Az online kiadók kegyeit keresi a Gator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy hogy utalom azt a szart!
Meg azt a programot is amibe ez benne van.
"A vásárlók igényeihez igazadó..."
kosz de nem kerek belole de egy telepitesnel sem kerdezi meg hogy ez a fos kell e vagy sem erdekes ez nem torvenybe utkozo ?????
Meg azt a programot is amibe ez benne van.
kosz de nem kerek belole de egy telepitesnel sem kerdezi meg hogy ez a fos kell e vagy sem erdekes ez nem torvenybe utkozo ?????
nagyon igazad van.
Miert nem a muterjahoz igazodik inkabb?
De szeretnem ezt a Jeff McFadden-t egy muholdkepen latni ahogy urszemetkent kering a fold korul. istenem, de szep is lenne....
Miert nem a muterjahoz igazodik inkabb?
De szeretnem ezt a Jeff McFadden-t egy muholdkepen latni ahogy urszemetkent kering a fold korul. istenem, de szep is lenne....
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
...hogy gyülöltem ezt a kis senkiházi élõsködõt...
Húú, remélem Linuxos változata nem lesz :-D
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
neve nagyon gáz, a gator a trójai program szinonimája lett. volt, hogy teljes windózt kellett pár éve újratelepítenem miatta.
Önkéntes véráldozattal tisztára moshatnák a nevüket! <#hehe>#hehe>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Lehet, de ezt nem õk fogják neked kielégíteni... (Nekem is volt ilyen igényem, de megoldottam tök egyszerûen.)
These are my friends, see how they glisten...
Ja, csak a 70%-nak fogalma sincs arról, hogy hogyan irtsa le a gépérõl.
Egyszerûen bojkottáld a gator által feldobott reklámokat. Ha a 70% ezt csinálja, tönkremennek...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Gatoros csapatnak inkább a kezeit letördelném, minthogy bárki a kegyeibe fogadja õket.
Az is lehet fogyasztói igény, hogy nem kérek a reklámjaikból?
sz@r kis spyware program!!!!
Alig gyõztem régebben leírtani...
Alig gyõztem régebben leírtani...
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Hja, hányszor és hányszor irtottam ki a gépemrõl azt a kis férget...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
GYA!
A Gator egy mocsadek program. Kicsit elasta magat a ceg vele. Egy nevvaltas nem sokat szamit.