24
  • Takimate
    semmi sincs seholsem az elődjeihez képest. ez alól sztem nagyon kevés kivétel van
  • NEOreg3
    egy lépésnél nem paráztam annyit mint a doom3-ban összesen:DDD
  • device
    Hi. En emlexem a G-nome ra, Tuti allat volt, nyomtuk is ezerrel. Igaz nem olyan sokaig mint anno akkor a quake1 et TF el. A dominionst meg mindenaron meg akartam venni de valahogy elmaradt.... az tenyleg olyan jo volt mint ahogyan trailerben "latszott"?
  • BBird
    Látom engedtek a hátul kötős kabátotokon... :-)
  • SirLord
    WÓÓRD OF WÁRKRÁÁÁÁÁÁÁFT!
    SZÍÍÍMSZ!
  • SirLord
    nem-nem! nem batlefiiiieeeeeeld hanem BÁTLÖFÍÍÍÍÍÍÍÍLLLLD
  • BBird
    Azért a Thief 3 a eléggé ütött szerintem, főleg a régi árvaházas pálya. Húúú... :-)
  • _Atti_
    deus ex 1 tényleg jó volt nade onanntol kezdve nem erőltették meg magukat nagyon..
    thief3,deus 2... ne rosszak csak sehol se vannak elődjeikhez képest
  • NEOreg3
  • HUmanEmber41st
    BBBBBBBBBAAAAAATTTTTLLLLLLEEEEEEFFFFFIIIIIIEEEELLLLLLLDDDD
  • NEOreg3
    Még egy thief jöhetett volna, amint megláttam a főcímet szegény garretet elkezdtem sajnálni:(((
  • BBird
    Sajnálattal kell közölnöm, hogy ezt eddig is tudtuk. Mármint, hogy készülget.
    Szóval nem ezen volt a lényeg. :-)
    Amúgy senkit nem érdekel Lara. Lejárt lemez... ;-))
  • irkab1rka

A cikk lényege: készül a következő tomb raider.

• avman
    itt megmutatkozik, h ha legásis példányokkal nyomulnak az embreke talán nem megy tönkre... de talán ez nem a szűk hazai gémervilág hibája, akinek pénzne nincs ezekre... érdekes módon a jóléti társadalmakban is dívik a kalózmásolat... szóval inkább azokra kellene kenni, mert ők viszont meg is engedhetnék maguknak...
    ja és ezzel a rengeteg szutyokszar játékkal már nekem is tele a kis rózsaszín balettütüm... sorra mennek tönkre azok a projketek ahol tényleg valami nem tizenkettőegytucat játék készülhetett volna... mert nem termel 10x-es hasznot, csak 2x-eset... úgyhogy nyugodtan lehet anyázni a pénzéhes kiadókat... lassan a játékipar is felveszi a zeneipari külsőt... szar ez az egész...
  • BBird
    Gondolom ha tiétek lenne az Eidos, nem zártátok volna be az Ion Stormot, ha csak a pénzt vitte volna, ugye? :-)
    A cikket elolvastátok egyátalán? A név megszűnt, a fejlesztők nem.
    Ez a tipikus "valami rossz történt, akkor a fejlécben említett céget anyázzuk" téma.
    Le merem fogadni, hogy az Eidos emberei is szívesebben tolják a Thief valamelyik részét, mint a Tomb Raidert. Arról már nem tehetnek, hogy ti nem a boltban veszitek ezeket a játékokat. :-D
    Apuci persze kis kölyöknek meg azt veszi, amiről hallott (Tomb Raider pl.), így a pénz ezektől a szülőktől származik.
    Lényegtelen ez az egész anyázás tehát. A csapat egy részét áthelyezik, ahol majd ismét alkotnak. Warren meg máshol lesz segítség, más csapatnak.
  • pemga
    A Thief-ben az Eidos csak mint kiadó tevékenykedett, nem? Az első két részt pár MIT-s diák (v. frissen kikerült diákok) dobták össze Looking Glass néven, amit valakinek el kellett adnia, na ez volt az Eidos. Aztán teltek-múltak az évek, ezek az emberek szétszéledtek, és végül az Ion Storm (egy alapítóval) porolta le a dolgot, majd kijött a 3. (Hogy milyen lett, arról megoszlanak a vélemények, nekem személy szerint tetszett.) Tehát ettől még azok az emberek alkothatnak ismét valami nagyot :), és ehhez nem feltétlenül az Eidos-ra kell várni. A játékokat nem a kiadók írják, hanem olyan emberek keze nyomán készülnek, mint Warren Spector, őket kell nyomon követni, nem az Eidos-t.

Annál is inkább, mert a játékbizniszben pár nagy kezd kialakulni, aki mindenki mást felzabál. Pl. VU Games-nél is problémák vannak, nemcsak az Eidos-nál. Pláne, hogy Lara Croftot már rég megölték, de még mindig visszajár :). (4. végén, most 6-nál tartanak, plusz két nagyfilm)
  • Takimate
    nekem aztán nem kell... thief 4 - az kellett volna.

eidos
  • SirLord
    HÁF-LÁJJJJJJJJF KETÖÖÖÖÖÖ
    DÚÚÚÚÚÚÚM HÁRÓÓÓÓÓÓÓÓM
    AÚTÓÓÓÓÓÓÓÓ(NÍD FÓR SZPÍÍÍÍÍÍÍÍD)
  • Jani-B
    Dehogy is, benne van a cikkben: Tomb Raider. Lara kell a népnek!!!!
  • TheZsenyka
    Tudod mit vesznek a tömegek?

FOCIIIIIIIII
    KOSÁÁÁÁÁÁÁR
    GREN'TEFTEUDÓÓÓÓÓ
    ÁNRÍLTÓNAMENT
    REZIDENT ÍVÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL

Ilyen kurva igényes cuccokal játszik az átlagember gyermeke.
  • Braveheart
    Azt nem említették hogy az Ion Storm csinálta a Gnome és a Dominion c. játékokat... kíváncsi vagyok emlékszik-e rájuk még vki, nekem a kedvenceim voltak...
  • rolika
    a thief meg a deus ex nem volt anyagilag sikeres???
    nem baj, kapunk majd jó sok 2 óra alatt végigjátszható f.sadék szutykot...
  • Skynet
    A deus ex 1 pedig egyenesen király volt...
    Ennyit az eidos-ról....Magukat mikor záratják be a fosadék tombraider sorozatukkal együtt????
  • sandor4
    pedig a thief azért nem volt egy olyan rossz játék