Hölgyválasz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát igen... végigfutott az agyamon, hogy újra elkezdek táncolni!-!én is fiú vgyok!<#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling>
jáááj, még egy J lo film....hálistennek nem kell megnéznem 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
de hihetetlen lenne ha jól játszana egy szerepet.
miért lenne hihetetlen. ld, amiben feltûnt selena - dalok szárnyán, de szerintem a 'mint a kámfor'-ban is jó volt.
miért lenne hihetetlen. ld, amiben feltûnt selena - dalok szárnyán, de szerintem a 'mint a kámfor'-ban is jó volt.
Bár se a cikket nem olvastam el, se a filmet nem láttam, sõt nálam J-Lo is eléri az igen kategóriát mint nõ, de hihetetlen lenne ha jól játszana egy szerepet.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
St, szerintem meg nagyon nagy film😛 de ettõl még nem vagyok csaj
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
ÖÖÖ izé, és itt mi a szuper vagy a gamez? Bár az idomaikban "bombázó" Nõket és Dívákat szívesen megnézem, még ezt a cikket is elolvasom, csak ez inkább a könnyed kultúrrovat része lehetne pl. a supermuviz.hu-n (ha lenne) vagy akármi😊
ld #2
Hehe, én is férfi vagyok, a feleségemmel néztem és nekem is tetszett. De azért tánciskolába egyelõre nem iratkozom be... 😄
r.
r.
Alig várom, hogy meglássam, miféle hozzászólások születnek ezzel a cikkel kapcsolatban. És még csak nem is nõ a szerzõ. <#eplus2>#eplus2>