-ról mindíg lehet pár filmet leszedni, de van a programnak pc-s kinvertere szal akármit át lehet konvertálni sm-is avivá. -
#13 és traXion -
#12 én nem vágyom semmilyen topicra, szal ne törd magad -
#11 A google a barátod. -
#10 nah mivan srácok? Ez sem tetszik?
Tudjátok mit? Mondjátok meg,hogy Ti milyen topicnak örülnétek,jóóó és Tony bácsi majd mecsinálja a kedvetekért,okééé?
-
Shadow_THH #9 jöhetnek a kérdések :) -
Shadow_THH #8 jóestét kívánok, megjöttem :P -
#7 :))) -
#6 -
#5 légyszi legalább itt hagyj békén... -
#4 miért? Te mindenkinek beszólsz? -
#3 Ez az oldal foglalkozik ezzel a témával a legaktívabban!!!!!!
3GP MOVIE -
#2 topic nyitási kényszered van? -
#1 Üdvözlök mindenkit!
Ismereteim szerint 3gp formátumban lehet filmeket lejátszani mobilokon,sőt már elég rég óta a SmartMovie segítségével avi-kat is!
Ebben a fórumban mindenki leírhatja véleményét,észrevételeit és egyéb információit ezzel a témával kapcsolatban!
Tony Soprano