Futsal
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nembaj!
szép volt fiuk!!
köszönjük!
és én is köszönöm a közvetitést!
miko lesz legközelebb meccs?
szép volt fiuk!!
köszönjük!
és én is köszönöm a közvetitést!
miko lesz legközelebb meccs?
A mérkõzésnek vége... 4:2-re kikaptunk, ami azt hiszem, hogy a lehetõségekhez képest jó játékkal 😊 Le a kalappal a fiúk elõtt. Holnap pedig 14:30-kor jáccunk Olaszország ellen (ami ma megverte Portugáliát 8:3-ra :|)
Csucsányi meglepte a védõt, megszerezte de óriási helyzetét nem lõtte be ugyanis a kapus hatalmas bravurral védett
jo,hát azért csodát nem kellett várni!!
meccs elött örültünk volna ha golt tudunk löni,most meg még vezettünk is!
meccs elött örültünk volna ha golt tudunk löni,most meg még vezettünk is!
Immár 4:2, Daniel góljával, Kike adta a jobb oldalra 8 méternél, Javí Rodriguez pedig ügyesen gurította át a másik oldalra, ahol Daniel érkezett, aki felvarrta a felsõbe :|
azt látom én is
de akkor miért nem teremfoci a neve
szerintem palánkkal izgibb lenne
de akkor miért nem teremfoci a neve
szerintem palánkkal izgibb lenne
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Lendületbe jöttek a spanyolok, 3:2-re vezetnek. Javí Rodriguez kapta sarokkal középrõl, majd a jobb oldalon egy embert kicselezve rúgta be a hosszúba kapusunk mellett...
Egyenlít a spanyol válogatott. Marcelo 3 emberünk közül tette hátra, majd Javí Rodriguez 7 méterrõl lõtte be az elõtte tömörülõ játékosok közt. 2:2 😞
"nincs sok hátra, mondjuk ez még nagyon-nagyon sok ebben a sportban" -> a riporter kolléga lenyûgözõ beszólásokkal szórakoztat minket 😄
GÓÓÓÓL. Frank Tamás szabadrúgásgóljából vezetünk. Mindössze 1 fõs sorfalat állított Amado, és úgy dönt játékosunk, hogy rátüzeli 11 méterrõl (ha jól tom, javíts Neville nyugodtan). GYÖNYÖRÛ GÓL!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Frank óriási szabadrúgásgóljával 2-1 ide!!!!
gooooooooooooooooooooooooooooooool
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
picit besegítek: Egy spanyol kombináció után (sarkazások megm inden) 100%-os ziccerbe került a spanyol, de Balázs hatalmas bravurral védett
A 13. percben Kike lõtte rá mintegy 9 méterrõl, szabadrúgásból, a sorfalon túljutott, de Balázs hatalmasat hárított újra. Mondanom sem kell, Balázs nem csak a magyar csapat, de a mezõny legjobbja is!!
Köszönöm, javítottam.
A 10. percben újabb remekül kidolgozott helyzet után Marcelo üres kapura hagyja ki 3 méterrõl - lepörgött a lábáról.
GÓÓÓÓL!!!! Egyenlít a magyar válogatott Simon Balázs (Csömör) góljával. Szabadrúgásból lõtte rá Madarász, majd a kapus Amadoról kipattant labdát Simon 9 méterrõl, kapásból lõtt hatalmas gólt a bal felsõbe (asszem 😄).
és hát sajnos a 7. perc végén Torras góljával vezetnek a spanyolok. Szabadrúgásból legurították a jobb oldalra, aztán a 3-as számú Torras kb 4 méterrõl bevágta a kapus mellett :|
Hú, nagyon pörögnek az események, a második félidõ 3. percének legelején egy magyar felfutást láthattunk a jobb oldalon, amit technikás játékosunk az oldalvonalon túlra vezetett 😊 A spanyolok - Marcelo, a házi gólkirály vezényletével - újabb helyzeteket dolgoztak ki azóta is, a 4. perc legvégén Balázsnak kellett kirohannia a kapuból, majdnem a félpályáig.
wow
akkor lehet jól tettem hogy lusta voltam lemenni tippmixbe, megtenni a spanyolokat? 😊
akkor lehet jól tettem hogy lusta voltam lemenni tippmixbe, megtenni a spanyolokat? 😊
a második félidõ elsõ két percében kb 3 - célt tévesztett - spanyol lövést láthattunk, sajnos a nyomás azonban folyamatos.
Nah, akkor itt 😊
← ElőzőOldal 2 / 2