91
Futsal
-
#51 mind1,így legalább nyertünk,remélem a hivatalos eredményeket is te szerkeszted -
Takezó #50 áá, elírtam és már szerkeszteni se tom, szorri :| -
#49 bár igy lett voolna!! -
#48 eredmény forditva -
Takezó #47 Semmi gond :) Akkor tehát
HOLNAP 14:30-kor Magyarország - Olaszország gyertek és nézzétek/olvassátok a meccset! Szurkolni kötelező :) -
#46 nem csak a foci szinte midnen sportágba (leszámitva talán a vizilandát) mindig igy szopunk ki a végén... :( -
#45 ok, de én elöbb irtam mint ök. -
Takezó #44 Magyarország - Spanyolország 4:2 (0:0)
Gólok: Simon B. (28.), Frank (34.) ill.: Torras (27.), Javi Rodriguez (35., 36.), Daniel (38.) -
#43 ha, nem vagy tisztában a helyzettel, akkor inkább ne jelents ki ilyeneket. -
#42 holnap ugyanebben az időben, most mondták -
#41 no ilyen a magyar foci -
#40 nembaj!
szép volt fiuk!!
köszönjük!
és én is köszönöm a közvetitést!
miko lesz legközelebb meccs? -
Takezó #39 A mérkőzésnek vége... 4:2-re kikaptunk, ami azt hiszem, hogy a lehetőségekhez képest jó játékkal :) Le a kalappal a fiúk előtt. Holnap pedig 14:30-kor jáccunk Olaszország ellen (ami ma megverte Portugáliát 8:3-ra :|) -
#38 vége: 4-2 oda :( -
#37 Csucsányi meglepte a védőt, megszerezte de óriási helyzetét nem lőtte be ugyanis a kapus hatalmas bravurral védett -
#36 jo,hát azért csodát nem kellett várni!!
meccs elött örültünk volna ha golt tudunk löni,most meg még vezettünk is! -
Takezó #35 Immár 4:2, Daniel góljával, Kike adta a jobb oldalra 8 méternél, Javí Rodriguez pedig ügyesen gurította át a másik oldalra, ahol Daniel érkezett, aki felvarrta a felsőbe :| -
#34 vége, kész, kikaptunk... 4-2. Kitámadtunk és lekontráztak minket -
#33 hú de kijátsszák -
#32 azt látom én is
de akkor miért nem teremfoci a neve
szerintem palánkkal izgibb lenne -
#31 teremlabdarugás.
és a világbajnokkal játszik az egyébként amatörökből állo magyar csapat. -
#30 hú de szarul megy
amúgy mi ez a futsal? -
Takezó #29 Lendületbe jöttek a spanyolok, 3:2-re vezetnek. Javí Rodriguez kapta sarokkal középről, majd a jobb oldalon egy embert kicselezve rúgta be a hosszúba kapusunk mellett... -
#28 bazz,erre... -
#27 ne szomorkodj!világszenzácio lesz, ha ez marad!! -
#26 áááááááááááááááá faszom!!!!!!!!!!!! 3-2 -
Takezó #25 Egyenlít a spanyol válogatott. Marcelo 3 emberünk közül tette hátra, majd Javí Rodriguez 7 méterről lőtte be az előtte tömörülő játékosok közt. 2:2 :( -
#24 gól :((((((( -
#23 franc tudja hány méterről :D -
Takezó #22 "nincs sok hátra, mondjuk ez még nagyon-nagyon sok ebben a sportban" -> a riporter kolléga lenyűgöző beszólásokkal szórakoztat minket :D -
Takezó #21 GÓÓÓÓL. Frank Tamás szabadrúgásgóljából vezetünk. Mindössze 1 fős sorfalat állított Amado, és úgy dönt játékosunk, hogy rátüzeli 11 méterről (ha jól tom, javíts Neville nyugodtan). GYÖNYÖRŰ GÓL! -
#20 hihetetlen hogy vezetünk!!!!!!!!!!!!!44 -
#19 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Frank óriási szabadrúgásgóljával 2-1 ide!!!! -
#18 gooooooooooooooooooooooooooooooool -
#17 picit besegítek: Egy spanyol kombináció után (sarkazások megm inden) 100%-os ziccerbe került a spanyol, de Balázs hatalmas bravurral védett -
Takezó #16 A 13. percben Kike lőtte rá mintegy 9 méterről, szabadrúgásból, a sorfalon túljutott, de Balázs hatalmasat hárított újra. Mondanom sem kell, Balázs nem csak a magyar csapat, de a mezőny legjobbja is!! -
Takezó #15 Köszönöm, javítottam. -
#14 mármint a szabadot -
#13 Madarász lőtte lá :) -
Takezó #12 A 10. percben újabb remekül kidolgozott helyzet után Marcelo üres kapura hagyja ki 3 méterről - lepörgött a lábáról.