91
Futsal
  • Botond #51
    mind1,így legalább nyertünk,remélem a hivatalos eredményeket is te szerkeszted
  • Takezó
    áá, elírtam és már szerkeszteni se tom, szorri :|
  • Láma!
    bár igy lett voolna!!
  • Neville04
    eredmény forditva
  • Takezó
    Semmi gond :) Akkor tehát
    HOLNAP 14:30-kor Magyarország - Olaszország gyertek és nézzétek/olvassátok a meccset! Szurkolni kötelező :)
  • Neville04
    nem csak a foci szinte midnen sportágba (leszámitva talán a vizilandát) mindig igy szopunk ki a végén... :(
  • Láma!
    ok, de én elöbb irtam mint ök.
  • Takezó
    Magyarország - Spanyolország 4:2 (0:0)
    Gólok: Simon B. (28.), Frank (34.) ill.: Torras (27.), Javi Rodriguez (35., 36.), Daniel (38.)
  • Láma!
    ha, nem vagy tisztában a helyzettel, akkor inkább ne jelents ki ilyeneket.
  • mikike
    holnap ugyanebben az időben, most mondták
  • mikike
    no ilyen a magyar foci
  • Láma!
    nembaj!
    szép volt fiuk!!
    köszönjük!
    és én is köszönöm a közvetitést!
    miko lesz legközelebb meccs?
  • Takezó
    A mérkőzésnek vége... 4:2-re kikaptunk, ami azt hiszem, hogy a lehetőségekhez képest jó játékkal :) Le a kalappal a fiúk előtt. Holnap pedig 14:30-kor jáccunk Olaszország ellen (ami ma megverte Portugáliát 8:3-ra :|)
  • Neville04
    vége: 4-2 oda :(
  • Neville04
    Csucsányi meglepte a védőt, megszerezte de óriási helyzetét nem lőtte be ugyanis a kapus hatalmas bravurral védett
  • Láma!
    jo,hát azért csodát nem kellett várni!!
    meccs elött örültünk volna ha golt tudunk löni,most meg még vezettünk is!
  • Takezó
    Immár 4:2, Daniel góljával, Kike adta a jobb oldalra 8 méternél, Javí Rodriguez pedig ügyesen gurította át a másik oldalra, ahol Daniel érkezett, aki felvarrta a felsőbe :|
  • Neville04
    vége, kész, kikaptunk... 4-2. Kitámadtunk és lekontráztak minket
  • mikike
    hú de kijátsszák
  • mikike
    azt látom én is
    de akkor miért nem teremfoci a neve

szerintem palánkkal izgibb lenne
  • Láma!
    teremlabdarugás.
    és a világbajnokkal játszik az egyébként amatörökből állo magyar csapat.
  • mikike
    hú de szarul megy
    amúgy mi ez a futsal?
  • Takezó
    Lendületbe jöttek a spanyolok, 3:2-re vezetnek. Javí Rodriguez kapta sarokkal középről, majd a jobb oldalon egy embert kicselezve rúgta be a hosszúba kapusunk mellett...
  • Láma!
    bazz,erre...
  • Láma!
    ne szomorkodj!világszenzácio lesz, ha ez marad!!
  • Neville04
    áááááááááááááááá faszom!!!!!!!!!!!! 3-2
  • Takezó
    Egyenlít a spanyol válogatott. Marcelo 3 emberünk közül tette hátra, majd Javí Rodriguez 7 méterről lőtte be az előtte tömörülő játékosok közt. 2:2 :(
  • Neville04
    gól :(((((((
  • Neville04
    franc tudja hány méterről :D
  • Takezó
    "nincs sok hátra, mondjuk ez még nagyon-nagyon sok ebben a sportban" -> a riporter kolléga lenyűgöző beszólásokkal szórakoztat minket :D
  • Takezó
    GÓÓÓÓL. Frank Tamás szabadrúgásgóljából vezetünk. Mindössze 1 fős sorfalat állított Amado, és úgy dönt játékosunk, hogy rátüzeli 11 méterről (ha jól tom, javíts Neville nyugodtan). GYÖNYÖRŰ GÓL!
  • franco
    hihetetlen hogy vezetünk!!!!!!!!!!!!!44
  • Neville04
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Frank óriási szabadrúgásgóljával 2-1 ide!!!!
  • DONGUBA
    gooooooooooooooooooooooooooooooool
  • Neville04
    picit besegítek: Egy spanyol kombináció után (sarkazások megm inden) 100%-os ziccerbe került a spanyol, de Balázs hatalmas bravurral védett
  • Takezó
    A 13. percben Kike lőtte rá mintegy 9 méterről, szabadrúgásból, a sorfalon túljutott, de Balázs hatalmasat hárított újra. Mondanom sem kell, Balázs nem csak a magyar csapat, de a mezőny legjobbja is!!
  • Takezó
    Köszönöm, javítottam.
  • Neville04
    mármint a szabadot
  • Neville04
    Madarász lőtte lá :)
  • Takezó
    A 10. percben újabb remekül kidolgozott helyzet után Marcelo üres kapura hagyja ki 3 méterről - lepörgött a lábáról.